zanimivo,, sonce...verjetno si se počutila prijetno ob tako lepem znamenju prisotnosti 
dobro jutro in lep dan želim tudi tebi

Taja
Taja, po pravici povedano, sem se počutila žalostno...verjetno zaradi vseh dogodkov zadnjih nekaj dni...prav žalostno in še vedno se počutim tako...
Ob vseh teh pozitivnih znamenjih in sporočilih od angelov mi ni jasno zakaj tako črni dogodki...saj vem, važen je cilj, ne pot, pa vendar vseeno...žalostna... 
lp vsem
Tea je lepo povedala, spremeni misli in svet okoli tebe "se bo spremenil". Če boš delala na sebi, boš slej kot prej prišla do točke, ko boš pogledala nazaj in si boš rekla - pa kaj mi je bilo, saj sploh ni bilo vse tako črno, kot sem tedaj videla.
Sprejmi vsa ta sporočila pozitivno, saj so samo spodbuda tebi, da se boš lažje izvlekla iz negativnosti, težav, občutkov žalosti itd.., v katerih se sedaj morda počutiš ujeta. Ravno, kadar smo v procesu spreminjanja, krizah...so ta sporočila dosti bolj pogosta, ker to potrebujemo. Ti si priviligirana, ker imaš te informacije, da jih lahko prepoznaš kot takšne. Preko vseh teh " nenavadnih " dogodkov, števil, ponavljajočih misli te angeli spodbujajo, spominjajo, da so ob tebi, da imaš podporo, pomoč.
Veliko pozitivne energije ti želim

Taja
p.s. glej še tvoje število postov 22 te opominja, da ostajaj pozitivna in zaupaj