Imam tudi sama neptuna v 3. hiši, v OŠ nikoli ni bilo nobenih problemov z mano,razen, da so učiteljice mojim staršem govorile,da se v šoli dolgočasim...
Brala in računala sem že pri 4-ih letih (verjetno vpliv starejšega brata in moja tekmovalnost z njim, da hočem tudi vse sama znati tako kot on).
Že v vrtcu prebrala celo knjižnico knjig, tako da v mali šoli ni bilo več nobene nove knjige za brati in sem rekla vzgojiteljici, če bodo prišle še kakšne nove knjige, ker sem te že vse prebrala in me je samo debelo gledala

Edini problem v oš je bila disciplina, saj sem stalno klepetela in se borila za šibkejše od sebe, kar učiteljem ni bilo ravno najbolj všeč...
Je pa res, da je vladar moje 5. hiše v kozorogu, luno imam v opoziciji s saturnom, tako, da omejitve sem dobro poznala in hvalabogu, da imam tegale neptuna, da znam sem pa tja tudi odbluzit.
Vrh moje 3. hiše je v škorpijonu, zato tudi dolgčas v oš, pri meni mora biti zadeva poglobljena, neke površinske zadeve me nikoli niso prav pritegnile.
In vladarja 3. hiše, plutona, imam v 1. hiši v devici v konjunkciji z uranom...
Všeč mi je bila matematika, kemija, slovenščina, ostalo mi je bilo dolgočasno...