Author Topic: Angelska znamenja  (Read 129828 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
Re: Angelska znamenja
« Reply #30 on: August 12, 2009, 02:10:32 PM »
Danes sem nekaj zanimivega povezala  ::) mogoče bo vam tudi  zanimivo, kako dobivamo sporočila, ki lahko večinoma gredo mimo nas brez, da bi jih zaznali ali pa se nam povezujejo, sestavljajo kot kamenčki v mozaiku naših življenjskih poti, z našim zavedanjem, prepoznavanjem.

Ko sva lani aprila z Azro potovali po Maroku, sva tretji ali četrti dan bili v Tangierju, sedli sva na skale nad morjem in uživali v razgledu na morje. Praktično so naju od tam pregnali ovce in oven, ki so kar k nama silili, čeprav je bilo tam še kar nekaj ljudi. Ko sva se pričele počutiti ogrožene  :D , saj sva sedeli na robu prepada, sva vstali in odšli.  Še prej pa sva jih ovekovečili s fotoaparatom.

Nato sva šli po pločniku neznano kam, pač proti mestu in na tleh, sredi pločnika, nama pade v oči nek na drobne koščke raztrgan plakat in še posebej en delček. Sva ga slikali - tukaj je  ;) Vidite povezavo?

To sva takoj prepoznali kot neko sporočilo, samo nisva vedeli kakšno. No, saj tudi sedaj lahko samo predvidevam. Dva dni prej sva praktično zbežali ( brez slovesa od simpatičnega možakarja kljub vabilu na kosilo za naslednji dan ) iz glavnega mesta dalje po najini poti in se nama niti sanjalo ni, da se bova čez teden dni nepričakovano, prostovoljno ( preblisk v trenutku - hvala Azra  ;D  :-*) vrnili nazaj in da bo to postal moj dragi. In kakšna je povezava - on je oven po horoskopu.  :D

V bistvu je bilo to celo potovanje resnično v znamenju " mojega vračanja h koreninam " kot mi je napisala Tea - da naj dobro opazujem, ker grem iskati nekaj zelo pomembnega ( T Uran je bil v eksaktni konjunkciji z mojim severnim vozlom ). Ni moglo biti drugače. In ne bi želela drugače.  ang:

pozdravček, Taja

« Last Edit: August 12, 2009, 02:42:27 PM by taja6 »

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #31 on: August 12, 2009, 02:35:49 PM »
Taja, hvala ker deliš z nami  :-*
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #32 on: August 12, 2009, 03:11:46 PM »
Uau? Kako noro?

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #33 on: August 12, 2009, 03:18:23 PM »
wow, Taja, super!!

Tudi jaz ugotavljam, da se stvari ne zgodijo kar tako v tri dni. Tega morda ne opazis takoj, ampak sele cez kaksno leto.

Jaz ti zelim veliko srecnih dni s tvojim ovnom!! ;)

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #34 on: August 12, 2009, 03:29:08 PM »
Iiiii...kako romantično :) :-*
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline sonce

• Uporabnik
  • **
  • Life is a climb but the view is beautiful!
« Reply #35 on: August 12, 2009, 03:40:11 PM »
Iiiii...kako romantično :) :-*

najlepše od vsega pa je bilo prebrati besede: " Ni moglo biti drugače. In ne bi želela drugače."

kako lepo  :-* ang:

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #36 on: August 12, 2009, 03:59:04 PM »
Danes sem nekaj zanimivega povezala  ::) mogoče bo vam tudi  zanimivo, kako dobivamo sporočila, ki lahko večinoma gredo mimo nas brez, da bi jih zaznali ali pa se nam povezujejo, sestavljajo kot kamenčki v mozaiku naših življenjskih poti, z našim zavedanjem, prepoznavanjem.

Ko sva lani aprila z Azro potovali po Maroku, sva tretji ali četrti dan bili v Tangierju, sedli sva na skale nad morjem in uživali v razgledu na morje. Praktično so naju od tam pregnali ovce in oven, ki so kar k nama silili, čeprav je bilo tam še kar nekaj ljudi. Ko sva se pričele počutiti ogrožene  :D , saj sva sedeli na robu prepada, sva vstali in odšli.  Še prej pa sva jih ovekovečili s fotoaparatom.

Nato sva šli po pločniku neznano kam, pač proti mestu in na tleh, sredi pločnika, nama pade v oči nek na drobne koščke raztrgan plakat in še posebej en delček. Sva ga slikali - tukaj je  ;) Vidite povezavo?

To sva takoj prepoznali kot neko sporočilo, samo nisva vedeli kakšno. No, saj tudi sedaj lahko samo predvidevam. Dva dni prej sva praktično zbežali ( brez slovesa od simpatičnega možakarja kljub vabilu na kosilo za naslednji dan ) iz glavnega mesta dalje po najini poti in se nama niti sanjalo ni, da se bova čez teden dni nepričakovano, prostovoljno ( preblisk v trenutku - hvala Azra  ;D  :-*) vrnili nazaj in da bo to postal moj dragi. In kakšna je povezava - on je oven po horoskopu.  :D

V bistvu je bilo to celo potovanje resnično v znamenju " mojega vračanja h koreninam " kot mi je napisala Tea - da naj dobro opazujem, ker grem iskati nekaj zelo pomembnega ( T Uran je bil v eksaktni konjunkciji z mojim severnim vozlom ). Ni moglo biti drugače. In ne bi želela drugače.  ang:

pozdravček, Taja

Tole sta si pa res zelo dobro odkrili. Zelo enkratno zanimivo.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #37 on: August 12, 2009, 04:06:05 PM »
Naj še jaz napišem moje doživetje od sinoči, ki se sicer ne veže na mene osebno, ampak na moje turiste. Sinoči so imeli zadnji dan in smo šli tako v eno restavracijo jesti. Beseda je napeljala na Camino in knjigo od Shirley Mclaine.  Preden nadaljujem, velja napisati, da je ena od krožnih voženj po Islandiji enakovredna Caminu, le da se ljudje tega ne zavedajo.

No, v restavraciji smo naročili za jesti, beseda kot rečeno je padla na Camino, ko je moški iz Maribora rekel, da te so pa videli kar trikrat na severu Islandije. Več kot to. Videli so jih točno tam kjer je del islandskega Camina. Celo govorili so z njimi. Kar je še bolj zanimivo so tisti turisti bili ravno iz Španije.  Restavracija je treh nadstropjih, lahko bi sedeli kjer koli, oziroma bi si lahko mi, ali oni izbrali katero koli drugo v Reykjaviku, toda ne, srečali so se v istem nadstropju, v isti restavracijim le okrog pet metrov smo bili narazen. 

Predlagal sem, da si le izmenjajo naslove, saj nenazadnje gre za znak. Španci so iz restavracije odšli pred nami, toda do kakšrne koli izmenjave naslovov ni prišlo. Kakor koli že. Nič ne bo čudno, če se še kdaj pojavijo v njihovih življenjih.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #38 on: August 12, 2009, 06:08:01 PM »
Danes sem nekaj zanimivega povezala  ::) mogoče bo vam tudi  zanimivo, kako dobivamo sporočila, ki lahko večinoma gredo mimo nas brez, da bi jih zaznali ali pa se nam povezujejo, sestavljajo kot kamenčki v mozaiku naših življenjskih poti, z našim zavedanjem, prepoznavanjem.

Ko sva lani aprila z Azro potovali po Maroku, sva tretji ali četrti dan bili v Tangierju, sedli sva na skale nad morjem in uživali v razgledu na morje. Praktično so naju od tam pregnali ovce in oven, ki so kar k nama silili, čeprav je bilo tam še kar nekaj ljudi. Ko sva se pričele počutiti ogrožene  :D , saj sva sedeli na robu prepada, sva vstali in odšli.  Še prej pa sva jih ovekovečili s fotoaparatom.

Nato sva šli po pločniku neznano kam, pač proti mestu in na tleh, sredi pločnika, nama pade v oči nek na drobne koščke raztrgan plakat in še posebej en delček. Sva ga slikali - tukaj je  ;) Vidite povezavo?

To sva takoj prepoznali kot neko sporočilo, samo nisva vedeli kakšno. No, saj tudi sedaj lahko samo predvidevam. Dva dni prej sva praktično zbežali ( brez slovesa od simpatičnega možakarja kljub vabilu na kosilo za naslednji dan ) iz glavnega mesta dalje po najini poti in se nama niti sanjalo ni, da se bova čez teden dni nepričakovano, prostovoljno ( preblisk v trenutku - hvala Azra  ;D  :-*) vrnili nazaj in da bo to postal moj dragi. In kakšna je povezava - on je oven po horoskopu.  :D

V bistvu je bilo to celo potovanje resnično v znamenju " mojega vračanja h koreninam " kot mi je napisala Tea - da naj dobro opazujem, ker grem iskati nekaj zelo pomembnega ( T Uran je bil v eksaktni konjunkciji z mojim severnim vozlom ). Ni moglo biti drugače. In ne bi želela drugače.  ang:

pozdravček, Taja

Da. 'Sporocila' so kar 'dezevala' ... da stevilk ne omenjam.  ::)
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #39 on: August 12, 2009, 07:25:59 PM »
...  Preden nadaljujem, velja napisati, da je ena od krožnih voženj po Islandiji enakovredna Caminu, le da se ljudje tega ne zavedajo.

