Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
kok faaaajn, pol mi pa tut ne gre tok zlo slabo k sm misnla, sm vesela..sm pa tut vesela, da je blo to polaganje kart očitno pozitivno in da kartice kljub vsemu pravjo, da nama loh uspe.Hvala za pomoč
Tea, imam prošnjo...spet Bi te prosila, če bi imela nekaj trenutkov za vpogled v mojo zadevico.Jutri me mika, da bi podala en predlog (bolj osebne narave), pa me zanima, če bo (bi bil) izid zame pozitiven ali negativen.Če boš našla kak trenutek zame, bi bila zelooo hvaležna. Saj bi sama probala, pa sem preveč objektivna pri razlagi Hvala, zlata si
Quote from: Tea on September 09, 2009, 07:07:41 AMQuote from: sonce on September 08, 2009, 06:22:09 PMTea, imam prošnjo...spet Bi te prosila, če bi imela nekaj trenutkov za vpogled v mojo zadevico.Jutri me mika, da bi podala en predlog (bolj osebne narave), pa me zanima, če bo (bi bil) izid zame pozitiven ali negativen.Če boš našla kak trenutek zame, bi bila zelooo hvaležna. Saj bi sama probala, pa sem preveč objektivna pri razlagi Hvala, zlata si Izid bo pozitiven Hvala Tea, zlata si ...skoraj pozitiven izid...zadeva prestavljena za najmanj 1 teden škoda, sem upala na danes...
Quote from: sonce on September 08, 2009, 06:22:09 PMTea, imam prošnjo...spet Bi te prosila, če bi imela nekaj trenutkov za vpogled v mojo zadevico.Jutri me mika, da bi podala en predlog (bolj osebne narave), pa me zanima, če bo (bi bil) izid zame pozitiven ali negativen.Če boš našla kak trenutek zame, bi bila zelooo hvaležna. Saj bi sama probala, pa sem preveč objektivna pri razlagi Hvala, zlata si Izid bo pozitiven
Quote from: Tea on September 09, 2009, 09:34:52 AMQuote from: sonce on September 09, 2009, 08:52:14 AMQuote from: Tea on September 09, 2009, 07:07:41 AMQuote from: sonce on September 08, 2009, 06:22:09 PMTea, imam prošnjo...spet Bi te prosila, če bi imela nekaj trenutkov za vpogled v mojo zadevico.Jutri me mika, da bi podala en predlog (bolj osebne narave), pa me zanima, če bo (bi bil) izid zame pozitiven ali negativen.Če boš našla kak trenutek zame, bi bila zelooo hvaležna. Saj bi sama probala, pa sem preveč objektivna pri razlagi Hvala, zlata si Izid bo pozitiven Hvala Tea, zlata si ...skoraj pozitiven izid...zadeva prestavljena za najmanj 1 teden škoda, sem upala na danes...ne maraj za to. Vesolje ne loči časa. Za kreatorja je ta zadeva že opravljena. Samo ti rabiš 1 teden, da dojameš. Če pa si v stanju ta čas skrajšat, potem to naredi Glavno je, da bo pozitivno, pa pač en teden gor ali dol. Samo jaz in moja nestrpnost, sva hoteli to urediti že danes. Še enkrat, glavno je, da bo!Hvala Tea še enkrat za vse
Quote from: sonce on September 09, 2009, 08:52:14 AMQuote from: Tea on September 09, 2009, 07:07:41 AMQuote from: sonce on September 08, 2009, 06:22:09 PMTea, imam prošnjo...spet Bi te prosila, če bi imela nekaj trenutkov za vpogled v mojo zadevico.Jutri me mika, da bi podala en predlog (bolj osebne narave), pa me zanima, če bo (bi bil) izid zame pozitiven ali negativen.Če boš našla kak trenutek zame, bi bila zelooo hvaležna. Saj bi sama probala, pa sem preveč objektivna pri razlagi Hvala, zlata si Izid bo pozitiven Hvala Tea, zlata si ...skoraj pozitiven izid...zadeva prestavljena za najmanj 1 teden škoda, sem upala na danes...ne maraj za to. Vesolje ne loči časa. Za kreatorja je ta zadeva že opravljena. Samo ti rabiš 1 teden, da dojameš. Če pa si v stanju ta čas skrajšat, potem to naredi
kak se bo ta mineštra shladila,komu oddat primerno kumaro"?lopovsvatbaveselje
tako je ja, se borim že recimo dvei leti o tem, onem, podobnem, hvala ti
No, zdaj sem se malo pomirila, da sem v 7 dneh dela izgubila delo, zaradi cca 14km na eno stran. No pa me zanima, kdaj mi kaj kaže redna zaposlitve, ne pogodbeno delo, zaposlitev taka, ki mi bo všeč, kaj kažejo karte?Pa hvala
Prosim za pomoč...Na vprašanje, zakaj se mi ni zahvalil...so padle karte: LJUBOSUMJE-DENAR-SODNIK ???in na vprašanje, kako naj se obnašam, da izboljšam najin odnos:DENAR-NEPRIČAKOVANA SREČA-OFICIR ???hvala
tea,če boš mela cajt pa voljo še jaz bi prosila za en vpoged za mojo službo,ali bom v kratkem dobila kakšno novo službo;)?????hvala pa lep dan