Author Topic: Tranzit Merkurja  (Read 22813 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: Tranzit Merkurja
« Reply #30 on: October 23, 2013, 02:47:01 PM »
- Pomagalo bo, če greste v naravo. A živite ob vodi?
- .....
- No, potem pojdite k Dravi, tam boste našli en okrogel kamen, kot jajce ........
- ......
- Ja, kamen v velikosti jajca, vam bo sigurno pomagal. Držite ga v roki vsaj 10 minut.

Kot bi jaz vam sporočila pisal. :)

Andres

Ja.

S tem, da je tukaj potrebno biti tudi izjemno pazljiv. Človek je neuravnovešen in je treba zelo pazit na besede.

To pa zelo verjamem.  Jaz pazljiv ravno pri nas na forumu nisem, toda če bi dobil podobnega na telefon, bi se moral potruditi. Lahko bi se zgodilo, da bi se celo kaj zagovoril, torej bi njegova neuravnoteženost bruhnila na dan. :)
Ljubo to brez dvoma obvlada. Ti pa kajpak tudi.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #31 on: October 23, 2013, 02:50:51 PM »
Ojoj Tea in me prav zanima koliko casa bo imel Ljubo potrpljene.

Ne vem Jane. Sprašujem se samo kakšno učenje je to za mene ali naju.

Ne vem, priznam da ze nekaj casa nisem imela opravka s takimi osebami.

Jaz tudi. Preko vpogledov v tarot sem si jih nakopala. Nazadnje te gnjavijo čisto za vse! Ničesar več se ne znajo ali pa nočejo odločit brez tarota. Potem že skoraj zahtevajo od tebe, da boš reševal njihove težave in hočejo zagotovila ... Počasi sem jih odrezala. enega po enega.

Moj si je pa nakopal že v srednji šoli nekega tipa, ki je ves čas visel na njem. Ali je klicaril ali je kar prišel k njemu domov ... Včasih je bil pri njem že preden je prišel iz službe in jedel njegovo kosilo. Tu ne veš, bi se smejal ali jokal ...  :-\
Zdaj se je pa ta človek zaradi neke ženske zapletel z nekim (baje precej znanim) t.i. Nostradamusom, ki mu nabija od črne magije, od bele magije itd. ... Celo pisal je tej punci in ji nakladal, da je sam videl njen naslov in ji hoče sporočit, da je nad njo prekletstvo in da dela velike napake v življenju. Po njegovih besedah bi morala pustit fanta in če ne bo s tem tipom, ji bodo pomrli starši itd. kaj se lahko naredi s takimi? To so za prijavit! Oprostite izrazu, bebce izkoriščajo in vlečejo od njih denar. Ta človek je ves zmešan in shiran, ne spi, ne je, razmišlja o nekih prekletstvih ... Kdo odgovarja, če tak človek kaj naredi sebi ali pa komu drugemu?

Ti tvoji zadnji stavki pa zvenijo podobno kot je pred leti tisti Zven iz primorske  zaradi svoje naivnosti babe podiral na račun kot neke črne magije. :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #32 on: October 23, 2013, 03:11:05 PM »
Ojoj Tea in me prav zanima koliko casa bo imel Ljubo potrpljene.

Ne vem Jane. Sprašujem se samo kakšno učenje je to za mene ali naju.

Ne vem, priznam da ze nekaj casa nisem imela opravka s takimi osebami.

Jaz tudi. Preko vpogledov v tarot sem si jih nakopala. Nazadnje te gnjavijo čisto za vse! Ničesar več se ne znajo ali pa nočejo odločit brez tarota. Potem že skoraj zahtevajo od tebe, da boš reševal njihove težave in hočejo zagotovila ... Počasi sem jih odrezala. enega po enega.

Moj si je pa nakopal že v srednji šoli nekega tipa, ki je ves čas visel na njem. Ali je klicaril ali je kar prišel k njemu domov ... Včasih je bil pri njem že preden je prišel iz službe in jedel njegovo kosilo. Tu ne veš, bi se smejal ali jokal ...  :-\
Zdaj se je pa ta človek zaradi neke ženske zapletel z nekim (baje precej znanim) t.i. Nostradamusom, ki mu nabija od črne magije, od bele magije itd. ... Celo pisal je tej punci in ji nakladal, da je sam videl njen naslov in ji hoče sporočit, da je nad njo prekletstvo in da dela velike napake v življenju. Po njegovih besedah bi morala pustit fanta in če ne bo s tem tipom, ji bodo pomrli starši itd. kaj se lahko naredi s takimi? To so za prijavit! Oprostite izrazu, bebce izkoriščajo in vlečejo od njih denar. Ta človek je ves zmešan in shiran, ne spi, ne je, razmišlja o nekih prekletstvih ... Kdo odgovarja, če tak človek kaj naredi sebi ali pa komu drugemu?

