Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet

Angelske karte

<< < (56/78) > >>

apemaya:
Hvala za odgovor, Nensi!

V tisti knjizici zraven je bolj revno napisano, tako da jaz kar potegnem karte, potem pa berem pomene.

Mi pa ni jasno, ko v knjizici pise, da lhko karte obracamo tudi, ko se pogovarjamo po telefonu in tako lahko viimo namere sogovornika. Ampak ce so vsa sporocila pretezno pozitivna, kako naj vem, da ima nekdo po telefonu nekaj za bregom?

To ne prakticiram, samo mi pa tudi ni jasno. Jaz se ne oziram prevec na to ali je karta obrnjena prav ali narobe.

taja6:
Nensi,

imela bi samo eno vprašanje in sicer bi želela vedeti, kaj ne razumem v določeni situaciji, ki me je presenetila in mi najbolj zaseda glavo in srce v zadnjih dveh dneh oz. kako naj delujem v zvezi s tem naprej?

lepo se ti zahvaljujem in seveda, ko boš imela čas  ;)  :D

pa lepe praznike ti želim, Taja  :D

nensi:

--- Quote from: apemaya on December 29, 2007, 09:54:22 AM ---Hvala za odgovor, Nensi!

V tisti knjizici zraven je bolj revno napisano, tako da jaz kar potegnem karte, potem pa berem pomene.

Mi pa ni jasno, ko v knjizici pise, da lhko karte obracamo tudi, ko se pogovarjamo po telefonu in tako lahko viimo namere sogovornika. Ampak ce so vsa sporocila pretezno pozitivna, kako naj vem, da ima nekdo po telefonu nekaj za bregom?

To ne prakticiram, samo mi pa tudi ni jasno. Jaz se ne oziram prevec na to ali je karta obrnjena prav ali narobe.

--- End quote ---

Ni za kaj, če ti kaj koristi me veseli.
To po telefonu je po mojem kar težko, jaz tega še nisem počela, bi bilo pa mogoče enkrat zanimivo poskusiti, pa uporabiti kake drugačne karte, ki imajo v spektru tudi karte s svarili, opozorili. Če bom to kdaj naredila ti sporočim kako je bilo.
Če se karta obrne "narobe" je to lahko znak, da na tistem področju trenutno stvari ne potekajo gladko. Mogoče bodi naslednjič pozorna pa boš videla, če drži.
Bolj ko uživaš v kartah, več lepe energije prelivaš vanje in jasnejšaq postajajo sporočila oz. občutki ob branju.
Zato ti samo uživaj tako, kot se ti zdi prav.  :-*

apemaya:
Katere pa so te karte s svarili in opozorili?

PS :Sem zadnjic spet bila v knjigarni v City parku, pa so spremenili razpored polic in tudi angelske karte nisem takoj nasla- tako da zadnjic je bila usoda, da sem jih opazila in kupila.

nensi:
Ostale angelske karte (Pogovori z angeli, Delfinske karte...) imajo nekatere karte ki svetujejo previdnost, označujejo da ni pravi trenutek...
Karte boginj so bolj vezane na notranje energije in mislim da so od tistih kar jih jaz poznam ene redkih, ki tega nimajo.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version