Author Topic: Ciganske karte V. del  (Read 169900 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: Ciganske karte V. del
« Reply #120 on: September 23, 2009, 07:03:22 AM »
Nekoga bi prosila za uslugo, če mi lahko vrže karte glede mojega odnosa s to (ne)sojeno ljubeznijo, kam pelje oz. kaj se bo zgodilo.. Hvala vnaprej komurkoli, sebi pač trenutno nisem sposobna brat.. :-\

:-*

Missy, za to situacijo so padle karte:

POTOVANJE
ŽALOST
VDOVEC

Njihovo interpretacijo pa prepuščam tebi.

:-* Gaja

Ker si spraševala za tvoj odnos /ni nujno, da je tudi njegov tak/ do te ljubezni .... takole

Pelje k novemu, po kartah, ki ti jih je izvlekla Gaja

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Macika

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #121 on: September 23, 2009, 09:25:40 AM »
Ne vem Tea, sam, ko človek dobi vedno negativen odgovor ima zelo malo upanja, za službo in to upanje iz dneva v dan pada, še posebno zdej mi je padlo, ko so me po 7. dneh vrgli ven. Pač vrgli so me, ker sem oddaljena...glavna te ustanove mi je rekla, da če bodo ponovno rabili me bodo poklicali to mi je rekla 2x po telefonu 1x v živo pa me zanima, a me bo res?
Zaenkrat upam, da bom imela vsaj tisto pogodbeno delo, ki mi je bilo obljubljeno, da vsaj malenkost zaslužim, da nisem na računu drugih. Res si pa želim dobiti delo, za kar sem izobražena, saj teh 7. dni, ki sem delala, mi je bilo res zelo lepo in, če bi res dobila delo, mogoče bi šla v tej smeri še naprej študirat, no upam, da zame posije sonček. Če kaj dobim, takoj sporočim, to je pa tudi šola zame, da nikoli več, take pogodbe ne bom podpisala.
Zanima me še nekaj, kako bo z zdravjem moje psičke...mislimo jo parit pa bi rada izvedela, kaj kažejo karte o tem pa zdravju?

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #122 on: September 23, 2009, 10:45:20 AM »
Hvala Gaji in Teji za pomoč, je pa res, da je bilo vprašanje neumno zastavljeno, ker sam v sebi čutiš, kaj se s tabo dogaja in ponavadi sprašuješ za odnos nasprotne strani do situacije, a me tole že tko načenja, da še razmišlat nism sposobna normalno  ::)

Hvala obema,  ang: sta.

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #123 on: September 23, 2009, 11:01:18 AM »
Ne vem Tea, sam, ko človek dobi vedno negativen odgovor ima zelo malo upanja, za službo in to upanje iz dneva v dan pada, še posebno zdej mi je padlo, ko so me po 7. dneh vrgli ven. Pač vrgli so me, ker sem oddaljena...glavna te ustanove mi je rekla, da če bodo ponovno rabili me bodo poklicali to mi je rekla 2x po telefonu 1x v živo pa me zanima, a me bo res?
Zaenkrat upam, da bom imela vsaj tisto pogodbeno delo, ki mi je bilo obljubljeno, da vsaj malenkost zaslužim, da nisem na računu drugih. Res si pa želim dobiti delo, za kar sem izobražena, saj teh 7. dni, ki sem delala, mi je bilo res zelo lepo in, če bi res dobila delo, mogoče bi šla v tej smeri še naprej študirat, no upam, da zame posije sonček. Če kaj dobim, takoj sporočim, to je pa tudi šola zame, da nikoli več, take pogodbe ne bom podpisala.
Zanima me še nekaj, kako bo z zdravjem moje psičke...mislimo jo parit pa bi rada izvedela, kaj kažejo karte o tem pa zdravju?

Macika, tudi meni je v tvojem pisanju padlov oči, da v sebi nosiš veliko negativnosti, kar je čisto človeško in razumljivo v tvoji situaciji. Ampak s takšnim odnosom do sveta boš privabljala samo negativno. Predlagam ti, da se lotiš kakšnega večdnevnega programa, ki bo osredotočal tvojo pozornost na cilj in ti bo pomagal dvigniti vibracijo, npr. 40-dnevni načrt obilja, 30-dnevni program hvaležnosti ali v 30. korakih do čudežev. Vse to najdeš na mojem forumu: www.angelinamojforum.si

Pa veliko uspeha ti želim.
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #124 on: September 23, 2009, 11:02:10 AM »
Hvala Gaji in Teji za pomoč, je pa res, da je bilo vprašanje neumno zastavljeno, ker sam v sebi čutiš, kaj se s tabo dogaja in ponavadi sprašuješ za odnos nasprotne strani do situacije, a me tole že tko načenja, da še razmišlat nism sposobna normalno  ::)

Hvala obema,  ang: sta.

Prosim, Missy.

Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #125 on: September 24, 2009, 06:58:50 AM »
Čisto nepričakovano sem dobila neko ponudbo za službo. V bistvu je še vse v povojih, v soboto grem na informativni razgovor. Kako kaj kaže.
Potegnila sem si karte:

denar ( obrnjeno na glavo ) sovražnik in duhovnik.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #126 on: September 24, 2009, 07:00:52 AM »
Živijo, spet prosim malo pomoči  ::)

Zastavila sem si štiri različna vprašanja, na katera je možen odgovor da ali ne. Ker je moja objektivnost pod vprašanjem, bi prosila, če bi mogoče katera od vas hotela potrditi DA ali NE.
Prosim in res hvala od srca  :-*

1. )
- darilo
- duhovnik
- pismo

2.)
- duhovnik
- vdovec
- pot

3)
- lopov
- stabilnost
- obisk

4)
- oficir
- veselje
- sporočilo

HVALA  :-* ang:

Potem ni treba 3h kart. Za taka vprašanja je dosti samo ena.
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #127 on: September 24, 2009, 07:04:05 AM »
Čisto nepričakovano sem dobila neko ponudbo za službo. V bistvu je še vse v povojih, v soboto grem na informativni razgovor. Kako kaj kaže.
Potegnila sem si karte:

Kako natančno si zastavila vprašanje Jane. To je za odgovor zdaj bistvenega pomena.

Če si vprašala kako bo v soboto na razgovoru, bi po teh kartah rekla, da v soboto še ne boš imela vseh zadostnih informacij, da bi se kakorkoli odločala.

Če si zastavila vprašanje kako drugače, pa napiši, bi bil odgovor lahko tudi drugačen.

www.Astro-Star.net

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #128 on: September 24, 2009, 07:52:55 AM »
Potegnila sem si karte:

Kako natančno si zastavila vprašanje Jane. To je za odgovor zdaj bistvenega pomena.

Če si vprašala kako bo v soboto na razgovoru, bi po teh kartah rekla, da v soboto še ne boš imela vseh zadostnih informacij, da bi se kakorkoli odločala.

Če si zastavila vprašanje kako drugače, pa napiši, bi bil odgovor lahko tudi drugačen.

Vprašanje je bilo ali je kaj možnosti za službo tam?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline bibi

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #129 on: September 24, 2009, 11:37:16 AM »
Zdravo,

mene pa zanima kako kaj kaže moje ljubezensko življenje ( namreč včeraj sva se dobila z mojim bivšim fantom ) in me predvsem zanima kaj lahko od tega pričakujem.

Hvala

Barbara

Offline Macika

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #130 on: September 25, 2009, 11:10:58 AM »
Imam 2. vprašanji

1. Kako bo z zdravjem moje psičke: (ker je bila nekaj bolna, samo zdaj je ok)?
2. Željo imam študirati dalje, seveda mi to finance trenutno ne dopuščajo pa me zanima, kaj kažejo karte glede študija, bom šla študirati dalje, ali ne?

Pa vsem lep začetek vikenda želim.

Offline Mojzes

• Uporabnik
  • **
« Reply #131 on: September 26, 2009, 10:46:24 PM »
kako bom spremembe delil",kako se soočam v temu
veselje
mort
stalnost constanza
let it be

Offline megica

• Novinec
  • *
« Reply #132 on: September 27, 2009, 06:49:16 PM »
po doooolgeeem času se javljam,vrgla sem zakaj med partnerjem in mano ne gre,zakaj prihaja do trenj,padla je karta vdova.
kaj bi to pomenilo.a je kaka starejša žesnka kje,al je vse skupaj bolj mračno,kot na pokopališču,ne razumem pomena te karte v zvezi z vprašanjem.prosim za odgovor.
lp vsem

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #133 on: September 28, 2009, 03:07:01 AM »
po doooolgeeem času se javljam,vrgla sem zakaj med partnerjem in mano ne gre,zakaj prihaja do trenj,padla je karta vdova.
kaj bi to pomenilo.a je kaka starejša žesnka kje,al je vse skupaj bolj mračno,kot na pokopališču,ne razumem pomena te karte v zvezi z vprašanjem.prosim za odgovor.
lp vsem

Hja, lahko bi šlo za kakšno starejšo žensko, kakšno vajino sorodnico mogoče?

Lahko pa vaju ovira zadržanost (v odnosu, komunikaciji), zaprtost, nepripravljenost na pogovore. Mogoče je kdo od vaju preveč orientiran na preteklost, lahko gre za kakšne nerazčiščene stvari iz preteklosti. Razmisli.
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #134 on: September 28, 2009, 03:08:37 AM »
kako bom spremembe delil",kako se soočam v temu
veselje
mort
stalnost constanza

Sprememba je vsekakor na vidiku, če ne že v teku. Bi rekla, da jo kar nestrpno pričakuješ in se vanjo podajaš poln elana.
9ZK 656