Author Topic: Tranzit S.Vozla  (Read 74310 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Tranzit S.Vozla
« Reply #135 on: October 29, 2021, 03:16:25 PM »
Ja, meni se bo usedel na Marsa, ki je v konjunkciji z Algolom.
V 9. hiši, v konj. z MC in Saturnom (orbis 5). Ker je vladar mojega Sonca, ga smatram za dovolj močnega, da še sodi v kategorijo kotnih planetov.

Skratka, kot sem omenila, obdobje, ko je bil na Algolu, torej 2003, je bilo eno izmed najbolj plodnih v mojem življenju (karierno oz. študijsko).
Tudi fizično sem cvetela.
So bili tudi stresi, razšla sem se s tedanjim partnerjem in se zapletla z nekom iz tujine.
Slednjemu sem potem "pobegnila" in pred nekaj leti prišla do spoznanja, da sem si s tem rešila glavo.  :-X

Srečne izide pripisujem dobri postavitvi Saturna in Marsa, sta namreč vpeta v Veliki sekstil.

Vladar tvojega sonca je mars in je vsekakor v tesni konjunkciji z algolom, saturna pa ne bi več štela v to konjunkcijo...
V sekstil s soncem pa ja, vsekakor...
Mogoče si pa ti sekala glave drugim, si bila ti ta meduza ;)
Sicer je mars vladar tvoje 9. hiše, torej hiše, ki govori o področjih življenja kot je študij, tujci...
Mogoče bi bil tale tujec res lahko tvoj algol, pa te je neka srečna planetarna konstelacija v tistem času verjetno rešila pred tem... ;)
Bi morala pogledati celotno karto iz tistega časa...
Imaš pa dober sekstil med saturnom, marsom in soncem... ta ti zagotovo daje zagon, voljo, energijo in stabilnost, vztrajnost, delavnost, da lahko realiziraš svoje sonce...
fajn postavitev :)

Hvala, Sanjalka. :-*
Ajej, sem pa res kratkovidna.
Vesolje me je obdarilo z vsemi prepotrebnimi kvalitetami za dobro furanje lajfa v tem svetu.
Ampak ne, namesto, da bi brusila svojo giljotino, imajo še vsi pezdeti glave na svojih mestih.
Res ne obvladam. ::)

Bom pogledala karto za tisti čas. Saturna nisem štela v konjunkcijo z Algolom, temveč samo z Marsom.
Ne vem sicer... če je Mars okužen z Algolom, potem je Saturn v konjunkciji z okuženim Marsom. Ni tako? No, saj je boljše, če ni. :D

Ja, stabilnosti in delavnosti mi ne manjka, nekaj dni nazaj mi je kolega rekel, da še ni srečal človeka z večjo delovno trmo od mene. ;D
Najbrž sta Sonce in njegov vladar primerno strateško postavljena, da mi dajeta to vzdržljivost.
Ampak, pismu no, zdaj pa hočem VEČ DENARJA! Ponavljam ko Garmin. VEČ DENARJA! Preračunavam. VEČ DENARJA!
Z Venero v Biku si ga pa tudi zaslužim.

Grem pripet karto iz 2003.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #136 on: October 29, 2021, 03:30:30 PM »
Takole.
Prva karta kaže na čas srečanja z osumljenim rabljem.
Druga karta pa kaže na čas, ko sem zapustila prizorišče, kakšno leto kasneje.

Tudi osumljenec ima še vedno glavo na mestu, je pa potem duševno in čustveno fental svojo ženo.
Za dogajanje sem izvedela iz medijev.

« Last Edit: October 29, 2021, 05:27:51 PM by Pika »

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #137 on: October 29, 2021, 05:48:11 PM »
Meni gre cez 8 in 7...

