Author Topic: Neptun  (Read 11277 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
Re: Neptun
« Reply #30 on: September 10, 2014, 08:29:44 PM »
Skozi neptunske zadeve v oš. Torej risanje, ples, glasba, ustvarjanje... Seveda bi šlo tudi s kemičnimi substancami... Meni je pomagalo ustvarjanje, moj vladar 3. gre v ribi v deveto. 3. Se začne v katerem znamenju? Kam gre vladar in kakšne aspekte dela?
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #31 on: September 10, 2014, 08:51:30 PM »
Skozi neptunske zadeve v oš. Torej risanje, ples, glasba, ustvarjanje... Seveda bi šlo tudi s kemičnimi substancami... Meni je pomagalo ustvarjanje, moj vladar 3. gre v ribi v deveto. 3. Se začne v katerem znamenju? Kam gre vladar in kakšne aspekte dela?

Hvala, Tejka.
Igra violino, pleše, likovno ustvarja, piše pravljice...
Številkam pri matematiki riše obraze in frizure.  :D
16 ur na da prepeva.
Vladar 3. gre tudi v 9.
Kar pripenjam...

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #32 on: September 10, 2014, 08:54:11 PM »
Pa saj je Saturn zraven Sonca. Sama ve za svoje meje  ;)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #33 on: September 10, 2014, 09:02:11 PM »
Jp, pa sovladar je uran v 4. v  :ri... Na mamo je malce drugačna  ;)  :-*
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #34 on: September 10, 2014, 09:16:11 PM »

Ne vem.  ::)
Upam, da ja.
Sicer je tako. V šoli jo učiteljica "prizemljuje" oz. umirja s tem, da ji nalaga dodatne naloge. Npr. zdaj je zadolžena, da sošolcu, ki se je pravkar priselil iz Albanije, pomaga pri učenju. Sedi zraven njega.

Drugače je pa cel projekt že štumfe oblečt.
Ker mora najprej z njimi naredit lutkovno predstavo, potem si jih obuje. 10 minut za štumfe.
Hlače najprej preveri, če so prav tudi njeni glavi in ali bi jih lahko nosila kot šal. 10 minut za hlače.
Z ruto/šalom najprej odpleše nori ples, potem si jo zaveže okrog vratu. 5 minut za ruto.
Oblačenje traja vsaj pol ure. Sicer najbrž zveni vse skupaj zabavno, kar tudi je, če samo enkrat to doživiš. Ampak mi zamujamo v šolo zaradi enih in istih stvari.

Če se ne dereš ko jeshar zraven, ko dela nalogo, odbluzi na deveti kamen od sonca in 16 minus 9 je mimogrede 1.

Zdajle bi morala že spat, pa sedi sredi postelje in prepeva Shakiro. :laugh: Zraven seveda riše.
Do pol enajstih smo dobri.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #35 on: September 10, 2014, 09:20:47 PM »
Jp, pa sovladar je uran v 4. v  :ri... Na mamo je malce drugačna  ;)  :-*

Hi hi hi.  :D
Matpika je umetnica.  4. v :ri
 :U not... ja prav običajna baje nisem.

Jaz sem v prvem razredu med glasbenim poukom po vseh štirih po razredu šibala in lajala.  :laugh:
Ostali so discipliniralo peli, kar so morali.
Da ne naštevam...

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #36 on: September 10, 2014, 09:39:38 PM »
In potem se čudiš... Jabolko ne pade iz hruške draga moja. So mi te zadeve čisto predobro poznane. Rešitev: naj se budilka oglasi pol ure prej, da bo imela čas za svojo predstavo.  ;) 8)
Kar se naloge tiče... Pojma nimam, mojemu mulcu sem vedno stala za hrbtom, brez tega ni naredil niti 3 stavkov  :-X
Tranziti in progresije
Solarna