Ti tvoji zadnji stavki pa zvenijo podobno kot je pred leti tisti Zven iz primorske  zaradi svoje naivnosti babe podiral na račun kot neke črne magije. :)

Andres

Takih je pa kar nekaj primerov, vsaj slišala sem - ne vem pa če to drži.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #33 on: October 01, 2015, 07:18:37 PM »
Tale R  :Me pa sploh ni nedolžen.
Ga čutim veliko bolj kot drugače.
Aktiviral je točko aprilskega mrka v 8.hiši in N  :PL. Spet tesnoba, zmedenost, napetost, aksioznost...
Sem pa opazila tudi da N  :PL aktivira vrh božjega prsta - joda,  :Me- ja v 1.hiši.
Tole je vse zelo povezano.
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #34 on: October 02, 2015, 06:43:53 PM »
Tale R  :Me pa sploh ni nedolžen.
Ga čutim veliko bolj kot drugače.
Aktiviral je točko aprilskega mrka v 8.hiši in N  :PL. Spet tesnoba, zmedenost, napetost, aksioznost...
Sem pa opazila tudi da N  :PL aktivira vrh božjega prsta - joda,  :Me- ja v 1.hiši.
Tole je vse zelo povezano.

Lisa, jod je po mojih izkušnjah zelo pomembna astro zadeva, vse dobro,  :-*

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #35 on: October 03, 2015, 06:52:09 PM »

Lisa, jod je po mojih izkušnjah zelo pomembna astro zadeva, vse dobro,  :-*

Cvetka, vem. ;)
Ampak sem si šele zadnič prišla "gor", da je N :PL na točki, ki aktivira vrh JODA. Potem pa še lunin mrk tam. Nič čudnega za zmedo v glavi. Vrh joda je pa  :Me v 1.hiši.

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #36 on: January 05, 2016, 04:24:04 PM »
Evo, pa je spet Retrograden. Po 12.hiši bo hodu rikverc. ::)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #37 on: January 05, 2016, 06:12:35 PM »
Ja, spet je R
Midva sva se skoraj zaletela danes v krožišču   ::)
www.Astro-Star.net

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #38 on: January 05, 2016, 06:28:09 PM »
Meni ritlaufira po 6.  ::)
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #39 on: January 05, 2016, 08:01:52 PM »
Meni pa rita po 5. hiši in to na Severnem vozlu.
Kaj to pomeni?? Resno sprašujem.
Hvala za odgovor!

Itak mi je pa v zibko položen.

Aja, uhuhu.
Istočasno mi pa natalnega  :Me (ki je zapovrh VLADAR MOJE KARTE in je tudi ritenski) kvadrirata tranzitna  :PL in  :So (v konjunkciji).
Ravno tako v 5. hiši.
« Last Edit: January 05, 2016, 08:07:54 PM by Pika »

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #40 on: January 05, 2016, 08:52:30 PM »

Istočasno mi pa natalnega  :Me (ki je zapovrh VLADAR MOJE KARTE in je tudi ritenski) kvadrirata tranzitna  :PL in  :So (v konjunkciji).
Ravno tako v 5. hiši.

Jaz ti lahko pomagam z zapisom iz Teine strani o kvadriranju T Plutona za N Merkur

"V negativnem tranzitu Plutona na Merkur nas izzivajo izrečene besede. Ugotovimo, da besede niso kar tako, ampak imajo močan učinek in smo zelo občutljivi na to, kar nekdo reče. Lahko gre tudi za pomanjkanje samozavesti. Pametno je v času aspekta mirovati in si stvari ne predstavljati tako grozljive."
T Sonca je pa itak samo enodnevna mušica.
Pogumno naprej, Pika.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #41 on: January 05, 2016, 09:12:04 PM »

Ravno tako v 5. hiši.

Jaz ti lahko pomagam z zapisom iz Teine strani o kvadriranju T Plutona za N Merkur

"V negativnem tranzitu Plutona na Merkur nas izzivajo izrečene besede. Ugotovimo, da besede niso kar tako, ampak imajo močan učinek in smo zelo občutljivi na to, kar nekdo reče. Lahko gre tudi za pomanjkanje samozavesti. Pametno je v času aspekta mirovati in si stvari ne predstavljati tako grozljive."
Pogumno naprej, Pika.

Draga Cvetka, najlepša hvala! :-*
Bi kar držalo. Mogoče ima celo kaj opraviti s klevetanjem??
Na nek način se počutim napadeno. Že nekaj časa.
Trudim se pa mirovati čimbolj in si tudi ne nalagati preveč obveznosti.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #42 on: January 06, 2016, 02:23:01 PM »

Ravno tako v 5. hiši.

Pogumno naprej, Pika.

Draga Cvetka, najlepša hvala! :-*
Bi kar držalo. Mogoče ima celo kaj opraviti s klevetanjem??
Na nek način se počutim napadeno. Že nekaj časa.
Trudim se pa mirovati čimbolj in si tudi ne nalagati preveč obveznosti.

pluton kvadrat merkur-ubiti z besedami ;D
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #43 on: January 06, 2016, 02:36:50 PM »

pluton kvadrat merkur-ubiti z besedami ;D

Haha, to ima moj natalno, pa moja tašča večkrat reče, da moj ubija z besedami.  :laugh: Pa ima RES strupen jezik.
9ZK 674

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #44 on: January 06, 2016, 02:43:22 PM »
Meni pa po 12 hiši - jah - pa res nimam volje kar tako klepetat, še posebno ker so vrabci začeli čivkat in zdaj bi me pa vsak hotel še osebno kaj vprašat. Aaaaaaaaaaa res se mi ne da

:P
www.Astro-Star.net