Author Topic: Ciganske karte V. del  (Read 170086 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Ciganske karte V. del
« Reply #375 on: May 26, 2010, 10:12:16 PM »
Jutri bom vsem, ki ste me prosili, pogledala v kartice ... Nisem jih imela nič pri sebi ...

Bi pa prosila, če lahko meni kdo pogleda (s katerimi koli kartami), kako bo z mojim študijem. Oz. bolj natančno ... Ali mi bodo podaljšali absolventski status?
9ZK 656

Offline Mitra

• Novinec
  • *
« Reply #376 on: May 27, 2010, 08:00:29 AM »
Jutri bom vsem, ki ste me prosili, pogledala v kartice ... Nisem jih imela nič pri sebi ...

Bi pa prosila, če lahko meni kdo pogleda (s katerimi koli kartami), kako bo z mojim študijem. Oz. bolj natančno ... Ali mi bodo podaljšali absolventski status?
Lahko brez kart?
Ja bodo ja, ne takoj, kakšna prošnja več ne bo odveč... Pa neko novo delo je na poti??????????? Ful zaposlena, boš pa vesela.

Po poti stopaj pokončno, in pogled usmeri v nebo, da lahko vidiš kakšen zaklad ti Bog polaga na pot po kateri hodiš.

Offline lou

• Novinec
  • *
« Reply #377 on: May 27, 2010, 11:31:40 AM »
Pa dajmo...
Lahko pričakuješ optimističen izid ne glede na to, kam se boš obrnila. Bodi ambiciozna, ker zdaj lahko dosežeš velike stvari. Mogoče boš morala biti močna, a vedno lahko prosiš za pomoč. V tvoje življenje bodo vstopili novi ljudje. Pričakuj pomembno povabilo, ki ga moraš obvezno sprejeti. 

:)

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #378 on: May 27, 2010, 09:57:25 PM »
Ženska, a bi mi lahko pogledala, če bova ohranjala stike z bivšim sodelavcem k mi je všeč.. pa če bova kej imela?

:-\ hvala

Občasno se lahko videvata. Kar v precejšnjem razmiku se mi kaže ... Ne prav pogosto.
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #379 on: May 27, 2010, 09:58:49 PM »

Živjo!

Mene pa zanima, nekaj glede s sodiščem v kratkem bom imel eno razpravo pa me zanima, kako se bo izteklo in še nekaj, šel bi v tožbo, ker so bili zelo krivični do mene, za eno odškodnisko zadevo, katera bi morala biti že davno poplačana pa me zanima a se mi splača it bom dobil ali izgubil, če bi šel...?

LP
Hvala

Zadeva bo kmalu razrešena, in sicer tako, kot je prav. Tudi krivica bo poplačana. Zdaj sicer ne izgleda najbolje. Kmalu novice o tem.
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #380 on: May 27, 2010, 09:59:51 PM »
Pozdravljena Ženska,
prosim, če meni pogledaš za službo. imam s.p. in razmišljam o neki čisto novi dejavnosti, nekaj za mojo dušo. Bo to laufalo?
Hvala.

Love, lou

U, super pokaže ... Kar sledi svojim sanjam. Rezultati znajo biti boljši, kot pričakuješ.
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #381 on: May 27, 2010, 10:02:17 PM »
Hvala vama za odgovor glede mojega vprašanja. Ja, res se kaže neko novo delo na obzorju ... Sicer še nismo prepričani 100%, če bi začeli, ker gre za s.p. Joj, kako lepe napovedi! Upam, da bo res tako, ker me kar mal žre zadnje čase.

Hvala še enkrat!

9ZK 656

Offline lou

• Novinec
  • *
« Reply #382 on: May 27, 2010, 10:55:22 PM »
Pozdravljena Ženska,
prosim, če meni pogledaš za službo. imam s.p. in razmišljam o neki čisto novi dejavnosti, nekaj za mojo dušo. Bo to laufalo?
Hvala.

Love, lou

U, super pokaže ... Kar sledi svojim sanjam. Rezultati znajo biti boljši, kot pričakuješ.

Juhuuu!  :D Hvala Ženska  :-* :-* :-*

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #383 on: May 28, 2010, 08:12:58 AM »
Hvala vama za odgovor glede mojega vprašanja. Ja, res se kaže neko novo delo na obzorju ... Sicer še nismo prepričani 100%, če bi začeli, ker gre za s.p. Joj, kako lepe napovedi! Upam, da bo res tako, ker me kar mal žre zadnje čase.

Hvala še enkrat!

Sej veš sreča je na strani pogumnih pravijo  ;)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline buttafly

• Novinec
  • *
« Reply #384 on: May 28, 2010, 01:47:06 PM »
Občasno se lahko videvata. Kar v precejšnjem razmiku se mi kaže ... Ne prav pogosto.
Škoda  :'( no že more bit tko.

Hvala za vpogled  :-*

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #385 on: May 28, 2010, 05:50:57 PM »
Ženska, potrebovala bi tvojo pomoč..že na nekem drugem forumu si mi pomagala skozi težavno situacijo, sedaj pa se je na žalost ponovila podobna..sem v čustveni dilemi, kako naprej..srček se mi zadnje čase čudno oglaša in vedno težje ga krotim..kaj pravijo kartice glede mojega čustvenega življenja?

Hvala za tvoj čas in pomoč

:B

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #386 on: May 31, 2010, 03:45:31 PM »
Ženska, potrebovala bi tvojo pomoč..že na nekem drugem forumu si mi pomagala skozi težavno situacijo, sedaj pa se je na žalost ponovila podobna..sem v čustveni dilemi, kako naprej..srček se mi zadnje čase čudno oglaša in vedno težje ga krotim..kaj pravijo kartice glede mojega čustvenega življenja?

Hvala za tvoj čas in pomoč

:B

Tvoja žalost bo odšla, ko boš nahala pričakovati, da te lahko osreči le nekdo drug. Sama naredi kaj za svoje počutje. Malo ti še manjka, nekaj te še muči. Poskrbi zase, razvajaj se, uredi se, bodi privlačna. Graditi moraš svojo samozavest, potem bo šlo vse samo od sebe.
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #387 on: June 03, 2010, 12:22:12 AM »

Lahko brez kart?
Ja bodo ja, ne takoj, kakšna prošnja več ne bo odveč... Pa neko novo delo je na poti??????????? Ful zaposlena, boš pa vesela.

Hmmmm, našla zanimivo ponudbo za delo. Danes zjutraj pokličem ... Če mi bo ustrezalo, bom najbrž res zamenjala. Sploh, če bi bila možnost redne zaposlitve ...
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #388 on: June 03, 2010, 05:47:17 PM »
zdravo!

mene pa zanima sobota, natančneje eno srečanje. kako se bo razpletlo?

iz srca hvala že vnaprej!  :-*
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #389 on: June 03, 2010, 05:49:06 PM »
zdravo!

mene pa zanima sobota, natančneje eno srečanje. kako se bo razpletlo?

iz srca hvala že vnaprej!  :-*

Hmmm, mogoče ta sobota ni najbolj primeren dan ...
9ZK 656