Author Topic: Angelske karte  (Read 153456 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
Re: ANGELSKE KARTE
« Reply #75 on: October 09, 2007, 10:16:10 PM »
nensi ime dobiš po meilu pa na kratko, ki se je danes dogajalo z mnu.
Seveda jutri bzjutro pa dobiš dva rogljička plačam jst in seveda kavica

bikec hihihihihihihihihi
Theta Practitioner™

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #76 on: October 09, 2007, 10:28:26 PM »

Seveda gre za moško osebo. S katero nimam veliko stika. Poznam ga že eno leto, ampak, kljub temu, da se ne srečujeva (več) pogosto, ga nikakor ne morem spraviti iz glave (iz srca?)

Veliko sanjam o njem... niti ne vem ali mi je ta človek samo simpatičen, ali sem zaljubljena vanj... vem, da si ga želim videti in ko ga vidim, mi zašibijo kolena.... morda mi bodo angeli preko tebe, ki nisi osebno vpletena, lažje kaj povedali.

Hvala in pozdravček

Amfitrita,

sem pogledala tvoje karte in v naslednjem letu s to osebo ne vidim realne možnosti za kakšno resnejšo zvezo.

V približno pol leta prihaja čas, ko bodo v tvoje življenje začele počasi vstopati nove ideje in priložnosti, začela boš dozorevati drugače kot do sedaj.

Ko boš čutila to se umiri, kontroliraj svoje misli, poskušaj zaznati kaj se ti dogaja in naredi korak naprej v smer v katero boš hotela in čutila da je prava. Ljudi ne sodi prestrogo, kajti vsak dela tako in le tisto, kar najbolje zna. Zate bo v tistem obdobju pomembno sočutje in poslušanje stališč drugih oseb.

Poti nazaj niso dobre. Izgledajo približno tako, kot če bi hoteli ujeti vodo, ki je že enkrat stekla čez mlin in jo hoteli še enkrat spustiti na enak način.

ps
Kako sugestivno lahko delujejo razlage če se "čustveno" vpletem in svojih misli ne "odstranim" popolnoma ti bo pa ponazorila karta angela Zane, ki je "izskočila" kar sama, je pa v povezavi z razlago, ki si mi jo povedala na mail: ta angel ti sporoča, da si sedaj varna in da je tisto obdobje za tabo, nizke energije ti ne morejo do živega.

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #77 on: October 09, 2007, 10:31:41 PM »
nensi ime dobiš po meilu pa na kratko, ki se je danes dogajalo z mnu.
Seveda jutri bzjutro pa dobiš dva rogljička plačam jst in seveda kavica

bikec hihihihihihihihihi

Hvala že vnaprej za rogljičke, pa še plačaš ti.... Skoraj too good to be true! Saj plačila so še vedno v naturalijah, a ne?

Nensi hihihihihihihihihi

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #78 on: October 09, 2007, 10:38:02 PM »
Ha ha. Plačila so resda v naturalijah s čimer mislimo na redno mesečno izplačilo.  Če pa gre za rogljičke pa navadno ves strošek na hotel leti. Balkanska mentaliteta pač. Lepo od Bika, da ti bo celo on plačal rogljička. Upam, da bo mehek. ;D ;D

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #79 on: October 09, 2007, 10:46:04 PM »
Ja rogljički pa ja morajo biti mehki, kako bi pa sicer marmelado noter spravil? Mi deluje tale Bik7 čist prijazen, tko da dvomim, da bi mi kake teden stare, trde rogljičke ponujal?  ;D
« Last Edit: October 10, 2007, 05:45:35 PM by nensi »

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #80 on: October 09, 2007, 10:49:43 PM »
Amfitrita,

sem pogledala tvoje karte in v naslednjem letu s to osebo ne vidim realne možnosti za kakšno resnejšo zvezo.

V približno pol leta prihaja čas, ko bodo v tvoje življenje začele počasi vstopati nove ideje in priložnosti, začela boš dozorevati drugače kot do sedaj.

