Author Topic: Merkur 2. del  (Read 33888 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: Merkur 2. del
« Reply #105 on: August 27, 2012, 05:23:53 AM »
Te dni imam Merkurja na Ascendentu.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #106 on: August 29, 2012, 03:14:32 PM »

Andres

Si bil kaj bolj otročji, klepetav, več napisal :)
Ah, saj to si že tako ali tako, saj imaš tudi N :Me v 1.hiši in zelooo lepo aspektiranega z N :Lu in N :J,tako da jezik ti teče kot namazan, veliko velikih, čustvenih besed ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #107 on: August 30, 2012, 12:07:11 AM »

Andres

Ah, saj to si že tako ali tako, saj imaš tudi N :Me v 1.hiši in zelooo lepo aspektiranega z N :Lu in N :J,tako da jezik ti teče kot namazan, veliko velikih, čustvenih besed ;)

Joj, ne vem če sem kaj več govoril. Pisal pa sem v zvezi s turizmom, kar pa zadeva govora in tudi pisne komunikacije v zaprti skupini na Facebook, sem precej pisal v zvezi s filmom.  Morda grem igrat stransko vlogo z Ben Stillerjem.  Ta Merkur na asc mi to mogoče celo ponuja.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #108 on: August 30, 2012, 08:27:36 AM »

Andres

Joj, ne vem če sem kaj več govoril. Pisal pa sem v zvezi s turizmom, kar pa zadeva govora in tudi pisne komunikacije v zaprti skupini na Facebook, sem precej pisal v zvezi s filmom.  Morda grem igrat stransko vlogo z Ben Stillerjem.  Ta Merkur na asc mi to mogoče celo ponuja.

Andres

seveda, pa Merkurjev povratek /Lev/ sektil Jupi - uspešno in slavno odrsko delovanje  ;)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #109 on: August 30, 2012, 08:36:34 AM »

Andres

Andres

Ja,seveda, saj vladar tvoje 11. hiše (zaprte skupine, internet, facebook) je  :Me, ki ga imaš v natalu v 1. hiši in še tranzit  :Me ti je šel čez ASC, poleg tega imaš sedaj vse to pdoprto še z  :J, ki ti prehaja 11. hišo (kot je že Tea napisala), ah seveda lahko postaneš slaven s svojo persono (1.hiša). No, komaj čakam, da vidimo kakšen tvoj film, sedaj je idealen čas, da to tudi izkoristiš in realiziraš, saj ti T :J pri tem obilno pomaga ;)
Drugače Andres, pa boš ti verjetno ostal večni mladenič,fantič,pobalin :), ker ti tale  :Me s svojo postavitvijo v 1. hiši to lepo podpira ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #110 on: August 31, 2012, 03:18:45 AM »

Andres

Andres

seveda, pa Merkurjev povratek /Lev/ sektil Jupi - uspešno in slavno odrsko delovanje  ;)

Tea. Nobene slave v tem ne vidim in jo tudi nisem deležen.  Le malo bolj sem poznan v določenem krogu tistih, ki se s filmom in producentstvom ukvarjajo. To  pomeni, da sem neznan med ljudmi, torej neslaven.   Je pa res, da me kakšni ustavljajo na cesti, ali pa morebiti sosedje, ker da so naročeni na drugi kanal in da gledajo redno kriminalno serijo, ali reklame. 
http://icelandreview.com/reviews/film/?ew_news_onlyarea=content1&ew_news_onlyposition=11&cat_id=59350&ew_11_a_id=314673

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #111 on: August 31, 2012, 03:43:33 AM »

Andres

Andres

Ja,seveda, saj vladar tvoje 11. hiše (zaprte skupine, internet, facebook) je  :Me, ki ga imaš v natalu v 1. hiši in še tranzit  :Me ti je šel čez ASC, poleg tega imaš sedaj vse to pdoprto še z  :J, ki ti prehaja 11. hišo (kot je že Tea napisala), ah seveda lahko postaneš slaven s svojo persono (1.hiša). No, komaj čakam, da vidimo kakšen tvoj film, sedaj je idealen čas, da to tudi izkoristiš in realiziraš, saj ti T :J pri tem obilno pomaga ;)
Drugače Andres, pa boš ti verjetno ostal večni mladenič,fantič,pobalin :), ker ti tale  :Me s svojo postavitvijo v 1. hiši to lepo podpira ;)