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #37 on: September 11, 2014, 08:40:37 AM »
Imam tudi sama neptuna v 3. hiši, v OŠ nikoli ni bilo nobenih problemov z mano,razen, da so učiteljice mojim staršem govorile,da se v šoli dolgočasim...
Brala in računala sem že pri 4-ih letih (verjetno vpliv starejšega brata in moja tekmovalnost z njim, da hočem tudi vse sama znati tako kot on).
Že v vrtcu prebrala celo knjižnico knjig, tako da v mali šoli ni bilo več nobene nove knjige za brati in sem rekla vzgojiteljici, če bodo prišle še kakšne nove knjige, ker sem te že vse prebrala in me je samo debelo gledala ;D
Edini problem v oš je bila disciplina, saj sem stalno klepetela in se borila za šibkejše od sebe, kar učiteljem ni bilo ravno najbolj všeč...
Je pa res, da je vladar moje 5. hiše v kozorogu, luno imam v opoziciji s  saturnom, tako, da omejitve sem dobro poznala in hvalabogu, da imam tegale neptuna, da znam sem pa tja tudi odbluzit.
Vrh moje 3. hiše je v škorpijonu, zato tudi dolgčas v oš, pri meni mora biti zadeva poglobljena, neke površinske zadeve me nikoli niso prav pritegnile.
In vladarja 3. hiše, plutona, imam v 1. hiši v devici v konjunkciji z uranom...
Všeč mi je bila matematika, kemija, slovenščina, ostalo mi je bilo dolgočasno... ;D
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #38 on: September 11, 2014, 08:57:43 AM »

Ne vem.  ::)
Upam, da ja.
Sicer je tako. V šoli jo učiteljica "prizemljuje" oz. umirja s tem, da ji nalaga dodatne naloge. Npr. zdaj je zadolžena, da sošolcu, ki se je pravkar priselil iz Albanije, pomaga pri učenju. Sedi zraven njega.

Drugače je pa cel projekt že štumfe oblečt.
Ker mora najprej z njimi naredit lutkovno predstavo, potem si jih obuje. 10 minut za štumfe.
Hlače najprej preveri, če so prav tudi njeni glavi in ali bi jih lahko nosila kot šal. 10 minut za hlače.
Z ruto/šalom najprej odpleše nori ples, potem si jo zaveže okrog vratu. 5 minut za ruto.
Oblačenje traja vsaj pol ure. Sicer najbrž zveni vse skupaj zabavno, kar tudi je, če samo enkrat to doživiš. Ampak mi zamujamo v šolo zaradi enih in istih stvari.

Če se ne dereš ko jeshar zraven, ko dela nalogo, odbluzi na deveti kamen od sonca in 16 minus 9 je mimogrede 1.

Zdajle bi morala že spat, pa sedi sredi postelje in prepeva Shakiro. :laugh: Zraven seveda riše.
Do pol enajstih smo dobri.

Moj je isti pa ma saturna v tretji  ;)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #39 on: September 11, 2014, 09:20:54 AM »
Imam tudi sama neptuna v 3. hiši, v OŠ nikoli ni bilo nobenih problemov z mano,razen, da so učiteljice mojim staršem govorile,da se v šoli dolgočasim...
Brala in računala sem že pri 4-ih letih (verjetno vpliv starejšega brata in moja tekmovalnost z njim, da hočem tudi vse sama znati tako kot on).
Že v vrtcu prebrala celo knjižnico knjig, tako da v mali šoli ni bilo več nobene nove knjige za brati in sem rekla vzgojiteljici, če bodo prišle še kakšne nove knjige, ker sem te že vse prebrala in me je samo debelo gledala ;D
Edini problem v oš je bila disciplina, saj sem stalno klepetela in se borila za šibkejše od sebe, kar učiteljem ni bilo ravno najbolj všeč...
Je pa res, da je vladar moje 5. hiše v kozorogu, luno imam v opoziciji s  saturnom, tako, da omejitve sem dobro poznala in hvalabogu, da imam tegale neptuna, da znam sem pa tja tudi odbluzit.
Vrh moje 3. hiše je v škorpijonu, zato tudi dolgčas v oš, pri meni mora biti zadeva poglobljena, neke površinske zadeve me nikoli niso prav pritegnile.
In vladarja 3. hiše, plutona, imam v 1. hiši v devici v konjunkciji z uranom...
Všeč mi je bila matematika, kemija, slovenščina, ostalo mi je bilo dolgočasno... ;D

Sej približno takole je.
Ni problemov v šoli. Celo zelo pohvaljena. Seveda pa poslušamo, da je malo posebna.  ;D
Zna pa klepetat kot sneta skira in se oglašat vmes, ko učiteljica kaj razlaga in skuša imet tamala zadnjo besedo.  :D
Za vsako stvari ima "svoj prav" in še kontra, če je treba, ne gre pa hvala bogu predaleč oz. ni problematična.

Ima pa navado stvari izgubljat, pozabljat...