Ko boš čutila to se umiri, kontroliraj svoje misli, poskušaj zaznati kaj se ti dogaja in naredi korak naprej v smer v katero boš hotela in čutila da je prava. Ljudi ne sodi prestrogo, kajti vsak dela tako in le tisto, kar najbolje zna. Zate bo v tistem obdobju pomembno sočutje in poslušanje stališč drugih oseb.

Poti nazaj niso dobre. Izgledajo približno tako, kot če bi hoteli ujeti vodo, ki je že enkrat stekla čez mlin in jo hoteli še enkrat spustiti na enak način.

ps
Kako sugestivno lahko delujejo razlage če se "čustveno" vpletem in svojih misli ne "odstranim" popolnoma ti bo pa ponazorila karta angela Zane, ki je "izskočila" kar sama, je pa v povezavi z razlago, ki si mi jo povedala na mail: ta angel ti sporoča, da si sedaj varna in da je tisto obdobje za tabo, nizke energije ti ne morejo do živega.

lepo si to povedala....res hvala.
no, morda pa se najine poti res ne bodo več srečevale...  :'( čeprav si bom vedno želela, da ga vidim. upanje ostaja  :D čeprav si mislim, da vem odgovor zakaj to vidiš tako....
kar se tiče obsojanja ljudi.... včasih sem jih res... ampak ravno s pomočjo angelov sem začela na njih gledati tako, kot mi svetuješ. zelo sem se spremenila in vem, da še nisem na koncu poti...

ne razumem pa kaj mi želiš povedati glede poti nazaj. ??? morda bom malce zadevo prespala in se mi zjutraj utrne, kje se nezavedno poskušam vrniti nazaj....

želim ti sladke sanje...

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #81 on: October 09, 2007, 10:54:46 PM »

ne razumem pa kaj mi želiš povedati glede poti nazaj. ??? morda bom malce zadevo prespala in se mi zjutraj utrne, kje se nezavedno poskušam vrniti nazaj....

želim ti sladke sanje...

Tole gledanje nazaj ti bo prišlo v poštev v naslednjem letu, ko se ti bodo dogajale spremembe, ni mišljeno za zdaj. Mogoče sem malo premalo jasno napisala na kaj se nanaša.
Lepe sanje tudi tebi.

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #82 on: October 09, 2007, 10:57:57 PM »
OK  :)
tnx

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #83 on: October 09, 2007, 11:20:49 PM »
Bik
zdaj najprej odgovor zate, da boš imel več časa za pečt rogljičke.
Sem pogledala v karte samorogov, ki sem jih sicer bolj malo uporabljala, pa bova videla kako bo uspelo.

Današnji dan si doživel neko presenečenje, ki je mogoče šele priprava za tisto pravo, ki prihaja, naj bi bilo pa pozitivno, čeprav dvomim da že sedaj izgleda tako.

Znebi se stresa, ki se ga mogoče niti ne zavedaš, ga pa podzavestno pobiraš od nekaterih ljudi okrog tebe, s katerimi sodeluješ. Ker so nekako "zapeti, zadrgnjeni" to nehote utesnjujoče vpliva nate in te spravlja v stres.

Daj se vsedi na naslednji "postaji" na svoj vlak, ki bo vozil vzporedno z njihovim, tako boš lahko še naprej komuniciral z njimi, ne boš se pa zapletal v njihove energije, pa še videl boš njihovo realno sliko.

Tako, tebi lahko noč, v naslednjem odgovoru pa drugi del o tvoji dragi.

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #84 on: October 10, 2007, 12:16:29 AM »
Bik7

zdaj pa drugi del:
tvojo drago varuje angel Akaša, izredno močan angel, zaščitnik "duhovnih učiteljev". Varuje in s sporočili, intuicijo, videnji, občutenji navdihuje tiste, ki imajo posebne darove (za poučevanje skozi pisanje, delavnice, svetovanje, pogovore). Navdihuje in vodi jih, da znajo svetovati s pravimi odmerki tolažbe, besedami.

