Author Topic: Angelska znamenja  (Read 129825 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: Angelska znamenja
« Reply #15 on: August 04, 2009, 07:47:24 AM »
Včeraj sem pri mojem večernjem ritualu priprošenj nenadoma zavonjala močan vonj po lesu ravno v trenutku,  ko sem zaprosila za jasna znamenja, ki jih bom tudi sama razumela. Mi mogoče kdo ve povedati, kdo bi to lahko bil?

hvala  :)

Taja

Za vonjave je pa Princeska ekspert. Komaj čakam na njeno pojasnilo.  :D
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #16 on: August 04, 2009, 10:52:09 AM »
Princes, mogoče veš ::)

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #17 on: August 04, 2009, 09:21:54 PM »
Včeraj sem pri mojem večernjem ritualu priprošenj nenadoma zavonjala močan vonj po lesu ravno v trenutku,  ko sem zaprosila za jasna znamenja, ki jih bom tudi sama razumela. Mi mogoče kdo ve povedati, kdo bi to lahko bil?

Taja

Mislim, da ni toliko pomembno, kdo je bil, kot to, kaj ti je želel sporočiti. Angelsko znamenje je lahko katerikoli vonj, je pa res, da imajo eni angeli svoje specifične vonjave. Morda ti nekdo želi sporočiti, da bi morala večkrat v gozd ali početi kaj z lesom.

:-* Gaja
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #18 on: August 04, 2009, 09:50:39 PM »

Taja

Mislim, da ni toliko pomembno, kdo je bil, kot to, kaj ti je želel sporočiti. Angelsko znamenje je lahko katerikoli vonj, je pa res, da imajo eni angeli svoje specifične vonjave. Morda ti nekdo želi sporočiti, da bi morala večkrat v gozd ali početi kaj z lesom.

:-* Gaja

hmm mogoče pa res  ::) zaradi poškodbe že dva vikenda abstiniram od hribov ( in gozda ) in to seveda pogrešam...ta vikend - akcija  ;D

hvala Gaja

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #19 on: August 04, 2009, 10:01:32 PM »
Prosim, Taja.

:-* :-* :-*
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline sonce

• Uporabnik
  • **
  • Life is a climb but the view is beautiful!
« Reply #20 on: August 06, 2009, 07:12:52 AM »
Danes zjutraj sem zeloooo zgodaj, mirnih misli prosila angele za pomoč v dotični zadevi. Dolgo časa sem premlevala v mislih kako in kaj in na koncu prišla do zaključka - prošnje.
Kakšno uro po tem, sem šla v službo. Nebo megleno, jutro sveže in jaz na poti od parkirišča do službe. Pogled mi je pritegnila posebna zlata svetloba, ki je padala na nek znak. Najprej sem mislila, da je znak osvetljen, nato sem opazila, da je to samo tabla. Ozrla sem se okoli, od kod sončni žarki, vendar je bilo sonce skrito...

dobro jutro vsem  :-* ang:

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #21 on: August 06, 2009, 07:35:30 AM »
zanimivo,, sonce...verjetno si se počutila prijetno ob tako lepem znamenju prisotnosti  ;)

dobro jutro in lep dan želim tudi tebi
 :)

Taja

Offline sonce

• Uporabnik
  • **
« Reply #22 on: August 06, 2009, 07:48:13 AM »
zanimivo,, sonce...verjetno si se počutila prijetno ob tako lepem znamenju prisotnosti  ;)

Taja

Taja, po pravici povedano, sem se počutila žalostno...verjetno zaradi vseh dogodkov zadnjih nekaj dni...prav žalostno in še vedno se počutim tako...
Ob vseh teh pozitivnih znamenjih in sporočilih od angelov mi ni jasno zakaj tako črni dogodki...saj vem, važen je cilj, ne pot, pa vendar vseeno...žalostna... :(

lp vsem

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #23 on: August 06, 2009, 07:50:36 AM »

Taja

Taja, po pravici povedano, sem se počutila žalostno...verjetno zaradi vseh dogodkov zadnjih nekaj dni...prav žalostno in še vedno se počutim tako...
Ob vseh teh pozitivnih znamenjih in sporočilih od angelov mi ni jasno zakaj tako črni dogodki...saj vem, važen je cilj, ne pot, pa vendar vseeno...žalostna... :(

lp vsem

Sonce, dogodki in na kakšen način jih nekdo zaznava in vidi, so odvisni od opazovalca. Spremeni zorni kot gledanja, pa boš ugledala nove nianse, novo mavrico.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #24 on: August 06, 2009, 08:27:06 AM »
zanimivo,, sonce...verjetno si se počutila prijetno ob tako lepem znamenju prisotnosti  ;)

Taja

lp vsem

Tea je lepo povedala, spremeni misli in svet okoli tebe "se bo spremenil". Če boš delala na sebi, boš slej kot prej  prišla do točke, ko boš pogledala nazaj in si boš rekla - pa kaj mi je bilo, saj sploh ni bilo vse tako črno, kot sem tedaj videla.

Sprejmi vsa ta sporočila pozitivno, saj so samo spodbuda tebi, da se boš lažje izvlekla iz negativnosti, težav, občutkov žalosti itd.., v katerih se sedaj morda počutiš ujeta. Ravno, kadar smo v procesu spreminjanja, krizah...so ta sporočila dosti bolj pogosta, ker to potrebujemo. Ti si priviligirana, ker imaš te informacije, da jih lahko prepoznaš kot takšne. Preko vseh teh " nenavadnih " dogodkov, števil, ponavljajočih misli te angeli spodbujajo, spominjajo, da so ob tebi, da imaš podporo, pomoč.

Veliko pozitivne energije ti želim  ;)

Taja

p.s. glej še tvoje število postov 22 te opominja, da ostajaj pozitivna in zaupaj  :D
« Last Edit: August 06, 2009, 08:31:13 AM by taja6 »

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #25 on: August 06, 2009, 12:07:42 PM »

Taja

lp vsem

Sonce, ti smem poslati svojo ljubezen (?). Bova skupaj topili z njeno zdravilno energijo temne oblake, nizke energije. Si zato? Skupaj zmoreva več.  :-*
(in evo, me že greje, že jokam, že sproščam (shy))
V našem življenju kot na slikarjevi paleti je ena sama barva, ki daje smisel življenju in umetnosti. Ta barva je ljubezen. (Marc Chagall)

Offline sonce

• Uporabnik
  • **
« Reply #26 on: August 06, 2009, 12:27:40 PM »

Taja

lp vsem

Sonce, ti smem poslati svojo ljubezen (?). Bova skupaj topili z njeno zdravilno energijo temne oblake, nizke energije. Si zato? Skupaj zmoreva več.  :-*
(in evo, me že greje, že jokam, že sproščam (shy))

...hvala...jokava obe...pa nič shy... :-* ang:

Zlata si...

Offline sonce

• Uporabnik
  • **
« Reply #27 on: August 07, 2009, 08:28:28 AM »
Hvala včeraj vsem za podporo. Sem bila tako presnečena, da sem ostala brez besed. Je bilo pa pozneje bolje, topleje...
HVALA!

:-* ang:

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #28 on: August 07, 2009, 07:23:51 PM »
Hvala včeraj vsem za podporo. Sem bila tako presnečena, da sem ostala brez besed. Je bilo pa pozneje bolje, topleje...
HVALA!

poglej kakšno angelsko uro imeš  ;)  ang:

Offline sonce

• Uporabnik
  • **
« Reply #29 on: August 07, 2009, 09:00:15 PM »
HVALA!

poglej kakšno angelsko uro imeš  ;)  ang:

...pa res, sploh nisem opazila  :D to samo potrjuje mojo hvaležnost, če mene vprašate! Res hvala!