Author Topic: Ciganske karte V. del  (Read 170071 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Ciganske karte V. del
« Reply #165 on: October 10, 2009, 08:55:36 PM »
No evo še jaz.

Prijateljica je zastavila vprašanje ali bo vse v redu z njeno nosečnostjo?

izvlekla je smrt. Jaz bi rekla da bo vse v redu, saj karta označuje konec nekega obdobja in rojstvo nečesa novega ( torej v tem primeru otroka ). Bo držalo?

No potem sem si jaz zastavila vprašanje ali lahko pričakujem v redu ponudbo za službo na razgovoru, ki ga imam.

Povlekla sem : POROKA VDOVA LJUBOSUMJE

No tukaj sem se malo zaštrikala, ker ugotavljam, da če imam tri karte, ne znam še dobro razbrati zgodbe, kot če povlečem samo eno. Ali je za taka vprašanja tudi dovolj če povlečem samo eno?

Zdaj sem prišla samo do tega, da pač srednja karta mi predstavlja sedanjost, v mojem primeru je to vdova. Vdovo sem enačila s sabo, saj sem se zadnje čase res obnašala kot vdova, "objokovala" sem neko preteklost, ki sem jo imela v službi pred porodniško in tega ni več, ...no kako pa sedaj levo in desno karto vključit v vso zadevo in vprašanje?

Malo napotkov, prosim  :)
« Last Edit: October 10, 2009, 09:00:45 PM by jane »
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Mojzes

• Uporabnik
  • **
« Reply #166 on: October 11, 2009, 10:11:34 PM »
sem okej, skoraj perfektno, ane ;D
money
iznenada sreca
marriage
let it be

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #167 on: October 12, 2009, 12:21:35 AM »
Res je ... Vidiš, da ti je uspelo ... :)
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #168 on: October 12, 2009, 08:03:10 AM »
Mož ima danes poslovni sestanek, ciganke sem pozabila doma, a lahko katera pogleda prosim, kaj lahko pričakuje od tega sestanka? Gre se za to če bo dobil en posel ali ne. Hvala.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #169 on: October 12, 2009, 08:21:00 AM »
Mož ima danes poslovni sestanek, ciganke sem pozabila doma, a lahko katera pogleda prosim, kaj lahko pričakuje od tega sestanka? Gre se za to če bo dobil en posel ali ne. Hvala.

Draga Jane

Lahko da bo dobil posel, ampak ne bo od vsega skupaj toliko, kot bi on pričakoval ali bo obljubljeno. Previdno.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #170 on: October 12, 2009, 08:23:44 AM »
lep pozdravček vsem.
vrgla sem karte za ljubezen eni prijateljici,in med drugimi so prišle tudi karte IZGUBA,NEISKRENOST.drugače pa same lepe,kaj bi te dve v povezavi pomenile.
pa še za nekoga drugega sem enkrat vrgla pa karte ŽALOST,BOLEZEN.kaj pa povezava teh dveh?
lp vsem

Same druge lepe? ......... Kje: prej ali kasneje ... zelo pomembno!
Neiskrenost govori že sama za sebe.

Druga kombinacija ... odnos je prazen oz. samo zaradi seksa
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #171 on: October 12, 2009, 08:27:46 AM »
Ni mi dalo miru in sem vrgla karte:

1. kako kaže s službo v točno določenem kraju?
težava + hiša
Trenutno ne kaže nič pozitivnega, vendar mi ostajajo vrata odprta, ko bom pridobila več izkušenj, je potencialna služba v uradni ustanovi.

2. kakšna bo prihodnost z eno osebo?
stanovitnost
Prihodnost bo začrtana šele takrat, ko bomo opravili s preteklostjo...
OK, tu mi ni jasno, kaj sedaj to pomeni, je to dobro ali slabo? Jaz bi vzela to kot dobro ampak bo še trajalo en čas do tega stanja...

3. še ena potencialna služba (bo ali ne bo)?
žalost + nenadna sreča
Žalost sem jaz; težave v ljubezni, neizpolnjene ali težko dosegljive želje (služba v željenem kraju), vendar vseeno trdna in plodna v delovanju. Moški srednjih let odloča o moji usodi (dejansko res) in me bo presenetil z odločitvijo, ponudil bo priložnost ne samo zaslužek.
Torej, glede na to, bi ta služba morala biti ali?

