Ja, meni se bo usedel na Marsa, ki je v konjunkciji z Algolom.
V 9. hiši, v konj. z MC in Saturnom (orbis 5). Ker je vladar mojega Sonca, ga smatram za dovolj močnega, da še sodi v kategorijo kotnih planetov.
Skratka, kot sem omenila, obdobje, ko je bil na Algolu, torej 2003, je bilo eno izmed najbolj plodnih v mojem življenju (karierno oz. študijsko).
Tudi fizično sem cvetela.
So bili tudi stresi, razšla sem se s tedanjim partnerjem in se zapletla z nekom iz tujine.
Slednjemu sem potem "pobegnila" in pred nekaj leti prišla do spoznanja, da sem si s tem rešila glavo. 
Srečne izide pripisujem dobri postavitvi Saturna in Marsa, sta namreč vpeta v Veliki sekstil.
Vladar tvojega sonca je mars in je vsekakor v tesni konjunkciji z algolom, saturna pa ne bi več štela v to konjunkcijo...
V sekstil s soncem pa ja, vsekakor...
Mogoče si pa ti sekala glave drugim, si bila ti ta meduza 
Sicer je mars vladar tvoje 9. hiše, torej hiše, ki govori o področjih življenja kot je študij, tujci...
Mogoče bi bil tale tujec res lahko tvoj algol, pa te je neka srečna planetarna konstelacija v tistem času verjetno rešila pred tem... 
Bi morala pogledati celotno karto iz tistega časa...
Imaš pa dober sekstil med saturnom, marsom in soncem... ta ti zagotovo daje zagon, voljo, energijo in stabilnost, vztrajnost, delavnost, da lahko realiziraš svoje sonce...
fajn postavitev 
Hvala, Sanjalka.

Ajej, sem pa res kratkovidna.
Vesolje me je obdarilo z vsemi prepotrebnimi kvalitetami za dobro furanje lajfa v tem svetu.
Ampak ne, namesto, da bi brusila svojo giljotino, imajo še vsi pezdeti glave na svojih mestih.
Res ne obvladam.

Bom pogledala karto za tisti čas. Saturna nisem štela v konjunkcijo z Algolom, temveč samo z Marsom.
Ne vem sicer... če je Mars okužen z Algolom, potem je Saturn v konjunkciji z okuženim Marsom. Ni tako? No, saj je boljše, če ni.

Ja, stabilnosti in delavnosti mi ne manjka, nekaj dni nazaj mi je kolega rekel, da še ni srečal človeka z večjo delovno trmo od mene.

Najbrž sta Sonce in njegov vladar primerno strateško postavljena, da mi dajeta to vzdržljivost.
Ampak, pismu no, zdaj pa hočem VEČ DENARJA! Ponavljam ko Garmin. VEČ DENARJA! Preračunavam. VEČ DENARJA!
Z Venero v Biku si ga pa tudi zaslužim.
Grem pripet karto iz 2003.