Author Topic: Tranzit Merkurja  (Read 22788 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
Re: Tranzit Merkurja
« Reply #60 on: January 07, 2016, 02:07:22 PM »
Meni pa po 12 hiši - jah - pa res nimam volje kar tako klepetat, še posebno ker so vrabci začeli čivkat in zdaj bi me pa vsak hotel še osebno kaj vprašat. Aaaaaaaaaaa res se mi ne da

:P

Nekdo z dvanajsto te čisto razume :)

meni pa p merkur prišel eksaktno na asc, tako da počasi se bo premaknil v 1. hišo...ja, dolgo obdobje sem ga imela v 12. hiši, tako da vem kako to je ;)
zanimivo je pa tudi to, da se tudi odnos z bratom počasi premika na svetlo, nisva imela kaj dosti odnosa do sedaj....

Te razumem. Moj starejši brat mi je bil do zdaj praktično tujec... No zdaj se spoznavava. Počasi in ziher :)

Natalno imam neptuna v skorpijonu v 3. Hisi, tako da ja, neznanka bo kar dobra beseda.
Ti imas pa notri plutona z luno :blank:

Vem... Pa oboje v opoziciji na sonce in konjunkciji z ic. Pa bohpomagi, enkrat bo menda tudi kaj dobrega iz tega
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #61 on: January 07, 2016, 02:50:45 PM »
Meni pa po 12 hiši - jah - pa res nimam volje kar tako klepetat, še posebno ker so vrabci začeli čivkat in zdaj bi me pa vsak hotel še osebno kaj vprašat. Aaaaaaaaaaa res se mi ne da

:P

Nekdo z dvanajsto te čisto razume :)

meni pa p merkur prišel eksaktno na asc, tako da počasi se bo premaknil v 1. hišo...ja, dolgo obdobje sem ga imela v 12. hiši, tako da vem kako to je ;)
zanimivo je pa tudi to, da se tudi odnos z bratom počasi premika na svetlo, nisva imela kaj dosti odnosa do sedaj....

Te razumem. Moj starejši brat mi je bil do zdaj praktično tujec... No zdaj se spoznavava. Počasi in ziher :)

Natalno imam neptuna v skorpijonu v 3. Hisi, tako da ja, neznanka bo kar dobra beseda.
Ti imas pa notri plutona z luno :blank:

Vem... Pa oboje v opoziciji na sonce in konjunkciji z ic. Pa bohpomagi, enkrat bo menda tudi kaj dobrega iz tega

jaaaa, seveda, sama, če se le da, v vseh aspektih, tudi težkih, poizkušam razbrati nekaj pozitivnega...nočem astrologije uporabljati z namenom videti kaj slabega se bo zgodilo oz. kaj slabega imam v zapisu, bolj kot informacijo in potem iskati tiste pozitivne načine kako se iz teh težkih aspektov kaj naučiti ali pa jih zgolj sprejeti...
močno namreč verjamem v moč misli, razmišljanja, besed in nato dejanj...najprej pa se vse porodi v glavi, zato se mi zdi tako pomembno čim več razmišljati v pozitivno smer, govoriti pozitivno in potem še delati tako...vedno seveda ne gre in takrat je fajn najti nekoga, kateremu lahko streseš ven ves "gnoj", ki se ti je nabral...meni zelo pomaga tek, takrat se moja glava sprazni negativnih misli in dobi ogromno nekih novih dobrih idej...najboljše ideje so se mi porodile med tekom :)
besedno pa se lahko očistim pri klepetu z mojo najboljšo prijateljico, ki je odlična "terapevtka" in na moji sanjski skupini, kjer imam super učitelja, ki me zna peljati naprej ven iz kakšnih takšnih negativnih miselnih stanj...
sicer pa vsak najde zase tisto kar njemu pomaga ;)
seveda, včasih mi gre to zavedanje malo lažje,včasih pa seveda padem v kakšno temno luknjo ;)

drugače pa Tejka pri tebi je očitno opazna sprememba, na bolj pozitivno razmišljanje, več je čutiti optimizma in veselja, vesela zate :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #62 on: January 07, 2016, 07:55:38 PM »
Res je Sanjalka, veliko bolj optimistična sem. Bliža se selitev, vedno več področij se mi odpira tudi kar se dela tiče, imam fenomenalnega partnerja,... Končno vidim neko lučko na koncu tunela. :) :-* :-* :-*
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #63 on: January 07, 2016, 08:52:50 PM »
Tejka, vesela zate!  :-*

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #64 on: January 08, 2016, 07:12:44 AM »
Res je Sanjalka, veliko bolj optimistična sem. Bliža se selitev, vedno več področij se mi odpira tudi kar se dela tiče, imam fenomenalnega partnerja,... Končno vidim neko lučko na koncu tunela. :) :-* :-* :-*

Super vesela, da ti tako lepo vse uspeva  :-*
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Ametist

• Uporabnik
  • **
« Reply #65 on: January 08, 2016, 07:47:51 AM »

Bravo Tejka, kdor čaka dočaka. Tudi zate je prišel ta trenutek. Zajemi ga s polno žlico. Naj ti bo življenje naklonjeno. Zaslužiš si, ker si borka in dobrosrčno bitje. Za take je uspeh zagotovljen! Srečno dekle :-* :-* :-*

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #66 on: January 08, 2016, 07:56:40 AM »
Tejka, čestitke tudi od mene.  :-*

Človek veliko lažje zadiha, ko ima urejena vsa področja v življenju, lažje osrečuje druge ter iskreno sprejema in privošči tujo srečo.
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #67 on: January 08, 2016, 09:20:37 AM »

:-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #68 on: January 08, 2016, 12:03:19 PM »
Hvala vsem za lepe želje. In hvala ker ste  :-* :-* :-*
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #69 on: January 08, 2016, 12:31:55 PM »
Vesela zate Tejka  :-*
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #70 on: January 08, 2016, 01:09:54 PM »
Jz tudi Tejka. Vesela za vse vaše dobro.  :D :-*

Sanjalči...tudi zate sem brala. Samo vedno vsega ne pišem... Objem  :-*

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #71 on: January 14, 2016, 03:47:39 PM »
Pri nas v službi gre marsikaj narobe te dni, z računalniki, dobavnicami in podobnim. R merkur na delu. Ampak nič ne rečem, ker bi me čudno gledali. Mislim si pa svoje ;)
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif