Meni pa po 12 hiši - jah - pa res nimam volje kar tako klepetat, še posebno ker so vrabci začeli čivkat in zdaj bi me pa vsak hotel še osebno kaj vprašat. Aaaaaaaaaaa res se mi ne da

Nekdo z dvanajsto te čisto razume
meni pa p merkur prišel eksaktno na asc, tako da počasi se bo premaknil v 1. hišo...ja, dolgo obdobje sem ga imela v 12. hiši, tako da vem kako to je 
zanimivo je pa tudi to, da se tudi odnos z bratom počasi premika na svetlo, nisva imela kaj dosti odnosa do sedaj....
Te razumem. Moj starejši brat mi je bil do zdaj praktično tujec... No zdaj se spoznavava. Počasi in ziher 
Natalno imam neptuna v skorpijonu v 3. Hisi, tako da ja, neznanka bo kar dobra beseda.
Ti imas pa notri plutona z luno 
Vem... Pa oboje v opoziciji na sonce in konjunkciji z ic. Pa bohpomagi, enkrat bo menda tudi kaj dobrega iz tega
jaaaa, seveda, sama, če se le da, v vseh aspektih, tudi težkih, poizkušam razbrati nekaj pozitivnega...nočem astrologije uporabljati z namenom videti kaj slabega se bo zgodilo oz. kaj slabega imam v zapisu, bolj kot informacijo in potem iskati tiste pozitivne načine kako se iz teh težkih aspektov kaj naučiti ali pa jih zgolj sprejeti...
močno namreč verjamem v moč misli, razmišljanja, besed in nato dejanj...najprej pa se vse porodi v glavi, zato se mi zdi tako pomembno čim več razmišljati v pozitivno smer, govoriti pozitivno in potem še delati tako...vedno seveda ne gre in takrat je fajn najti nekoga, kateremu lahko streseš ven ves "gnoj", ki se ti je nabral...meni zelo pomaga tek, takrat se moja glava sprazni negativnih misli in dobi ogromno nekih novih dobrih idej...najboljše ideje so se mi porodile med tekom

besedno pa se lahko očistim pri klepetu z mojo najboljšo prijateljico, ki je odlična "terapevtka" in na moji sanjski skupini, kjer imam super učitelja, ki me zna peljati naprej ven iz kakšnih takšnih negativnih miselnih stanj...
sicer pa vsak najde zase tisto kar njemu pomaga

seveda, včasih mi gre to zavedanje malo lažje,včasih pa seveda padem v kakšno temno luknjo

drugače pa Tejka pri tebi je očitno opazna sprememba, na bolj pozitivno razmišljanje, več je čutiti optimizma in veselja, vesela zate