Kako bo s filmom zdaj septembra se še ne ve.  V četrtek so nenadoma odpovedali neko snemanje, danes pa sem izvedel, da je to pravzaprav zaradi površnosti in slabe organiziranosti  direktorjev.   Začetek snemanja je bil kajpak v R Merkurju in do 20. avgusta se ni nič premaknilo. Na srečo sem v sitku z dobro agentko, ki dela z agencijo, ki prevzema tudi večje tuje  filme in domače serije.  Glede na mojo trenutno postavitev planetov je to relativno slabo, saj se nič konkretnega ne dogaja, čeravno imam ravno danes T  :Me na N :Me
Sicer pa je med filmskimi statisti in stranskimi igralci vedno podobna govorica.  Nekateri so pekli hamborgerje in danes veljajo kot veliki igralci.  Timothy Hopkins je bil opazen tako, da je na želeszniški postaji v filmi dvignil rdečo zastavico in rekel HOLD ON.  Kasneje je imel kot vemo veliko večjih vlog.  Eden Konrad, ki je z menoj igral v neki islandski humoristični seriji ki govori kako so državo okradli, je dobil stransko vlogo v filmu Noah, ki bo naslednje, ali že to leto svetovni hit, kot napovedujejo.  Toda vsakič znova slišim iste besede. Film in ustvarjanje le tega je hudo neprevidljiva branža. Lahko te pokliče ali odpovedo v zadnjem trenutku. 

Sicer mi je slavo v zakulisju napovedala že Tea, vendar le te nekako ne vidim.  Morda je razlog tudi v tem, ker se ne bašem v nobeno tajno družbo, ki deluje nevidno. Je pa res, da sem bil že večkrat opozorjen, da me ne razumejo, ker na nekih področjih delujem pred časom in sem jih tako prehitel vsaj za 50 let.  To je kajpak meni v škodo.

Večni mladenič? Saj tak tudi sem. Malo sem se sicer zresnil od prej, vendar me je ruknil  :PL ko mi je prečkal N :Lu in pa morebiti celo  :U o katerem si spraševala in ti bom odgovoril tudi o tem obdobju.  Pravzaprav to mladeništvo opažam tudi drugače. Ni mi težko govoriti ali postaviti se v položaj sina ali hčerke, ter tako govoriti tudi z njunimi sošolci.  No, mojima otrokoma je malo nerodno v takih trenutkih, ampak jaz kar vzrajam in se potem skupaj zabavamo.  Na koncu le sledi, daj je Mihaelov in Karenin ati cool. 

Andres

Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #112 on: August 31, 2012, 01:49:58 PM »
Ja itak da ti zdaj ni moglo tko it, če se je pa Saturn sprehajal po tvojem Marsu /tuji turisti, pa kot sovladar 4 tud neki nepredvideni zapleti ali popravila v domu, ali zaradi družine/, poleg tega pa si letos imel tud prehod P Lune preko te tvoje 2 bajte in opozicija Saturn, če sem jo prav prestavila naprej, je to ravno zdej. Bi bilo fajn, če bi prilimal frišno karto gor  ;)
P Luna v Devici je tud dost smotana, saj se skoz neki ukvarjamo s podrobnostmi, pa zaradi drevesa ne vidimo gozda, če lahko dam prispodobo. Torej skoz neki mali opravki, posli, pa sem pa tja, pa urejanje, pa dogovarjanje, pa reograniziranje, pa ukvarjanje se z malimi živalmi /tvoj Herkul/ pa z otroci, pa z strankami, ki skoraj nič ne prinesejo itd. itd...........

Fajn bo ko bo v sektilu na Neptuna, ti zna prinesti nekaj cvenka "od nikoder", bo pa takoj potem v kvadratu z Jupitrom, kot vladarjem tvoje 5 - torej tisti mesec sigurno stvari ne gredo, ko bosta v natančnem aspektu.

Iiiiiiii maš pa kmalu /maj 2013/ jupitrov povratek juhej - pa mars, merkur, venero na vrhu karte  :P
www.Astro-Star.net

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #113 on: September 01, 2012, 04:53:27 AM »
Nova karta prilimana Tea. 
Res je. Letos se mi je vleklo še zaradi investicije (adaptacija hiše) še od lani, kar je bilo poleti kot kaže končano, oziroma odplačano.  V domu imam tudi kar nekaj novih stvari in posledično je bil celoletni zalogaj kar velik.