Tebi je s. vozel prišel v 8. hišo septembra 2020 in ven ti bo šel junija 2022.
To je torej obdobje, ko se preizprašujejš glede partnerstva, v življenje lahko vstopi oseba, ki usodno spremeni dosedanje partnerstvo, vprašanje skušnih financ, seksa, ukvarjamo se s psiho, okultnim, vprašanje dediščine (psihološke, ki smo jo prejeli s strani naše primarne družine), obdobje, ko se priporoča psihoterapija...
Ko je meni s. vozel prišel v 8. hišo in naredil konjunkcijo z natalnim s. vozlom sem pričela razmerje s sedanjim možem, se ločila od bivšega...na nek način me je to novo razmerje usodno zaznamovalo...nisem več taka kot sem bila prej...začela sem študirati psihološko astrologijo...ukvarjati sem se morala z delitvijo skupnih financ...
Ti želim vso srečo :-*

Hvala Sanjalka... Uf...
Neke "cudne" osebe zadnje case res kar vstopajo v moje življenje. Hvalabogu se ŠE drzim trdno na tleh  :laugh: :laugh: :laugh: ...upam da tako tudi ostane.
Bom porocala

Gloria le poročaj ;)
Sicer gre pri vozlih za tisto "usodnost", ki nam je namenjena za naš lastni razvoj...
Kljub vsemu razmisli, kaj ti te "čudne" osebe prinašajo v tvoje življenje, česa te učijo...?

Sama sem bila prepričana, da je pač to čudno obdobje povezano s to zloglasno 40-ko ki mi diha za ovrtnik  :laugh: :laugh: :laugh:
Bom sedaj malo obrnila razmišljanje in poskusila ugotovit, kaj neki bi mi lahko sporočali...
Vsekakor javim Sanjalka, kaj bodo tile vozli razvozlali ali zvozlali.
Hvala ti.
... še nekaj me zanima.
Ti si sedanjega moža spoznala v takem obdobju, ali si ga že poznala, pa si samo začela razmerje z njim v tem času?
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #138 on: October 30, 2021, 04:28:28 PM »
 Glede srecevanja zanimivih oseb ob prehodu S vozla na natalneg se moja izkušnja. Lahko potrdim, da mi je ta tranzit v obdobju 2002/2003 pripeljal v službo novega direktorja, tako zelo zanimivo in pozitivno osebo. Je bil v preteklosti precej  javno aktiven, zdaj je pa potihnil. Se z veseljem spominjam tistih časov💪✊✊

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #139 on: October 30, 2021, 05:07:13 PM »
Meni gre cez 8 in 7...

To je torej obdobje, ko se preizprašujejš glede partnerstva, v življenje lahko vstopi oseba, ki usodno spremeni dosedanje partnerstvo, vprašanje skušnih financ, seksa, ukvarjamo se s psiho, okultnim, vprašanje dediščine (psihološke, ki smo jo prejeli s strani naše primarne družine), obdobje, ko se priporoča psihoterapija...
Ko je meni s. vozel prišel v 8. hišo in naredil konjunkcijo z natalnim s. vozlom sem pričela razmerje s sedanjim možem, se ločila od bivšega...na nek način me je to novo razmerje usodno zaznamovalo...nisem več taka kot sem bila prej...začela sem študirati psihološko astrologijo...ukvarjati sem se morala z delitvijo skupnih financ...

Hvala Sanjalka... Uf...
Neke "cudne" osebe zadnje case res kar vstopajo v moje življenje. Hvalabogu se ŠE drzim trdno na tleh  :laugh: :laugh: :laugh: ...upam da tako tudi ostane.
Bom porocala

Gloria le poročaj ;)
Sicer gre pri vozlih za tisto "usodnost", ki nam je namenjena za naš lastni razvoj...
Kljub vsemu razmisli, kaj ti te "čudne" osebe prinašajo v tvoje življenje, česa te učijo...?

Sama sem bila prepričana, da je pač to čudno obdobje povezano s to zloglasno 40-ko ki mi diha za ovrtnik  :laugh: :laugh: :laugh:
Bom sedaj malo obrnila razmišljanje in poskusila ugotovit, kaj neki bi mi lahko sporočali...
Hvala ti.
... še nekaj me zanima.
Ti si sedanjega moža spoznala v takem obdobju, ali si ga že poznala, pa si samo začela razmerje z njim v tem času?

Poznala sem ga ze prej, usodno srecanje pa je bilo ob tem tranzitu ;)
Porocaj kaj bos razvozlala :)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #140 on: October 30, 2021, 06:20:20 PM »
Meni gre cez 8 in 7...

