Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet
Angelske karte
nensi:
Draga sončica,
skozi to kombinacijo kart ki ti jo pošiljajo angeli mislim, da ti bo kmalu posijalo sončece tja, kamor si najbolj želiš. :)
Trenutno ti lahko nadangel Uriel pomaga počistiti skrbi in ostanke nerazčiščenih stvari ki te mogoče še obremenjujejo.
Važno sporočilo, ki ti ga prinašajo ostali angeli v kombinaciji je, da se sprosti, smej se, bodi vesela, skrbi predaj angelom in pomagali ti bodo.
Spremlja te tudi angel Serafina, angel družin, ki napoveduje spremembe (prirastek) v družini, poleg tega še Opal, ki pa je angel zaščitnik otrok.
Časovno izgleda to v roku 6 mesecev.
Lepo bodi, uživaj in zaupaj. Nensi
sonck:
:-* Draga nensi,
tudi sama se trudim počistit določene vzorce iz preteklosti - predno zanosim...čutim, da bi bilo to prav...je pa včasih težko.
Hvala nensi, da si si vzela čas zame.
Lp, S
Mojzes:
Nekateri se počutimo božansko",tako obdobje pa se opisuje potem tudi v posebnih verzih".Kako nam Angeli lahko tako stanje pomagajo "negovati? Kj vse lahko potem mi naredimo na Njih?
Če jih rabim",potem nisem stabilen"? :-*
nensi:
--- Quote from: Mojzes on October 16, 2007, 07:53:37 PM ---Nekateri se počutimo božansko",tako obdobje pa se opisuje potem tudi v posebnih verzih".Kako nam Angeli lahko tako stanje pomagajo "negovati? Kj vse lahko potem mi naredimo na Njih?
Če jih rabim",potem nisem stabilen"? :-*
--- End quote ---
Božansko se lahko počutiš na več načinov, predvsem pa, moje mnenje, ko si zadovoljen sam s seboj. Ko najdeš srečo globoko v sebi si stabilen, pa ko to stanje neguješ, lahko preostanek deliš tudi s svojo okolico, kar je pa tudi lep občutek.
Največji angel smo tako ali tako vsak samemu sebi, le poiskati se moramo, pa najti tisto kar se skriva v nas, noben angel tega ne more narediti za nas, lahko nas vodi, usmerja, spodbuja.
V nas so vsi ključi do vsega. Ključ do sreče je najmanjši in komur se mudi, ga spregleda. :)
Mojzes:
Ja, vodi, usmerja, spodbuja :-*
Kako potem izraziti željo, na kaksen, ustrezen nacin, os.govorne fraze, tihe dialoge,namig prosnje
Npr. Angel My, vodi me tam nekje, mimo slabih stvari, odpelji preč tisto za kar menim,da mi gazi"
.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version