Saj vem, da sem tečka, ampak vseeno prosim, če mi lahko katera potrdi ali ovrže moje razlage...

HVALA

:-* ang:

1. Bodi pozorna na besedno izrazoslovje, ko interpetiraš karte.
    Npr. napisala si: vrata so mi odprta ................
    1. ta vrata so v .... kam? preteklost, odprta v klet, v črnino itd.......... vsekakor je možnost izhoda za eno od obeh oseb na karti, vendar ju to na nek način straši ...
     2. Hiša - nima vrat, jih bo treba šele najti

Sicer pa ta kombinacija sploh ni slaba, ko se premakneš iz svojih miselnih naravnanosti ...........
Torej strahu pred tem kaj te čaka s spremembo
In seveda premalo si aktivna oz. težko opaziš priložnosti ........

www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #172 on: October 12, 2009, 08:39:13 AM »
No evo še jaz.

izvlekla je smrt. Jaz bi rekla da bo vse v redu, saj karta označuje konec nekega obdobja in rojstvo nečesa novega ( torej v tem primeru otroka ). Bo držalo?

No potem sem si jaz zastavila vprašanje ali lahko pričakujem v redu ponudbo za službo na razgovoru, ki ga imam.

No tukaj sem se malo zaštrikala, ker ugotavljam, da če imam tri karte, ne znam še dobro razbrati zgodbe, kot če povlečem samo eno. Ali je za taka vprašanja tudi dovolj če povlečem samo eno?

Zdaj sem prišla samo do tega, da pač srednja karta mi predstavlja sedanjost, v mojem primeru je to vdova. Vdovo sem enačila s sabo, saj sem se zadnje čase res obnašala kot vdova, "objokovala" sem neko preteklost, ki sem jo imela v službi pred porodniško in tega ni več, ...no kako pa sedaj levo in desno karto vključit v vso zadevo in vprašanje?

Če izvlečeš tri karte, ali kolikor pač .... moraš imeti v glavi, v mislih tisto, kar naj ti pomenijo.
Dosti boljše je, da zastaviš točno vprašanje, potegneš karto, si nanjo odgovoriš, potem pa se ti v mislih lahko dodajajo vprašanja in na ta vprašanje vlečeš še po eno karto, tako da sestaviš celotno zgodbo.

Ti si v enem vprašanju zastavila nekaj vprašanj. Seveda boš težko razbrala, če si nisi definirala kaj naj kaj pomeni.

Če greva po vrsti si rekla:

kaj naj pričakujem NA RAZGOVORU ZA SLUŽBO ...................

Tvoja interpretacija pa je zavila čist v druge vode.

Torej če na te tri karte odgovoriva z zastavljenim tvojim vprašanjem bo razgovor za službo potekal takole.

Poroka: vse se bo začelo obetavno, sredi razgovora pa:
Vdova: postavila se bo ovira - vzorec, ki se vleče iz preteklosti -
Ljubosumje: ne bodo ti všeč njihovi pogoji dela oz. kolektiv ali kaj podobnega ..........

www.Astro-Star.net

Offline roberta

• Novinec
  • *
« Reply #173 on: October 12, 2009, 10:11:29 AM »
Živjo Tea, spet mam eno vprašanje zate.
Ful bi rada neki nardila, pa sem ciganke vprašala...
"Kako bo on reagiral na to moje dejanje?"
SREČA
Pa me zanima, če se za odgovor na tako vprašanje gleda iz moje strani al njegove?
če se z moje, pol pomeni, da mam vse niti v svojih rokah, in bo pozitivno reagiral.
Če pa gledam z njegove?

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #174 on: October 12, 2009, 10:16:14 AM »
SREČA
Pa me zanima, če se za odgovor na tako vprašanje gleda iz moje strani al njegove?
če se z moje, pol pomeni, da mam vse niti v svojih rokah, in bo pozitivno reagiral.
Če pa gledam z njegove?