Hvala Sanjalka... Uf...
Bom porocala

Gloria le poročaj ;)

Hvala ti.
... še nekaj me zanima.

Poznala sem ga ze prej, usodno srecanje pa je bilo ob tem tranzitu ;)
Porocaj kaj bos razvozlala :)
Bemtiš.... :laugh: :laugh: :laugh:
Hvala Sanjalka.
Vem da se dogajnje v nekem tranzitu od človeka do človeka razlikuje, mi je pa vseeno tvoj odgovor precej všeč.
Itak da poročam.

SOLAR RETURN 2022 /2023

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #141 on: October 30, 2021, 06:50:22 PM »
Nekaj sem še ugotovila sedajle...
Ko je prejšnič šel s. vozel čes mojega natalnega sem začela razmerje z mojim sedanjim možem.
...ko je takrat potoval čez mojo osmo hišo je malo mankajo, da nisva šla narazen zaradi ene osebe, za katero sem vedno rekla, da jo je poslala višja sila.
Torej ta višja sila je bila s. vozelj
noro.  :laugh: :laugh: :laugh:

SOLAR RETURN 2022 /2023

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #142 on: November 02, 2021, 03:53:11 AM »
Našel sem zanimivost v moji karti in karti moje hčerke.   Kot sem napisal že zgoraj, mi bo ta Severni vozel naredil tranzit čez MC okrog 20 januarja 2023.  Moja hčerka ima enako, le da bo to 10 mesecev pred menoj. Se nebi čudil, če bi šla stanovanje kupit  v tistem času.   
Zanimivo, da ima sin 16 Februarja  2022 ta  Severni vozel na DC.  Mislim, da se bo od takrat začela spet najina komunikacija.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #143 on: November 02, 2021, 07:23:33 AM »
Nekaj sem še ugotovila sedajle...
Ko je prejšnič šel s. vozel čes mojega natalnega sem začela razmerje z mojim sedanjim možem.
...ko je takrat potoval čez mojo osmo hišo je malo mankajo, da nisva šla narazen zaradi ene osebe, za katero sem vedno rekla, da jo je poslala višja sila.
Torej ta višja sila je bila s. vozelj
noro.  :laugh: :laugh: :laugh:

No, zanimivo...boš poročala koga ti bo pa zdaj "pripeljala" višja sila s tem tranzitom s. vozelav 8. hiši... :)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #144 on: November 02, 2021, 07:27:52 AM »
Našel sem zanimivost v moji karti in karti moje hčerke.   Kot sem napisal že zgoraj, mi bo ta Severni vozel naredil tranzit čez MC okrog 20 januarja 2023.  Moja hčerka ima enako, le da bo to 10 mesecev pred menoj. Se nebi čudil, če bi šla stanovanje kupit  v tistem času.   
Zanimivo, da ima sin 16 Februarja  2022 ta  Severni vozel na DC.  Mislim, da se bo od takrat začela spet najina komunikacija.

Andres

Verjetno bo sin v času tranzita s. vozla čez 7. hišo res imel več ukvarjanja z odnosi 1:1...
Hčerki pa želim uspešen nakup stanovanja, če se bo tega lotila...S. vozel v biku je za to primeren čas...Je pa za takšno zadevo potrebno pogledati celotno karto...predvsem kje ima znamenje bika, kje ima venero, kako ima postavljeno 2. hišo, vladarja 2. hiše...
Andres tebi pa želim vzpon v karieri... ;)

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #145 on: November 03, 2021, 03:29:56 AM »

Andres

Verjetno bo sin v času tranzita s. vozla čez 7. hišo res imel več ukvarjanja z odnosi 1:1...
Hčerki pa želim uspešen nakup stanovanja, če se bo tega lotila...S. vozel v biku je za to primeren čas...Je pa za takšno zadevo potrebno pogledati celotno karto...predvsem kje ima znamenje bika, kje ima venero, kako ima postavljeno 2. hišo, vladarja 2. hiše...
Andres tebi pa želim vzpon v karieri... ;)

