No, da pa še jaz poročam

Odgovora nisem dobila na prošnjo, so mi pa povedali, da so razgovori za delo potekali že zdavnaj in, da je že vse izbrano žal...Po 4. letih iskanja službe ne najdem in ne najdem dela za svojo izobrazbo, torej, kot do danes bom mogla sprejemati najslabša dela, sem si zaprisegla, da nikoli več prošnje ne bom dala za svojo izobrazbo na to ustanovo.
Ne morem pa verjeti, da se sprejema ljudi, ki ne ustrezajo kriterijem, mi ostajamo pa brez dela.
Tea
Ostaja mi še sosednja država, ne vem ali bom letos, nakasneje pa naslednje leto pomladi prišla v stik z osebo, ki vodi ustanovo pa me nekaj zanima.
Ponudili so mi delo, to ponujeno delo je pogodbeno - plačano po urah, seveda sem delo sprejela pa me zanima, kaj kažejo karte glede tega dela bo, ali mi bo še to propadlo? Naj bi začela nekje pomladi, samo uvedli naj bi me prej pa me zanima kaj kažejo karte časovno.
V tej ustanovi, kjer bom opravljala to pogodbeno delo, bom prišla tudi v stik z osebo, ki to ustanovo vodi pa me zanima, ali bom dobila tudi kako redno zaposlitev pri njih in če bo, ali bo to delo za kar sem se šolala.
Pa hvala