Spremljaj svoje vprašanje - KAKO BO ON ODREAGIRAL - torej karta predstavlja njega ..........

kaj ti sporoča energija karte?
www.Astro-Star.net

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #175 on: October 12, 2009, 10:25:51 AM »
No evo še jaz.

Če izvlečeš tri karte, ali kolikor pač .... moraš imeti v glavi, v mislih tisto, kar naj ti pomenijo.
Dosti boljše je, da zastaviš točno vprašanje, potegneš karto, si nanjo odgovoriš, potem pa se ti v mislih lahko dodajajo vprašanja in na ta vprašanje vlečeš še po eno karto, tako da sestaviš celotno zgodbo.

Ti si v enem vprašanju zastavila nekaj vprašanj. Seveda boš težko razbrala, če si nisi definirala kaj naj kaj pomeni.

Če greva po vrsti si rekla:

kaj naj pričakujem NA RAZGOVORU ZA SLUŽBO ...................

Tvoja interpretacija pa je zavila čist v druge vode.

Torej če na te tri karte odgovoriva z zastavljenim tvojim vprašanjem bo razgovor za službo potekal takole.

Poroka: vse se bo začelo obetavno, sredi razgovora pa:
Vdova: postavila se bo ovira - vzorec, ki se vleče iz preteklosti -
Ljubosumje: ne bodo ti všeč njihovi pogoji dela oz. kolektiv ali kaj podobnega ..........

Aaaa tako to gre. No bom naslednjič probala tako ali pa če bo dovolj le ena pa samo z eno. Hvala Tea.

O razgovoru pa še poročam. Je bilo res nekaj rečeno za krajši delovni čas, no moram videti kako bo.

Moja astro karta

Offline roberta

• Novinec
  • *
« Reply #176 on: October 12, 2009, 10:37:57 AM »
SREČA
Če pa gledam z njegove?

Spremljaj svoje vprašanje - KAKO BO ON ODREAGIRAL - torej karta predstavlja njega ..........

Hja...
Meni delajo karte, na katerih so ženske gor, ful težave, ko jih treba gledat z moške strani.
Mogoče mi je ta krata dala nek filing, kot da bo ob tem dejanju on čutu, da jaz nisem čist ziher, če naj to naredim al ne, kot da se bojim svojega dejanja. Bo pa pozitivno reagiral.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #177 on: October 12, 2009, 12:21:36 PM »
Ojla
danes bom pa jaz prosila cigančice za en pogled naprej. Spet sem dobila eno finančno poleno pod noge (kot da jih ni že dovolj na kupu), pa me zanima, če/kako mi bo uspelo tale kup polen preskočit. Hvala :-* :-* :-*
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline roberta

• Novinec
  • *
« Reply #178 on: October 12, 2009, 12:30:09 PM »

[/quote]

[/quote]
Hja...
Meni delajo karte, na katerih so ženske gor, ful težave, ko jih treba gledat z moške strani.
Mogoče mi je ta krata dala nek filing, kot da bo ob tem dejanju on čutu, da jaz nisem čist ziher, če naj to naredim al ne, kot da se bojim svojega dejanja. Bo pa pozitivno reagiral.
[/quote]

In če ta karta ne predstavlja mene..., pol pa bi lahk predstavljala ženska to mojo dejanje.
In zaprte učke predstavljajo, da on nebo glih vedo zakaj se pravzaprv gre...
Stanje na krogli mogoče predstavlja dvome tega mojega dejanja (z njegove strani seveda)
ker pa je karta pozitivna mislim, da bo odreagiral vseeno pozitivno.
 ???

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #179 on: October 12, 2009, 12:35:03 PM »

[/quote]
Hja...
[/quote]

In če ta karta ne predstavlja mene..., pol pa bi lahk predstavljala ženska to mojo dejanje.
In zaprte učke predstavljajo, da on nebo glih vedo zakaj se pravzaprv gre...
Stanje na krogli mogoče predstavlja dvome tega mojega dejanja (z njegove strani seveda)
ker pa je karta pozitivna mislim, da bo odreagiral vseeno pozitivno.
 ???
[/quote]

Joj Roberta, nekoliko zakomplicirano si se tega lotila

Glej samo energijo karte ....saj ni nujno, da predstavlja osebo.
www.Astro-Star.net