Author Topic: Tranzit S.Vozla  (Read 74269 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Tranzit S.Vozla
« Reply #90 on: January 30, 2020, 01:46:39 PM »
Pa počasi se bliža marec 2020, boš poročala :)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #91 on: January 30, 2020, 01:54:26 PM »
Da vidim, kje se meni šeta.
9ZK 674

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #92 on: January 30, 2020, 01:55:08 PM »
Po sedmi hiši.  ::)
9ZK 674

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #93 on: January 30, 2020, 02:11:33 PM »
Meni se pa šeta direkt po Luni in mi je ravnokar vstopil v 10. hišo.

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #94 on: January 31, 2020, 11:26:23 AM »
Pozor tole!

Moj T severni vozel je danes TOČNO na natalnem MC!  :o
4 stopinje in 18 minut.

Bo to to s službo???

Pa  :Lu točno na DC.
Tale post obujam. Maja, se mogoče spomniš, če ti je ta konjunkcija prinesla kaj posebnega na opozicijskem IC področju? Se mi konec tedna tole obeta, bo pa s stopinjo orbisa napadena tudi os AC/DC. Jaooo, napišem lahko samo to, da je pri nas stanje pred vreliščem.

Ja, sem dobila klic za službo (zdaj že bivšo), a sem šla zaradi zapletov dejansko tja delat šele julija.
Maja hvala  :-*

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #95 on: October 26, 2021, 03:51:04 PM »
Že kmalu oz natančno 19.1.2022 nas čaka prehod s. vozla iz dvojčka v bika, in prehod j. vozla iz strelca v škorpijona.

Vse od 6.5.2020 smo imeli s. vozel v dvojčkih in vidimo kakšno poplavo raznoraznih informacij smo v tem času doživeli...
Sedaj, ko se obdobje s. vozla v dvojčku počasi zaključuje, bi morali priti do pravih informacij, ki se napajajo seveda iz j. vozla v strelcu...
Učenje za vse nas v tem obdobju je bilo pravzaprav najti prave in točne informacije, ne verjeti vsemu rumenemu tisku,
prav tako je bilo pomembno komunicirati med sabo, kar nam je bilo s karanteno kar oteženo, oz smo se vsi ali vsaj večina preselili na splet....
Tudi zaprtje prehajanja občin smo imeli v tem času, torej nas je vesolje potiskalo, da smo ostajali v svojem bližnjem okolju in se takorekoč videvali le s sosedi, in ljudmi iz bližnjega okolja...
daljna potovanja so nam bila onemogočena...entuziazem, optimizem, visokoleteči cilji, vera v boljši jutri, vse to je v domeni strelca, je bilo nekako okrnjeno,
oz pod pritiskom, da vse to izpustimo, prevetrimo in ugotovimo kaj je res pravi optimizem, kaj je res pravi entuziazem, kaj je za nas res tista prava vera, v kaj zares verjamemo, kje je tista naša duhovnost, tista vera kljub vsemu sranju naokrog...
in na drugi strani smo se učili in se še učimo pravega, konkretnega komuniciranja, pomembne so postale konkretne informacije, kaj se dogaja tukaj in zdaj...
slabost se je pokazala v tem kako vsak lahko napiše, govori, kar mu pade na pamet, pa četudi nima nobene konkretne podlage in ni podprto z nekimi znanstvenimi (strelec) dokazi...
tudi sama znanost je prišla pod vprašaj, zaupanje v znanost (strelec) se je omajalo, pomembno je postalo izročilo od ust do ust (dvojček)...
torej bi lahko sklepali, da je bilo to mogoče res obdobje, kjer je bilo ustno izročilo pomembno, a vseeno bi moral biti izvor v vsem znanju, ki smo ga kot človeštvo do sedaj osvojili...
iskali smo ravnovesje med znanostjo in ustnim izročilom....

In sedaj prihaja obdobje s. vozla v biku in j. vozla v škorpijonu :)
Obdobje, ko bodo na plano prihajale skrivnosti, škandali, smrti, pretresi, ko bo izpod preproge prišlo vse kar smo želeli skriti, pa se skriti več ne da, ko bodo iz omar popadali vsi okostnjaki...
torej lahko pričakujemo tudi vse kar nam je glede virusa še do sedaj uganka, da bo v tem prihodnjem obdobju prišlo do naše zavesti...
Sedaj bodo naša telesa (bik) pokazala kako smo preživeli ta virus in cepiva, kako je vse to resnici vplivalo na naša telesa...
prav tako se bomo soočali s financami, potrebno bo delati na stabilnosti, se zanesti na svoje vire dohodkov, na svoje naravne vire...
več pozornosti bomo namenili reševanju planeta, pomembni nam bodo postali naravni viri naše matere zemlje...
Več se bomo ukvarjali s financami, kam vlagati svoj denar, kako ga oplemenititi, finance nam bodo postale še kako pomembne...
prav tako naša lastna telesa, naša vrednost, naša zemlja...
verjetno bo več blagovne izmenjave, obdelovanja zemlje, razvoj kmetijstva...
spraševali se bomo koliko smo vredni, koliko smo plačani za delo, ki ga delamo...koliko nas drugi cenijo in mi njih...
predvsem pa bo to obdobje, ko se bomo morali postaviti na svoje noge, poskrbeti finančno zase, biti finančno neodvisni, ne bomo mogli preveč računati na druge...
še prej pa kot sem že napisala, bo j. vozel v škorpijonu prinesel vse na plano, da bomo lahko na novo ovrednotili kaj in kako delimo z drugim, koliko sebe dajem drugemu in koliko prejemam nazaj-vse od telesa, denarja, psihe...