Andres

Učinke Islandskega "Camina" pa lahko kar iz lastne izkušnje potrdim.
Korenite spremembe in globoki uvidi so se začeli že na poti, ko sem se vrnila domov je pa prav "zasekalo", življenje se mi je postavilo na glavo.

Po taki izkušnji zares razumeš kaj pomeni: in nič več ne bo tako kot je bilo.
Dogajalo se je pa tudi mojim sopotnikom, ravno pred par dnevi smo spet debatirali o tem, kako smo se vsi kortenito spremenili in napredovali na svoji poti.

Z veliko hvaležnostjo se spominjamo tega potovanja, še posebej pa tudi tebe Andres, ker brez tvojega vodenja po vseh kotičkih, skritih navadnim turistom to ne bi bilo to.

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #40 on: August 12, 2009, 08:09:58 PM »

pozdravček, Taja

Da. 'Sporocila' so kar 'dezevala' ... da stevilk ne omenjam.  ::)

ja števila in srčki tudi ;)  :D

p.s. hvala vsem za lepe misli, želje  :-*

Offline sonce

• Uporabnik
  • **
« Reply #41 on: August 24, 2009, 11:11:38 AM »
Včeraj zjutraj sem iz kupčka "Oracle" kart potegnila karto za angelske znake...da naj bom pozorna na znake.
Zaradi preobilice dela v službi, sem pozabila na to, celoten dan pa mi je popestril napis na majici ene od strank, ki se je glasil: "be the difference you want to see in the world". Se mi je zdelo prijetno za uho ;D
Zvečer, ko sem prišla domov, pa sem prižgala računalnik in šla pogledat kaj delajo prijatelji na FB, ko je napis na prijateljičinem zidu opritegnil moj pogled...glasil se je:"be the difference you want to see in the world!"  :o
Znak?

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #42 on: August 24, 2009, 11:17:43 AM »
Včeraj zjutraj sem iz kupčka "Oracle" kart potegnila karto za angelske znake...da naj bom pozorna na znake.
Zaradi preobilice dela v službi, sem pozabila na to, celoten dan pa mi je popestril napis na majici ene od strank, ki se je glasil: "be the difference you want to see in the world". Se mi je zdelo prijetno za uho ;D
Zvečer, ko sem prišla domov, pa sem prižgala računalnik in šla pogledat kaj delajo prijatelji na FB, ko je napis na prijateljičinem zidu opritegnil moj pogled...glasil se je:"be the difference you want to see in the world!"  :o
Znak?

Seveda je to znak. To je rekel Mahatma Gandhi. Jaz sem ga sicer dobila kot 'Be the change you want to see in the world' in mi je bil tako všeč, da sem si ga dala pod avatarja. Mislim, da ti počasi postaja jasno, da notranje spremembe spreminjajo svet okoli tebe. Zato si prejela ta znak.

:-* Gaja
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline sonce

• Uporabnik
  • **
« Reply #43 on: August 24, 2009, 12:46:03 PM »
Znak?

Seveda je to znak. To je rekel Mahatma Gandhi. Jaz sem ga sicer dobila kot 'Be the change you want to see in the world' in mi je bil tako všeč, da sem si ga dala pod avatarja. Mislim, da ti počasi postaja jasno, da notranje spremembe spreminjajo svet okoli tebe. Zato si prejela ta znak.

:-* Gaja

Gaja, hvala, nisem vedela, da je to rekel Gandhi  :-*
Saj bi bilo vse super, če le jaz ne bi bila tako hudo nestrpna!!! Vse hočem v trenutku in to takoj! Kera kokoš a? ;D

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #44 on: August 24, 2009, 12:54:50 PM »
Kako lepo.

Jaz se pa včeraj peljem z vlakom domov in gledam skozi okno in opazujem oblake. Puhaste, velike, bele. In eden je bil prav v obliki angela. Tistega baročnega. Polna lička, debel telešček, krilca zadaj.
Malo kasneje še eden. Prav izrazita obraza sta imela. Srčaste ustnice, majhen prifrkjen nosek.
Hmm.  ???