Author Topic: Ciganske karte V. del  (Read 170059 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Ciganske karte V. del
« Reply #30 on: August 12, 2009, 08:55:07 AM »
Hvala za nasvet. No tistega česar nočem se moram res znebiti, se mi mota po glavi ja. Grem še eno meditacijo opravit preden odjadram, da si zbistrim glavo.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #31 on: August 12, 2009, 08:57:20 AM »
Hvala za nasvet. No tistega česar nočem se moram res znebiti, se mi mota po glavi ja. Grem še eno meditacijo opravit preden odjadram, da si zbistrim glavo.

Jap, nikoli ne moremo dobiti preveč tistega česar nočemo ......... ;)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #32 on: August 12, 2009, 11:45:41 AM »
Jaz sem nad kartami fascinirana. Sedaj že nekaj dni prebiram knjigo in "ovohavam" karte. Danes sem jih prvič položila v sistem 7 kart (vprašanje partnerstvo), ki jih nekako opisuje Tea. Bila sem naravnost ŠOKIRANA nad tem, kaj sem odprla.
Ker me trenutno preganja čas, obljubim, da bom pozneje napisala in opisala, kaj se mi je odprlo...bom vprašala, če si pravilno razlagam (shy)
Vso razlago sem si posebaj zapisala v zvezek.  :P

veeelikooo sončka do takrat
 :-* ang:

Draga

Glede na to, da že nekaj časa spremljam kaj se dogaja s teboj bom rekla takole. Ni dobro da vedno znova postavljamo eno in isto vprašanje. Dovolj je enkrat in če kaj ne prepoznamo iz sporočila, se nanj pač vračamo in si ga ogledujemo iz vseh zornih kotov

Namreč. Če isto vprašanje zastavljamo tolikokrat, potem se sporočila začno delati norca iz nas ... če razumeš.
Torej, pomisli, da bi z enim in istim vprašanjem vsakič v pogovoru s prijatelji pričakovala odgovor. Na začetku bodo ljudje še prijazni in ti skušali dopovedat. Potem pa si bodo mislili: pa kje je tu spoštovanje. Tolikokrat sem ji že povedala/povedal, pa še vedno ne razume. Kaj govorim kitajsko. Več ali manj te bodo siti, ker pa se ti ne bodo hoteli zameriti, ti bodo začeli odgovarjat kar tako .... da te pač zadovoljijo.

Tko nekako no ........

Brez da ti zaupaš vase, nikoli ne boš dobila takega sporočila, da bi te zadovoljilo.

Hvala (shy)

Saj mi je "potegnilo"...bom odslej pridna  :-* ang: nič več tečna  :D

Nič nisi tečna

Le sebi s tem ne delaš nobene usluge

ang:
www.Astro-Star.net

Offline Macika

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #33 on: August 12, 2009, 01:05:18 PM »
Tea...za to delovno mesto pričakujem odgovor naslednji teden, kasneje ne, ker bo prepozno, vem, da je najbolje, da se ne razmišlja in, da se je flegma, veliko razmišljam o tem bo/ne bo, sam se skušam nekako doma zaposliti, da mi misli ne bežijo-no čakajmo, bom poročala kaj bo!
Pa hvala

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #34 on: August 12, 2009, 03:24:12 PM »
No da poročam. Sem upoštevala tvoj nasvet Tea in res ni bilo tako slabo. Dobila sem zame super delovni urnik, da mi ne bo treba razmišljat kako bom vrat na nos letela domov po malega v vrtec, grem nazaj kjer sem bila in ne na drug oddelek, delo bo veretno drugo ampak to me prav nič ne zanima.
Pa še poračun regresa me čaka so ga baje premalo dali juhuuuuu. Denarnica se tudi zdravi  :D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #35 on: August 14, 2009, 08:36:05 AM »
No da poročam. Sem upoštevala tvoj nasvet Tea in res ni bilo tako slabo. Dobila sem zame super delovni urnik, da mi ne bo treba razmišljat kako bom vrat na nos letela domov po malega v vrtec, grem nazaj kjer sem bila in ne na drug oddelek, delo bo veretno drugo ampak to me prav nič ne zanima.
Pa še poračun regresa me čaka so ga baje premalo dali juhuuuuu. Denarnica se tudi zdravi  :D

Super Jane, sicer pa nisem dvomila .....
 ang:
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #36 on: August 14, 2009, 08:36:42 AM »
Jaz sem se pa danes prijavila na razpis za delovno mesto, ki mi je pisano na kožo (tudi glede na izobrazbo). Ker nekako nisem mogla, da ne bi, sem vprašala Ciganke, kak potencial je za novo delovno mesto...
Potegnila sem Upanje...glede na razlago v knjigi in na samo ime karte, bi rekla, da ne potrebujem veliko mojstrskih spretnosti in si upam napovedati, da obstajajo velike možnosti za novo delovno mesto.  :D

Saj se ne motim ne?

