Author Topic: Angelske karte  (Read 153487 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline apemaya

• Veteran
Re: ANGELSKE KARTE
« Reply #60 on: October 09, 2007, 12:52:19 PM »
Ne morem verjet, sem prva na strani ;D

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #61 on: October 09, 2007, 01:02:13 PM »

jaz pa cakam, da gremo na naslednjo stran, da ne bom spet ven padla in ostala pozabljena, tra la la la laaa

Potem bom pa spet vprasala za zivljensk poslanstvo in bliznjo prihodnost :D

Živjo,

si izgleda morala počakat da pridemo na 5 stran, ko že sprašuješ za naslednjih 5 let.
Sorry, si res izpadla iz čakalne vrste, ti pa čestitam, si potrpežljiva.
Naredim danes tekom dneva, prav?
 :)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #62 on: October 09, 2007, 01:04:37 PM »

jaz pa cakam, da gremo na naslednjo stran, da ne bom spet ven padla in ostala pozabljena, tra la la la laaa

Kakšni dobri smeški .... sem se do solz nasmejala  ;D
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #63 on: October 09, 2007, 01:07:40 PM »

Živjo,

si izgleda morala počakat da pridemo na 5 stran, ko že sprašuješ za naslednjih 5 let.
Sorry, si res izpadla iz čakalne vrste, ti pa čestitam, si potrpežljiva.
Naredim danes tekom dneva, prav?
 :)

Lahko tudi jutri v miru- saj ce me bos pozabila, bom pa spet kaksno pesemco zapela :D
Obdobje 5 let, mi kar ustreza :)

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #64 on: October 09, 2007, 03:49:14 PM »
Apemaya,
Vidiš zdaj, kaj dela slaba vest, dokončno jo pa dotolče, če tisti na drugi strani niti jezen ni - torej si že na vrsti.  ;D

Vidim zakaj si mi poslala kavč, da se "mau dol usedem" če uporabim moj rodni dialekt...

Je kar pestro pri tebi. Ne bova gledali za 5 let, ker običajno je max nekako eno leto, se vidi bolj točno. Dolgčas ti ne bo.

V trenutnem obdobju se ukvarjaš bolj s finančnim področjem, posli, včasih se ti zdi kot da se stalno nekaj zapleta, to zato, ker očitno nimaš vseh informacij, to pomeni da se moraš na nek način ali pozanimati, raziskati ozadje, ali pa do konca izpeljati neko šolanje, izobraževanje. tako bo še nekaj časa. Delaj na tem, da se sproti umirjaš.

Iz preteklosti imaš tudi še nezaceljene rane povezane z izgubo neke tebi ljube osebe, si potlačila v podzavest in vsake toliko privre na plan in te destabilizira. Pokliči nadangela Rafaela, ki se je pojavil v tvoji kombinaciji kart kot angel, ki ti bo pomagal ozavestiti to bolečino, predaj mu jo, da jo transformira v svetlobo in umirila se boš.

Indriel je angel, ki ti sporoča, da s svojim delom za soljudi lahko veliko narediš na zemlji, je zavetnica tistih, ki ste neke vrste "zemeljski angeli", tako kot ti. Področje ki bi ti znalo ustrezati so medčloveški odnosi, delo z mladimi in otroki. Globoko čutiš čustva drugih, to te včasih obremenjuje, zato je pomembno, da se "očistiš", sploh po tem, ko si komu pomagala v kaki stiski.

Si v obdobju ko se spoznavaš in pripravljaš za delo, ki ti bo res pisano na kožo, zato ga boš mogoče občutila kot vzpone in padce, ampak občutiti moraš tudi to, da potem lahko razumeš in pomagaš drugim.

Na čustvenem področju se ti bodo stvari v par mesecih intenzivirale. Si oseba, ki ji je "romantika" zelo pomembna, trenuten občutek je, da je ne dobiš "zadostno dozo".

Med kartami boginj te spremljata Guinevara, boginja resnične ljubezni, ki jo prikličemo, kadar potrebujemo več ljubezni kot jo imamo.
Pa Afrodita, kot  boginja, ki te želi spombiti, da dovoli svoji notranji ženski lepoti da se odpre in jo spusti na površje. Uravnoteži svojo moško energijo z bolj ženstveno, mogoče skozi ples, bolj ženstveno oblačenje.
Afrodita ti bo pomagala, da se boš v svojem telesu počutila bolje.

Lep pozdrav.