Kje vam bo prihodnje leto tranzitiral s. vozel v biku?
Meni bo šel čez 9. in 8 hišo.
Napišite pa malo pokomentiramo :)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline 3lumpi866

• Mojster
  • Vest je tašča, katere obisk nima konca
« Reply #96 on: October 26, 2021, 05:25:33 PM »
Meni bo šel čez 2. hišo.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #97 on: October 26, 2021, 07:27:24 PM »
Meni 5.
9ZK 656

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #98 on: October 26, 2021, 08:10:51 PM »
Vauuu, kaj se mi je odprlo. Severni vozel mi je prehajal v tem korona času 9 hišo v dvojčkih. Ta čas sem se osvobodila, začela sem komunikacijo s Svetom, zaradi omejenih stikov z ljubimi domačimi(v drugih občinah) sem se sama sprehajala  po hribčkih, ob potokih, ob jezerih, tudi morju. Nisem cutila samote, res mi je 9 hisa tranzitom severnega vozla dala pogum in odprtost za prihod novega, svežega vetra.
In sedaj me čaka tranzit po 8 hiši, pa tudi konjunkcija z natalnim juznim vozlom me čaka. Ogromna sprememba,,

(Sem popravila besedilo, ne caka me konjunkcija z natalnim s vozlom.)
« Last Edit: October 27, 2021, 07:55:03 AM by cvetka »

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #99 on: October 27, 2021, 04:19:41 AM »
To sem moral pogledati in kar zadeva Severnega vozla niti ni bilo nič oprijemljivega.  No, transitno sem potem našel, da se mi bo čisto na koncu leta  2022 ta približal MC.  Točno nanj pride okrog  20. Januarja 2032.   Nekako se spomnin, da je Cvetka poleti napisala, da so službeni vzponi, ko se kaj naredi tranzit na MC. Torej lahko pričakujem nekakšno matranje še nadaljnje leto, potem pa bo bolje.  Bomo videli. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #100 on: October 27, 2021, 06:09:51 AM »
Jaz ga imam zdajle na MC.
Ne opažam kakih hudih vzponov. Zaenkrat.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #101 on: October 27, 2021, 07:55:15 AM »
Tranzit s. vozla na N  :Sa dostikrat prinese "usodna" srečanja z avtoritetami....

Pri meni je tudi na natalnem Saturnu. Ki je na MC.
Nedavno mi je za povrh Saturn tranzitiral natalni Severni vozel.
Bom poskusila vse skupaj povezati.
V bistvu pojma nimam.  ::)

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #102 on: October 27, 2021, 06:22:23 PM »
Meni bo šel čez 2. hišo.

Lumpi tebi bo sel s. vozel v biku cez 8. hiso in ti bo naredil konjunkcijo z natalnim s.vozlom, to bo drugo leto decembra.
8.hisa je hisa dediscine, psihe,skupnih financ in vsega najbolj intimnega kar delimo z drugim.
Konjunkcija z natalnim s.vozlom lahko prinese kaksno “usodno” srecanje oz dogodek, ki ti najverjetneje bistveno spremeni partnerstvo.
Pomembno bo razvijati samostojnost, torej imeti svoje finance, poskrbeti za svoje telo in potem s to samostojnostjo in neodvisnostjo delovati v partnerstvu.
V tem obdobju se bos sprasevala kaksen odnos v resnici imas s partnerjem, kako imata urejene skupne finance, kako si delita telo…
To je tudi dober cas za delo na sebi, ukvarjanje s svojo psiho…
Lahko se odprejo tudi vprasanja dediscine.

Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #103 on: October 27, 2021, 06:24:20 PM »
Lumpi se vprasanje kaj se ti je dogajalo cca 19 let nazaj?

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #104 on: October 27, 2021, 06:47:24 PM »
Meni 5.

Maja tebi bo sel s.vozel v biku cez 4.hiso.
Tako imas tudi ti natalni s.vozel v biku, torej te caka povratek, to bo januarja 2023.
Tudi zate vprasanje kaj se ti je dogajalo tam v letu 2004, ko je bila prav tako ta konjunkcija.
Najprej pa ti bo sel j.vozel cez n. saturn, n. sonce in potem se cez n.venero in n.plutona, vse to cez 10.hiso. Torej bo verjetno potrebnega kar nekaj spuscanja v karieri oz preverjanja kaj sploh ti se sluzi in cesa ne rabis vec. V karieri znajo priti na plano kaksne umazane skrivnosti, kaksni okostnjaki iz omar, mozna so podtikanja, manipulacije…vse z namenom prepoznati resnico in potem iz tega crpati moc…
Mozna so tudi srecanja s kom iz preteklosti v karieri.
To bo obdobje, ko lahko utrdis svoje korenine, imas svoj dom…predvsem je to cas, ko je potrebno se umiriti, stabilizirati in narediti nekaj konkretnega, nekaj zemeljskega…
Ne vem, bos mogoce prenavljala dom? Ali se selila?
Tudi t uran bo naredil konjunkcijo s t s.vozlom, tako da spremembe v domu so mozne.
Vec bo posvecanja domu, lastni intimi, svojemu notranjemu svetu.
Najti ravnovesje med kariero in domom bo tema tega obdobja.

« Last Edit: October 27, 2021, 06:53:49 PM by sanjalka »