Toda nekako je hotelo, da sem se takoj na kopalnico vrgel. Sprva sem mislil kupiti celo kopalnico novo, toda, ker še čutim težo preteklih izdatkov sem tako včeraj kupil le nove ploščice, dobil sem mojstre torej vodoinštalaterja in tista dva, ki bosta polagala.   Vendar takoj v to delo ne bom skočil. Malo moram počakati in ko bom kupil vse kopalniške elemente bodo začeli delati. Vse to so podrobnosti, ki bržkone simbolizirajo P Luno v Devici.

Maja 2013 se kajpak veselim. Nekako čutim tudi jaz, da bo naslednje poletje pisano meni na kožo, kot tudi spomladanski meseci. Vendar kljub kartnem zapisu se moram truditi.

Andres

Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #114 on: September 05, 2012, 10:00:58 AM »

Andres

Andres

Tea. Nobene slave v tem ne vidim in jo tudi nisem deležen.  Le malo bolj sem poznan v določenem krogu tistih, ki se s filmom in producentstvom ukvarjajo. To  pomeni, da sem neznan med ljudmi, torej neslaven.   Je pa res, da me kakšni ustavljajo na cesti, ali pa morebiti sosedje, ker da so naročeni na drugi kanal in da gledajo redno kriminalno serijo, ali reklame. 
http://icelandreview.com/reviews/film/?ew_news_onlyarea=content1&ew_news_onlyposition=11&cat_id=59350&ew_11_a_id=314673

Andres

Torej ljudje te ustavljajo na cesti  :P

Jaz nisem še tako slavna, da bi me, hehehehe  ;)
www.Astro-Star.net

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #115 on: September 05, 2012, 10:57:42 AM »
hahaha mene tudi ne  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #116 on: September 05, 2012, 12:36:38 PM »
Moj Merkur v aspektu z  :Sa in  :NE tvori jod, potem je še v natančnem aspektu z  :Lu:U:PL in bolj oddaljen kvadrat s  :ki.
Je vladar karte in vladar MC in še postavljen v 10. hišo v svojem znamenju  :dv...
Tea, kako ti vidiš takega  :Me?
Hvala :-*

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #117 on: September 05, 2012, 02:39:55 PM »
Moj Merkur v aspektu z  :Sa in  :NE tvori jod, potem je še v natančnem aspektu z  :Lu:U:PL in bolj oddaljen kvadrat s  :ki.
Je vladar karte in vladar MC in še postavljen v 10. hišo v svojem znamenju  :dv...
Tea, kako ti vidiš takega  :Me?
Hvala :-*

Lahko tudi kot "nojevsko obnašaje". Tendenca gledanja na življenje skozi rožnata očala: vse je ljubezen, vse je harmonično idp..... in seveda te sem pa tja preseneti razbijanje iluzij in realnost življenja.
Ali je tvoja vrednota pasivnost, nežnost in predajanje .... ali je še kje kaj /npr. kiron in vozu v Ovnu???)

Mogoče je pa čas, da nehaš manipulirat s svojo nežnostjo in vserazumevajočnostjo bbbbbbbbbbbb........Imaš vse pogoje, da se z astrologijo resno začneš ukvarjati in da tozadevno tudi daš od sebe neke SVOJE informacije, ki ni nujno, da bodo všeč tudi tistemu, kateremu jih sporočaš ...........bbbbbbbbbbbbb
www.Astro-Star.net

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #118 on: September 05, 2012, 03:08:30 PM »
Ja,zdaj sem pa dobila svojo dozo :) Sem se vsaj nasmejala :) Ko bi me vsaj se drugi videli taksno kot si napisala,pa mi ocitajo vse kaj drugega kot to,da sem prijazna :-\ med prijatelji prijazna ( :rak), v intimnem odnosu pa pride ven tisti moj :ov... Drugace pa ja,zivljenje gledam skozi roznata ocala,s taksnimi sem se pac rodila :)Nacrtujem svojo spletno stran z astrologijo,bom sporocila,ko bo zazivela.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #119 on: September 05, 2012, 03:21:40 PM »
Ja,zdaj sem pa dobila svojo dozo :) Sem se vsaj nasmejala :) Ko bi me vsaj se drugi videli taksno kot si napisala,pa mi ocitajo vse kaj drugega kot to,da sem prijazna :-\ med prijatelji prijazna ( :rak), v intimnem odnosu pa pride ven tisti moj :ov... Drugace pa ja,zivljenje gledam skozi roznata ocala,s taksnimi sem se pac rodila :)Nacrtujem svojo spletno stran z astrologijo,bom sporocila,ko bo zazivela.

Čestitke  :-*
www.Astro-Star.net