Author Topic: Saturn 2. del  (Read 115703 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
  • Tam kjer ni nič je vsega dovolj
Re: Saturn 2. del
« Reply #165 on: March 15, 2011, 11:11:38 PM »
S kakšno natančnostjo se dogajajo tranziti  :o Kolegica ima  :U v osmi hiši, danes ko je  :Sa prišel točno gor, ji je umrl oče.  :'(
Kako si to simboliko razlagaš?

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #166 on: March 16, 2011, 07:41:54 AM »
S kakšno natančnostjo se dogajajo tranziti  :o Kolegica ima  :U v osmi hiši, danes ko je  :Sa prišel točno gor, ji je umrl oče.  :'(

mene so učili, da se tranziti Saturna pri različnih ljudeh dogajajo različno( prej, točno ali celo kasneje ); sama sem opazovala pri sebi in se mi je parkrat potrdlo, da pri meni  :Sa učinkuje že prej...kasneje itak, saj  :Sa še vedno z repom nazaj udari.. Očitno pri tvoji prijateljici T :Sa deluje točno  :o

Tudi pri mojem možu je bilo tako, ko je T  :Sa prišel v točen kvadrat z N  :Sa, mu je umrl oče.

:U npr je pri meni deloval do stopinje točno, čeprav je znano zanj, da rad preseneti..

« Last Edit: March 16, 2011, 07:43:34 AM by taja6 »

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #167 on: March 16, 2011, 08:45:23 AM »
Bojan nič kaj posebno si ne razlagam, kot to da pač tranziti delujejo. Sem gledala karto njeno pred kratkim in sem sicer to nekako pričakovala, glede na to da  :Sa v osmi prinese dediščino in glede na njeno solarno karto, kjer so bile tudi take teme, ampak presenetilo me je samo dejstvo s kako natančnostjo se je to zgodilo.
jaz zaenkrat šele zbiram informacije skozi prakso in si jih zapisujem, zato rada ugotavljam ob dogodkih, kakšne so bile takrat postavitve. Verjetno bom čez 10 let ko bom videla tako postavitev pri komu, točno vedela kdaj in kako, zdaj pa še malo tipam teren  :)

Taja ja jaz pri sebi tudi opažam določene aspekte čutim že prej, nekatere pa čisto točno,  :U ponavadi že na daleč voham  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #168 on: March 16, 2011, 10:04:27 AM »
Sem gledala karto, kjer je T :U na N :So v 3. hiši prinesel smrt sestre, T :U je bil do stopinje natančen :o
T :U je tudi v moji karti deloval zelo natančno, vsaj do sedaj :)

Tako, da vsekakor delujejo tile T, samo težko točno vnaprej veš kdaj in kateri Tranzit in kako bo deloval.
Za nazaj pa definitivno vidiš, da je deloval in tudi kako je deloval.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #169 on: March 16, 2011, 11:37:56 AM »
Ko je umrl moj mož, sem imela

T  :So  :kon  :ki  1 hiša
T  :Lu  :kon  :ki
T S  :LM  :kv  :Ve /iz 1 v 10/
T  :Me  :tr  :NE
T  :Ve  :sek  :Lu  :quin  :U /1, 3, 7/ Uran v 7 in vladah horoskopa in Venera vladarica 8

T  :Ma  :kon P MC in  :tr  :Lu /12, 3/

T Jupiter konjunkcija Venera

T Saturn na 21°Leva - vstop v 7 hišo  - 4°orbisa do vladarja horoskopa Urana v 7 in 3°orbisa do kvadrata z Luno v 3 hišo - povedati moram, da je bil na 24°Saturn že cel november in december 2006 in del januarja 2007

T Uran 13° - torej v januarju mi je delal natačen trigon na Sonce

Neptun 19° - trigon Merkur

In Pluton konjunkcija P Sonce
« Last Edit: March 16, 2011, 11:41:01 AM by Tea »
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #170 on: March 16, 2011, 01:22:51 PM »
Ko tole vse berem, me je pošteno strah.   :-\
 :U mi bo šel čez  :So v 8. v natalu, opozicija (razmajana... ne vem, ali ima vpliv) na natalni  :U v 2., čez katerega gre  :Sa, ki bo oponiral tranzitnega  :U.
 ??? ???

Ne poznam ne hiš ne česa drugega in sem astroanalfabet, zato se niti tolažit ne znam.  :-\
« Last Edit: March 16, 2011, 01:26:00 PM by Pika »

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #171 on: March 16, 2011, 02:05:09 PM »
Poglej, nikoli ni nujno, da prinese fizično smrt, lahko je psihološka smrt, konec nečesa in potem začetek nečesa novega,zato pravim, da zelo težko napoveš vnaprej točno kaj se bo zgodilo. Lahko je samo nenadna odtujitev( :U) od nekega človeka, ne vem.
Mojemu prijatelju je npr. prihod P :Lu v 8. hišo prinesel smrt žene, lahko bi bila to mama, lahko samo odtujitev, ki bi jo ta oseba čutila kot neke vrste smrt, tako da jaz zelo nerada napovedujem vnaprej, ker pač ne želim usmerjati misli kogarkoli v neko določeno smer.

Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #172 on: March 16, 2011, 03:39:02 PM »
Pika

Sanjalka ti je dobro odgovorila. Vsekakor gre za proces, ki se sproži ko moramo določene stvari pustiti za sabo.

Glede na prehod tvojega Urana preko Sonca, natančno se bo zgodilo v aprilu mesecu, kar je že hitro in po vsej verjetnosti tole že krepko čutiš in nekako nezavedno veš, da prihaja.

