Nisem prej gledala, da je že Mačica odgovorila, ampak ker sem ravno izvlekla karto...i

.
Potegnila sem sedmico mečev. Karta pomeni, da se ti ali vpleteni izogibate soočenju, končanju situacije. Karta tudi nakazuje, da bo za rešitev problema potrebna precejšnja mera zvitosti. Beg ni nujno vedno slab, vendar največkrat pridobimo le na času, razmislimo, na koncu pa bo le potrebno razčistiti. Morda je vzrok te situacije krivda zaradi določenega ravnanja ali pa nek dolg, bodisi materialen bodisi za kaj drugega.
Ker to še vedno ne pove, kako iz situacije, "grem" še po eno karto.
Kralj čaš... Še vedno govori o nekom, ki je čustven, negotov, občutljiv, zatira svoja čustva. Torej še vedno beganje pred odločitvijo...
Hm, zdaj bom pa karte vprašala, kako naprej

Lahko boš kmalu izvedela nekaj pomembnega, kar bo položaj osvetlilo z druge perspektive. In še As mečev, ki pomeni simbol novih začetkov in ugodnih priložnosti, simbol resnice in pravice. Če boš pogumna in odločna, imaš vse možnosti, da dosežeš cilj.
Povzetek: si še neodločna, bojiš se soočenja. Lahko še malo čakaš, v tem času boš lahko še pridobila kakšno informacijo, ki ti bo dodatno osvetlila situacijo. Vendar ne čakaj predolgo, potem pa pogumno do soočenja, razčiščenja in so možnosti za uspešen izid.
No, tako so rekle karte, pa moje amatersko mišljenje

. Morda še katera priskoči na pomoč.