Te dni imam Merkurja na Ascendentu.
Andres
Si bil kaj bolj otročji, klepetav, več napisal 
Ah, saj to si že tako ali tako, saj imaš tudi N
v 1.hiši in zelooo lepo aspektiranega z N
in N :J,tako da jezik ti teče kot namazan, veliko velikih, čustvenih besed 
Joj, ne vem če sem kaj več govoril. Pisal pa sem v zvezi s turizmom, kar pa zadeva govora in tudi pisne komunikacije v zaprti skupini na Facebook, sem precej pisal v zvezi s filmom. Morda grem igrat stransko vlogo z Ben Stillerjem. Ta Merkur na asc mi to mogoče celo ponuja.
Andres
Ja,seveda, saj vladar tvoje 11. hiše (zaprte skupine, internet, facebook) je
, ki ga imaš v natalu v 1. hiši in še tranzit
ti je šel čez ASC, poleg tega imaš sedaj vse to pdoprto še z :J, ki ti prehaja 11. hišo (kot je že Tea napisala), ah seveda lahko postaneš slaven s svojo persono (1.hiša). No, komaj čakam, da vidimo kakšen tvoj film, sedaj je idealen čas, da to tudi izkoristiš in realiziraš, saj ti T :J pri tem obilno pomaga 
Drugače Andres, pa boš ti verjetno ostal večni mladenič,fantič,pobalin
, ker ti tale
s svojo postavitvijo v 1. hiši to lepo podpira 
Kako bo s filmom zdaj septembra se še ne ve. V četrtek so nenadoma odpovedali neko snemanje, danes pa sem izvedel, da je to pravzaprav zaradi površnosti in slabe organiziranosti direktorjev. Začetek snemanja je bil kajpak v R Merkurju in do 20. avgusta se ni nič premaknilo. Na srečo sem v sitku z dobro agentko, ki dela z agencijo, ki prevzema tudi večje tuje filme in domače serije. Glede na mojo trenutno postavitev planetov je to relativno slabo, saj se nič konkretnega ne dogaja, čeravno imam ravno danes T

na N
Sicer pa je med filmskimi statisti in stranskimi igralci vedno podobna govorica. Nekateri so pekli hamborgerje in danes veljajo kot veliki igralci. Timothy Hopkins je bil opazen tako, da je na želeszniški postaji v filmi dvignil rdečo zastavico in rekel HOLD ON. Kasneje je imel kot vemo veliko večjih vlog. Eden Konrad, ki je z menoj igral v neki islandski humoristični seriji ki govori kako so državo okradli, je dobil stransko vlogo v filmu Noah, ki bo naslednje, ali že to leto svetovni hit, kot napovedujejo. Toda vsakič znova slišim iste besede. Film in ustvarjanje le tega je hudo neprevidljiva branža. Lahko te pokliče ali odpovedo v zadnjem trenutku.
Sicer mi je slavo v zakulisju napovedala že Tea, vendar le te nekako ne vidim. Morda je razlog tudi v tem, ker se ne bašem v nobeno tajno družbo, ki deluje nevidno. Je pa res, da sem bil že večkrat opozorjen, da me ne razumejo, ker na nekih področjih delujem pred časom in sem jih tako prehitel vsaj za 50 let. To je kajpak meni v škodo.
Večni mladenič? Saj tak tudi sem. Malo sem se sicer zresnil od prej, vendar me je ruknil

ko mi je prečkal N

in pa morebiti celo

o katerem si spraševala in ti bom odgovoril tudi o tem obdobju. Pravzaprav to mladeništvo opažam tudi drugače. Ni mi težko govoriti ali postaviti se v položaj sina ali hčerke, ter tako govoriti tudi z njunimi sošolci. No, mojima otrokoma je malo nerodno v takih trenutkih, ampak jaz kar vzrajam in se potem skupaj zabavamo. Na koncu le sledi, daj je Mihaelov in Karenin ati cool.
Andres