Najprej bo oznanil vstop v 8 hišo Mars, ki je tudi vladar te hiše. Potem šele Uran. Če se ne motim, nisem natančno gledala, bo tudi P Luna na Neptunu v 4, T Pluton pa v skorajšnji opoziciji na natalno luno.

T Saturn bo v tem času oponiral kirona v 8

Najbolj se boš seznanila s temo dogajanja, če boš v roke vzela astrološko literaturo in se poglobila v natalne postavitve teh planetov, da bi razumela temeljno dinamiko, kajti tranzitno dogajanje ti bo sprožilo prav to.

T Jupiter ti bo v tem času v prehodu preko 8 hiše seveda v maximalno podporo.

A si mogoče kaj razmišljala o kakšni nosečnosti?  ;)
www.Astro-Star.net

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #173 on: March 21, 2011, 08:27:22 AM »
Pika

Sanjalka ti je dobro odgovorila. Vsekakor gre za proces, ki se sproži ko moramo določene stvari pustiti za sabo.

Glede na prehod tvojega Urana preko Sonca, natančno se bo zgodilo v aprilu mesecu, kar je že hitro in po vsej verjetnosti tole že krepko čutiš in nekako nezavedno veš, da prihaja.

Najprej bo oznanil vstop v 8 hišo Mars, ki je tudi vladar te hiše. Potem šele Uran. Če se ne motim, nisem natančno gledala, bo tudi P Luna na Neptunu v 4, T Pluton pa v skorajšnji opoziciji na natalno luno.

Najbolj se boš seznanila s temo dogajanja, če boš v roke vzela astrološko literaturo in se poglobila v natalne postavitve teh planetov, da bi razumela temeljno dinamiko, kajti tranzitno dogajanje ti bo sprožilo prav to.

Najlepša hvala, Sanjalka in Tea.
Sta me malo potolažili. :D
Ja, Tea, ravno v zadnjih dneh je bila debata o povečanju družinskih članov.  ;) Kar naenkrat preblisk, prej pa niti ideje o tem.  ;) Potem so pa še prijatelji non stop nekaj v to smer namigovali, kot nalašč, he he. Kot da bi res bilo nekaj v zraku.
Pa me žal okrog tega mori čisto preveč dilem, da bi se upala za to odločit. Ma tisoč in ena dilema. Verjetno tema za eno pošteno astrološko analizo.  :D Pa bega me tale moja 5. kozorogova, ko si razlagam, kaj vse lahko pomeni "večja odgovornost do otrok", še posebej, ker sem že v rahlo rizičnih letih.
Sem nekaj buljila včeraj v svojo karto v času moje prve zanositve, pa moj laični uč ni ugledal nikakršne podobnosti s trenutno postavitvijo, he he.  ;) Luna je bila v kvadratu z natalno in v opoziciji z natalnim soncem. Uau, bravo jaz!   ;D

Katero literaturo mi priporočaš?
Hvala!  :-*

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #174 on: March 21, 2011, 08:31:45 AM »

Mojemu prijatelju je npr. prihod P :Lu v 8. hišo prinesel smrt žene, lahko bi bila to mama, lahko samo odtujitev, ki bi jo ta oseba čutila kot neke vrste smrt, tako da jaz zelo nerada napovedujem vnaprej, ker pač ne želim usmerjati misli kogarkoli v neko določeno smer.

Hmmm hehe. Moj mož ima tud prehod Lune preko 8 in še lunin povratek v 8  :D
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #175 on: March 21, 2011, 08:35:08 AM »
Pika

Najlepša hvala, Sanjalka in Tea.
Sta me malo potolažili. :D
Ja, Tea, ravno v zadnjih dneh je bila debata o povečanju družinskih članov.  ;) Kar naenkrat preblisk, prej pa niti ideje o tem.  ;) Potem so pa še prijatelji non stop nekaj v to smer namigovali, kot nalašč, he he. Kot da bi res bilo nekaj v zraku.
Pa me žal okrog tega mori čisto preveč dilem, da bi se upala za to odločit. Ma tisoč in ena dilema. Verjetno tema za eno pošteno astrološko analizo.  :D Pa bega me tale moja 5. kozorogova, ko si razlagam, kaj vse lahko pomeni "večja odgovornost do otrok", še posebej, ker sem že v rahlo rizičnih letih.
Sem nekaj buljila včeraj v svojo karto v času moje prve zanositve, pa moj laični uč ni ugledal nikakršne podobnosti s trenutno postavitvijo, he he.  ;) Luna je bila v kvadratu z natalno in v opoziciji z natalnim soncem. Uau, bravo jaz!   ;D

Katero literaturo mi priporočaš?
Hvala!  :-*

mogoče kaj o Plutonu za začetek ;)
www.Astro-Star.net

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #176 on: March 21, 2011, 08:38:23 AM »
Pišuka.  :) A da si razjasnim, zakaj mi mrak pada na oči vsake toliko?  :)

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #177 on: March 21, 2011, 08:48:48 AM »
Jah tale  :Sa se spomnim ko si na tečaju rekla Tea glede na mojega solarca še, kjer bo  :LM direkt na  :NE v šesti hiši ki  :op luno, da bo nekaj z mamo. In mami je v petek doktor razložil, da mora iti na operacijo  ???
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #178 on: March 21, 2011, 08:51:15 AM »
Upam, da ni kaj hujšega Jane  :-\
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #179 on: March 21, 2011, 08:53:47 AM »
Pišuka.  :) A da si razjasnim, zakaj mi mrak pada na oči vsake toliko?  :)

;D
www.Astro-Star.net