Hvala za vpogled Sanjalka.  Sinu pride v tistem času Severni vozel v šesto hišo. Predvsem zanj sem zelo radoveden kako se mu bo obrnilo.   Na srečo odkar mu je mrk pred 12. leti nogo polomil, v astrologijo celo verjamem, oz. upošteva nasvete s tega področja. 
Hčerka pač, je dušica in ji tak podvig kot je nakup stanovanja tudi privoščim. So pa ob tem še druga vprašanja, ki zadevajo globalno politiko in bančništvo, kar ne spada več v njeno karto.     
Za mene pač se bo nekako uredilo.  Še vedno sem se izvlekel na kakšen način.   Zato pa se lotevam toliko raznih stvari. Na nesrečo, moje najboljše potenciale, ob tem kar malo zamrznem.

Bom kljub vsemu priložil še karti od otroka.

https://nenavadno.com/karen.gif
http://www.nenavadno.com/mihael.gif

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #146 on: November 04, 2021, 01:45:10 PM »

Kje vam bo prihodnje leto tranzitiral s. vozel v biku?
Meni bo šel čez 9. in 8 hišo.
Napišite pa malo pokomentiramo :)

čez 12-to in 6-to hišo. Ne vem kaj pričakovat. Šel bo čez marsa in luno v opoziciji na urana tam bo južni vozel, sprožil bo jod. Mogoče dobim idejo kaj naj počnem v lajfu, upam samo da ne pristanem v zaporu haha. Od aprila do junija je bil na mojem soncu v 12-ti hiši, sem delala čistko. Skenslala polovico strank, menjala telefonsko številko, se znebila tečnežev in se odločila da bom raje manj delala pa imela manj keša ampak mir, kot pa keš in en kup tečnežev in debilov okrog sebe. Upam, samo da s tem prehodom ne pride kak payback (čez mars) da s kakšno stranko nisem kaj razčistila. Bo pa to od februarja do junija 2022. Torej spet čas bilanc in malo čez.
Ne vem ma kdo kakšno mnenje?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #147 on: November 04, 2021, 10:30:35 PM »
Po moje ti lahko pride kaj nepredvidljivega.   Mogoče celo takšna stvar, ki si jo potiho želiš in jo nisi nikoli uresničila.

Mimogrede. Shrani.si so zaprli zato je tvoja karta v podpisu onemogočena.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #148 on: November 07, 2021, 10:20:41 PM »
Jaz ga imam zdajle na MC.
Ne opažam kakih hudih vzponov. Zaenkrat.

Kaj pa doma?
Si se v tem obdobju vec ukvarjala s kariero ali domom?
Naceloma je tranzit s.vozla cez 10.hiso za kariero ok.
Si v tem casu spoznala kaksne nove pislovne partnerje, nove poslovne priloznosti, vec oglasevanja…?

Meni je sel ravno dobro cez mc in sem v fazi, da popolnoma spremenim svojo karierno pot.

Dajem feedback na tole.
Se dogaja, ja. Se premika. ☺️

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #149 on: November 08, 2021, 07:04:44 AM »
Po moje ti lahko pride kaj nepredvidljivega.   Mogoče celo takšna stvar, ki si jo potiho želiš in jo nisi nikoli uresničila.

Ne vem, če gledam nazadnje kaj se je dogajalo sem takrat okorg tega obdobja dobila svojo prvo redno službo, ki me je pripeljala v svet računovodstva. Tista služba mi je bila ful všeč, sem se res dobro počutila tam in v kolektivu. Ajde naslednja leta potem (tukaj sem samo nadomeščala porodniško 1 leto in pol), me je življenje vodilo čez različne službe. Prva je bila v enem servisu, kjer so bili sami psihopati, po devetih mesecih, ko sem začela dobivati panične napade, sem dala odpoved. Dobila najboljšo službo v turizmu - v računovodstvu z odlično ekipo. Super smo delali, dokler nas niso med mojo porodniško prodali in sem ostala brez službe. Potem šla v šolo delat, sama služba OK, rada sem delala, ampak kolektiv - ne premakneš šolnikov nikamor. Šla delat v en servis spet - adijo pamet, ušla sem takoj ko sem lahko. In potem šla na svoje.
Mogoče pa dobim kako ponudbo za job :D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/