Poleg tega sta ji zdaj ob strani še boginja Afrodita, grška boginja strasti in ljubezni, povezana s planetom Venero. Afrodita predstavlja predrzno žensko spolno energijo, ženskam pomaga biti ženstvene.

Sulis, keltska boginja vode, pa ji želi v tem obdobju pomagati "odplakniti" in prečistiti stare rane. Pomaga razstrupiti fizično in energijsko telo.

Lepa kombinacija. Pozdrav. N.

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #85 on: October 10, 2007, 07:43:26 AM »
Uf si mi polepšala dan upam da bo takih dni ku je blo včeri še več mislim pa da boju še boljši hvala za potrditev moje in intuicije moje najdaržje.
Seveda zdej pa na rogljičke z jagodovo marmelado polite s čokolado.
hiihihihihihihi
Theta Practitioner™

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #86 on: October 10, 2007, 09:15:26 AM »
Nensi,

meni si sapo vzela.

Mislim, da se lahko v vsem strinjam s tabo.  ;) Bolj zenstvena, hmmm, a ves da o krilih razmisljam ze precej casa, pa vedno prevladajo udobne hlace ;D

Si bom pa tole tvojo razlago spravila.  :)

S katerega konca pa si? "mau dol usedem" recemo tudi mi (Notranjska), no pa verjetno se vecina osrednje Slovenije.  :D

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #87 on: October 10, 2007, 09:37:24 AM »
Apemaya

vedno in povsod Gorenjka  :D, me veseli da ti razlaga ustreza, oz. da ustreza tvoji situaciji in dogajanju, ker včasih je tako, da nam kakšna razlaga tudi ni najbolj všeč, pa se izkaže čez čas, da se kar dogaja tako kot je izgledalo.

Sem sebi pred letom in pol gledala različne stvari, pa se mi je eno dobro leto skoraj vedno vmes "prikradla" še ena in ista karta. Sem se kar tolažila s tem, da je to "statistična" napaka, ki potrjuje pravilnost ostalih kombinacij, ha ha.

Pa se je pred časom izkazalo da je bila kar prava... Pa sem sedaj po prvem razočaranju zelo vesela, da je tako, ker ko se zaprejo ena vrata oz. eno poglavje v našem življenju, se vedno odprejo druga vrata, še večja, boljša. Samo pogumno moramo stopiti skoznja, pa se stvari uredijo kot se morajo.

Lepo bodi.

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #88 on: October 10, 2007, 09:55:57 AM »
Nensi,

tocno tako, vcasih kaj cutimo, a si nocemo priznati. :-[

Malo me je presenetilo, ko si napisala, da cutim bolecino drugih. Ti bom napisala, kako jaz to razumem, ampak sem mislila, da to vsi tako "vidijo".

Sestra ene mojih najboljsih prijateljic je v mladosti res zivela svoje zivljenje- ce se po domace izrazim- za vse ji je dol viselo, samo da se je zabavala, pustila srednjo solo... In verjetno se je res imela vedno super, ampak ko sem jo jaz gledala, se mi je zdelo, da mora biti v dno duse zelo nesrecna. Ko sem to povedala prijateljici, me je samo gledala.
Mislim, da bi to vsak opazil, ce bi jo malo opazoval.

Offline Ana

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #89 on: October 10, 2007, 01:25:33 PM »
Pozdravljena Nensi  ;)
lepo bi te prosila, če tudi meni lahko pogledaš (oz. kaj mi angeli svetujejo) ljubezensko področje ... s točno določneno osebo in kam naju pelje najin odnos.

Najlepša hvala in lep pozdrav
Ana

ps. sem vidla, da potrebuješ tudi njegovo ime zaradi lažje predstave; ti ga posredujem na ZS