:-* ang:

Karta upanja je zame ena najboljših kart v kompletu.  :D
www.Astro-Star.net

Offline Macika

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #37 on: August 14, 2009, 12:11:30 PM »
No, da pa še jaz poročam  :'(

Odgovora nisem dobila na prošnjo, so mi pa povedali, da so razgovori za delo potekali že zdavnaj in, da je že vse izbrano žal...Po 4. letih iskanja službe ne najdem in ne najdem dela za svojo izobrazbo, torej, kot do danes bom mogla sprejemati najslabša dela, sem si zaprisegla, da nikoli več prošnje ne bom dala za svojo izobrazbo na to ustanovo.
Ne morem pa verjeti, da se sprejema ljudi, ki ne ustrezajo kriterijem, mi ostajamo pa brez dela.

Tea

Ostaja mi še sosednja država, ne vem ali bom letos, nakasneje pa naslednje leto pomladi prišla v stik z osebo, ki vodi ustanovo pa me nekaj zanima.
Ponudili so mi delo, to ponujeno delo je pogodbeno - plačano po urah, seveda sem delo sprejela pa me zanima, kaj kažejo karte  glede tega dela bo, ali mi bo še to propadlo? Naj bi začela nekje pomladi, samo uvedli naj bi me prej pa me zanima kaj kažejo karte časovno.
V tej ustanovi, kjer bom opravljala to pogodbeno delo, bom prišla tudi v stik z osebo, ki to ustanovo vodi pa me zanima, ali bom dobila tudi kako redno zaposlitev pri njih in če bo, ali bo to delo za kar sem se šolala.

Pa hvala

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #38 on: August 14, 2009, 03:11:45 PM »
No, da pa še jaz poročam  :'(

Odgovora nisem dobila na prošnjo, so mi pa povedali, da so razgovori za delo potekali že zdavnaj in, da je že vse izbrano žal...Po 4. letih iskanja službe ne najdem in ne najdem dela za svojo izobrazbo, torej, kot do danes bom mogla sprejemati najslabša dela, sem si zaprisegla, da nikoli več prošnje ne bom dala za svojo izobrazbo na to ustanovo.
Ne morem pa verjeti, da se sprejema ljudi, ki ne ustrezajo kriterijem, mi ostajamo pa brez dela.

Tea

Ostaja mi še sosednja država, ne vem ali bom letos, nakasneje pa naslednje leto pomladi prišla v stik z osebo, ki vodi ustanovo pa me nekaj zanima.
Ponudili so mi delo, to ponujeno delo je pogodbeno - plačano po urah, seveda sem delo sprejela pa me zanima, kaj kažejo karte  glede tega dela bo, ali mi bo še to propadlo? Naj bi začela nekje pomladi, samo uvedli naj bi me prej pa me zanima kaj kažejo karte časovno.
V tej ustanovi, kjer bom opravljala to pogodbeno delo, bom prišla tudi v stik z osebo, ki to ustanovo vodi pa me zanima, ali bom dobila tudi kako redno zaposlitev pri njih in če bo, ali bo to delo za kar sem se šolala.

Pa hvala

Macika, jaz sem ti že to povedala, pa najbrž da nisi razumela.

Evo kopije

Macika ...... dobro plačano službo boš imela v roku enote 1-2

Zdaj pa na delo in nehi o tem razmišljat  angel

Velja enako ...... ;) Prej in zdej  ;D
www.Astro-Star.net

Offline Macika

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #39 on: August 14, 2009, 03:30:53 PM »
V kolikšnem času, saj ne razumem lih tega oz časovno '' v roku enote 1-2'' mislila sem vzadnjič enga tedna do dveh

kaj pa to ponujeno delo bo ali ne bo, saj to je bolj za hobi?
« Last Edit: August 14, 2009, 03:39:11 PM by Macika »

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #40 on: August 14, 2009, 04:21:30 PM »
enota 1-2 je pomoje lahko mesec, dva ali leto, dve itd.

Moja astro karta

Offline Macika

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #41 on: August 14, 2009, 04:49:43 PM »
OJOJ

Da bi čakala še 2. leti, to ne gre saj služba je pogoj za življnje :(

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #42 on: August 14, 2009, 04:54:42 PM »
OJOJ

Da bi čakala še 2. leti, to ne gre saj služba je pogoj za življnje :(

Potem pa je manjsa razlika ... povezano z 2.
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Macika

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #43 on: August 14, 2009, 04:56:36 PM »
Bomo videli, kaj je mislila s tem Tea, upam da ne leta.

Offline roberta

• Novinec
  • *
« Reply #44 on: August 15, 2009, 10:32:05 PM »
Po dolgem času...
Zanima me, kakšen je odgovor na vprašanje "me ljubi?" pri karti upanja?