Author Topic: Saturn 2. del  (Read 118863 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: Saturn 2. del
« Reply #15 on: October 28, 2009, 09:08:25 AM »
Ja, Tejka, hvala :D
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline tia13

• Uporabnik
  • **
  • tia13
« Reply #16 on: November 06, 2009, 06:09:00 PM »
hm upam,da bosta te dve leti in pol res malo bolj lažji kar se tiče saturna zaenkrat še ne čutim ampak počasi se komaj začenja novo obdobje :) we"ll see  ;D.... :D

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #17 on: December 16, 2009, 04:48:02 PM »
Zadnje par tednov me daje neka "destruktivna sila". Pa ne v smislu, da bi komu ali cemu kaj naredila, bolj gre za to, da me daje, da bi vse svoje sledi izbrisala  :D

Ker itak za svoje "tezave" krivim samo Saturna, me zanima ali se tale stricek, kaj cudno obnasa?

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
« Reply #18 on: January 07, 2010, 02:09:25 PM »
Zadnje par tednov me daje neka "destruktivna sila". Pa ne v smislu, da bi komu ali cemu kaj naredila, bolj gre za to, da me daje, da bi vse svoje sledi izbrisala  :D

Ker itak za svoje "tezave" krivim samo Saturna, me zanima ali se tale stricek, kaj cudno obnasa?

Po moje ni treba krivit samo saturna, raje poglej še druge malefike, poglej kam seka pluton??

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #19 on: June 29, 2010, 03:28:58 PM »

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #20 on: June 29, 2010, 03:43:06 PM »
berem za tranzit Saturna skozi 3 hišo...kakšen izkušnje imate vi s tem tranzitom  ::)

Saturn Transiting the Third House

This transit marks a time when how you have networked with people around you, and how you gain and disseminate information, come up for inspection by Saturn. A new kind of pressure is produced—it's not about your personality or your resources like it was in the first and second houses. Rather, the pressure centers more around mental output. You may feel pressure to produce ideas, and to make them work. A certain somberness in your outlook may be characteristic of this phase, as it may be a time of worry. It may seem like acquaintances and sometimes siblings are blocking your growth in some manner, and these relationships may be strained as a result. Although you have a desire to make contacts, you are now rather preoccupied with learning, and you may view idle chit-chat as a waste of time. You may feel an unusual pressure to structure your time and effort, and to cut out communication that seems unnecessary. You may at times feel rather overwhelmed by such things as errands, red tape, and other such day-to-day "disruptions". As Saturn moves closer to your IC (the fourth house cusp), there may be some vague feeling of urgency and worry, as if you sense some things in your life are closing. By the end of the transit, however, you will have ideally gained a greater depth of understanding, having focused on information and communication that you really can use to feel more effective in the world.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #21 on: June 29, 2010, 03:49:25 PM »
Uf, prašej me čez neki časa, men ga trenutno biksa po 9. hiši in gre počasi v 10.

Sem pa tale tvoj link izkoristila za branje še drugih tranzitov in moram rečt, da sem se še posebej ustavila pri plutonovem tranzitu  :o

pa tudi ata  :Sa je še kako zelo resničen tamle zgori v kučici.

Lahko povem, da 9. hiša štima, pa še poten aspekti tudi...
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #22 on: June 29, 2010, 06:17:00 PM »
Jaz sem ga mela zdaj v četrti pa glede na napisano moram rečt da kar drži no, definitivno sem se spopadala s tem kdo sem in kaj sem, odvrgla stran tisti balast, kjer sem bila vse kar so drugi hoteli itd. Zdaj gr epočasi v peto, tam bo šele zabavno, se bom igrala s svojim egom  ;D

Za tretjo hišo se pa res ne spomnim več je le nekaj časa nazaj že.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #23 on: June 29, 2010, 06:22:49 PM »
Jaz sem ga mela zdaj v četrti pa glede na napisano moram rečt da kar drži no, definitivno sem se spopadala s tem kdo sem in kaj sem, odvrgla stran tisti balast, kjer sem bila vse kar so drugi hoteli itd. Zdaj gr epočasi v peto, tam bo šele zabavno, se bom igrala s svojim egom  ;D

Za tretjo hišo se pa res ne spomnim več je le nekaj časa nazaj že.

potem že ni bilo tako hudo, če se ne spomniš več  ;D

sicer pa, če smo preživeli t  :Sa skozi 12 in 1 hišo, bomo vse  :D

Offline tia13

• Uporabnik
  • **
  • tia13
« Reply #24 on: July 19, 2010, 08:30:41 PM »
no evo moj saturn mi prehaja v peto ter v tehtnico med tem mi dela opozicijo z uranem mc,ter kvadrat asc in dsc mislim da mi bo glavo razneslo ;).... kaj mi želi ta saturn-uran povedati spet jaz in moja služba?????močni tranziti,ki mi bodo upam prinesli kakšno pozitivno spremembo.....komentarji vedno dobrodošli ;)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #25 on: July 20, 2010, 07:07:11 AM »
Tia ne vidim Urana v tvoji 10 in nobene opozicije nanj - mogoče kaj narobe gledam  ;)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #26 on: July 20, 2010, 07:10:43 AM »
Meni pa mislim, da jutri pride v 5 hišo in začne ta svoj harakiri tam  ::)  ::) A obstaja kak način, da to obdobje prespiš  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Mystica

• Uporabnik
  • **
« Reply #27 on: July 20, 2010, 02:14:13 PM »
Meni pa mislim, da jutri pride v 5 hišo in začne ta svoj harakiri tam  ::)  ::) A obstaja kak način, da to obdobje prespiš  ;D
Jaz ga imam že kar nekaj časa v 5.  >:( in še bo. Pa Plutona v 7.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #28 on: July 20, 2010, 02:40:09 PM »
Mystica a ponavljaš za mano  ;D Moj pluton je tudi v sedmi, bog ga nima rad, naj se že nekam premakne, pa uran v 11-ti, neptun v deseti, ravno tako kot ti  :o

Moja astro karta

Offline Mystica

• Uporabnik
  • **
« Reply #29 on: July 20, 2010, 04:31:08 PM »
 ;D ;D

Meni se počasi vleče že v 8., tam bo šel pa najprej čez  :So , nato pa še čez  :Ma    :o