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #65 on: October 09, 2007, 08:12:22 PM »
Nensi! 
Neverjetna si s temi razlagami... zato sem se odločila,da te prosim za pomoč tudi sama. Čeprav imam takšne karte tudi jaz. Veliko se pogovarjam z angeli na tak ali drugačen način. Ampak pogovore o posebni temi pa si pravzaprav ne "znam" razložit. Pravzaprav verjetno niti pravega vprašanja ne znam postaviti in tukaj se moje "dojemnje" zaključi.

Seveda gre za moško osebo. S katero nimam veliko stika. Poznam ga že eno leto, ampak, kljub temu, da se ne srečujeva (več) pogosto, ga nikakor ne morem spraviti iz glave (iz srca?)

Veliko sanjam o njem... niti ne vem ali mi je ta človek samo simpatičen, ali sem zaljubljena vanj... vem, da si ga želim videti in ko ga vidim, mi zašibijo kolena.... morda mi bodo angeli preko tebe, ki nisi osebno vpletena, lažje kaj povedali.

Hvala in pozdravček

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #66 on: October 09, 2007, 08:14:02 PM »
Uf Nensi. Vidm, da vsi neki sprašujeju angele. pa me zanima če angeli, ki varvaju moju ljubljenu. Za mene pa kaki drugi bot.
Pa najlepša hvala kot avans za odgovor.
Lepo spančkaj pa ki lepega sanjaj.
BIK7
Theta Practitioner™

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #67 on: October 09, 2007, 08:24:16 PM »
Nensi ...si pravi sonček na forumu ;) :) :-*

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #68 on: October 09, 2007, 08:49:08 PM »
Amfitrita

a mi prosi pošlješ na mail še njegovo ime, mi je potem malo lažje. Hvala.

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #69 on: October 09, 2007, 08:51:13 PM »
Nensi ...si pravi sonček na forumu ;) :) :-*

Darja hvala ti za lepe besede.
Zdaj ko bo kmalu zima pa manj sonca se pa za snežinko prijavljam.
Lep večer ti želim.

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #70 on: October 09, 2007, 09:08:49 PM »
Bik7 čestitke, končno se je "opogumil" še prvi moški.  ;)
A mi daš na mail njeno ime prosim ker gre pol lažje ko gledam.
Vračam lepe sanje.

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #71 on: October 09, 2007, 09:17:21 PM »
Draga Nensi. Oprosti mojemu direktnemu vprašanju. Ampak takšna sem in si nekako ne morem pomagati. :(

Torej na dan z "mučno" zadevo: zakaj potrebuješ imena oseb, po katerih te sprašujemo? saj niso skrivnost ali kaj podobnega, ampak vseeno. saj tudi naših imen pravzaprav ne poznaš. In niti mi tvojega. če tukaj to ne igra vloge, zakaj potem pri imenih naših "izbrancev"

Še enkrat oprosti, če sem te postavila v neprijeten položaj...

Hvala za razumevanje

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #72 on: October 09, 2007, 09:21:59 PM »
Zdaj ko bo kmalu zima pa manj sonca se pa za snežinko prijavljam.

Mimo mene ne gre veliko. Torej opažam, da želiš v hotelu imeti dodatno delo? Seveda dobiš takšno častno delo. Samo me bo treba spomnit, ko bo december prišel.

Andres
« Last Edit: October 09, 2007, 10:00:46 PM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #73 on: October 09, 2007, 09:28:35 PM »
Ja nekako tako mi možgani lažje delujejo, saj mi lahko rečeš da je Julij Cezar ali pa Arnold Schwarzenegger če ga tako kličeš.

Če vizualiziram tebe in "kar nekoga" ki si ga predstavljam jaz ob tebi je že vpletena moja predstava te osebe in del mojih misli in to lahko vpliva na točnost.

Lahko se pa malo hecava in seveda poskusiva tudi brez tega, pa vidiva kaj bo.

Se sicer nič ne spoznam na astrologijo ampak mislim da bi bil tam rezultat tudi bolj cigu-migu če bi dala le tvoje podatke v povezavi z ....??

Je pa to daleč od kakšnega 2neprijetnega položaja" kot praviš, saj smo zato tu da se odkrito pogovarjamo, tudi o temah ki nas "žulijo" a ne?  :)

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #74 on: October 09, 2007, 09:30:07 PM »
ok, super. hvala za tvoje razumevanje in tvoj odgovor. se bereva v PM-ju  :)