Danes sem nekaj zanimivega povezala

mogoče bo vam tudi zanimivo, kako dobivamo sporočila, ki lahko večinoma gredo mimo nas brez, da bi jih zaznali ali pa se nam povezujejo, sestavljajo kot kamenčki v mozaiku naših življenjskih poti, z našim zavedanjem, prepoznavanjem.
Ko sva lani aprila z Azro potovali po Maroku, sva tretji ali četrti dan bili v Tangierju, sedli sva na skale nad morjem in uživali v razgledu na morje. Praktično so naju od tam pregnali ovce in oven, ki so kar k nama silili, čeprav je bilo tam še kar nekaj ljudi. Ko sva se pričele počutiti ogrožene

, saj sva sedeli na robu prepada, sva vstali in odšli. Še prej pa sva jih ovekovečili s fotoaparatom.

Nato sva šli po pločniku neznano kam, pač proti mestu in na tleh, sredi pločnika, nama pade v oči nek na drobne koščke raztrgan plakat in še posebej en delček. Sva ga slikali - tukaj je

Vidite povezavo?

To sva takoj prepoznali kot neko sporočilo, samo nisva vedeli kakšno. No, saj tudi sedaj lahko samo predvidevam. Dva dni prej sva praktično zbežali ( brez slovesa od simpatičnega možakarja kljub vabilu na kosilo za naslednji dan ) iz glavnega mesta dalje po najini poti in se nama niti sanjalo ni, da se bova čez teden dni nepričakovano, prostovoljno ( preblisk v trenutku - hvala Azra

) vrnili nazaj in da bo to postal moj dragi. In kakšna je povezava - on je oven po horoskopu.

V bistvu je bilo to celo potovanje resnično v znamenju " mojega vračanja h koreninam " kot mi je napisala Tea - da naj dobro opazujem, ker grem iskati nekaj zelo pomembnega ( T Uran je bil v eksaktni konjunkciji z mojim severnim vozlom ). Ni moglo biti drugače. In ne bi želela drugače.

pozdravček, Taja