Author Topic: Natalne karte članov foruma--tretji del  (Read 152157 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Re: Natalne karte članov foruma--tretji del
« Reply #405 on: December 29, 2010, 10:20:23 AM »
sandry_ca v astro karti imamo zapis tudi kako gremo na wc ;D ;) Vse je notri, če se le potrudiš poiskat. Torej vsega ne bi hehe.

Tejkica točno sem povedala, da se ne spoznam na to, zato sm prosila  za malo pomoči.  :-*

Imaš enake vrednote kot tvoj oče? Je imel oče zelo velik vpliv nate kar se tiče vrednot?
Nič hudega, če se ne spoznaš na astrologijo, vse punce s tega foruma ti bodo z veseljem pomagale.
Vseeno pa verjetno veš kaj bi sploh rada zvedela o sebi.
Katero področje tebe same te najbolj zanima?

Ja to je res ja...imel je zelo velik vpliv name.
zanima me moja kariera, nasplošno moja prihodnost...tko bolj okvirno.. :) hvala  :-*

Gledanje v prihodnost pri astrologiji me ni nikoli pravzaprav zanimala, mene zanima predvsem psihološki profil človeka oz. zakaj je nekdo tak kakršen je, nekako si želim razumeti zakaj smo ljudje pravzaprav takšni kot smo in to mi je pri psihološki astrologiji pravzaprav najbolj všeč, da se učim spoznavati ljudi, da jih poizkušam bolje razumeti. Verjamem pa, da punce s foruma obvladajo tudi pogled v prihodnost, tako da ti bodo one kaj več vedele povedat ;)
S pogledom v prihodnost se najbolj ukvarja horarna astrologija.

Kariera-vladarica tvoje 10. hiše je  :Ve, ki tvori zelo natančen aspekt s  :So, kar pomeni, da ti je kariera zelo pomembna oz. prej bi rekla, da ti je oče nekako vcepil to vrednoto, da je zelo pomembno biti uspešen, tudi tvoja lastna vrednost je povezana s tem, da bi bila uspešna, da bi na nek način ustregla očetu in tako dobila njegovo priznanje, katerega si verjetno zelo želiš.

hmmm...ne bi rekla da je to res, nikoli nism gledala na očeta glede moje kariere, ker tut sam ni bil nikoli uspešen človek.
pri njemu občudujem samo to, da je res fenomenalen človek, in vrednota ki jo občudujem pri njem je ljubezen do moje mame.
drgače pa..kaj pa pove karta še glede ostale moje osebnosti?

Hvala ti iz srca  :-*

Ko bom imela kaj več časa, se bom malo poglobila v tvojo karto.
Kar tako na hitro brez karte pa ti povem, da je tvoja osebnost zelo radovedna :D ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sandry_ca

• Mojster
  • Ste bitje svetlobe, ljubezni in inteligence. <3
« Reply #406 on: December 29, 2010, 10:35:33 AM »
sandry_ca v astro karti imamo zapis tudi kako gremo na wc ;D ;) Vse je notri, če se le potrudiš poiskat. Torej vsega ne bi hehe.

Tejkica točno sem povedala, da se ne spoznam na to, zato sm prosila  za malo pomoči.  :-*

Imaš enake vrednote kot tvoj oče? Je imel oče zelo velik vpliv nate kar se tiče vrednot?
Nič hudega, če se ne spoznaš na astrologijo, vse punce s tega foruma ti bodo z veseljem pomagale.
Vseeno pa verjetno veš kaj bi sploh rada zvedela o sebi.
Katero področje tebe same te najbolj zanima?

Ja to je res ja...imel je zelo velik vpliv name.
zanima me moja kariera, nasplošno moja prihodnost...tko bolj okvirno.. :) hvala  :-*

Gledanje v prihodnost pri astrologiji me ni nikoli pravzaprav zanimala, mene zanima predvsem psihološki profil človeka oz. zakaj je nekdo tak kakršen je, nekako si želim razumeti zakaj smo ljudje pravzaprav takšni kot smo in to mi je pri psihološki astrologiji pravzaprav najbolj všeč, da se učim spoznavati ljudi, da jih poizkušam bolje razumeti. Verjamem pa, da punce s foruma obvladajo tudi pogled v prihodnost, tako da ti bodo one kaj več vedele povedat ;)
S pogledom v prihodnost se najbolj ukvarja horarna astrologija.

Kariera-vladarica tvoje 10. hiše je  :Ve, ki tvori zelo natančen aspekt s  :So, kar pomeni, da ti je kariera zelo pomembna oz. prej bi rekla, da ti je oče nekako vcepil to vrednoto, da je zelo pomembno biti uspešen, tudi tvoja lastna vrednost je povezana s tem, da bi bila uspešna, da bi na nek način ustregla očetu in tako dobila njegovo priznanje, katerega si verjetno zelo želiš.

hmmm...ne bi rekla da je to res, nikoli nism gledala na očeta glede moje kariere, ker tut sam ni bil nikoli uspešen človek.
pri njemu občudujem samo to, da je res fenomenalen človek, in vrednota ki jo občudujem pri njem je ljubezen do moje mame.
drgače pa..kaj pa pove karta še glede ostale moje osebnosti?

Hvala ti iz srca  :-*

Ko bom imela kaj več časa, se bom malo poglobila v tvojo karto.
Kar tako na hitro brez karte pa ti povem, da je tvoja osebnost zelo radovedna :D ;)

to pa sigurno  ;D  :-*

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #407 on: January 01, 2011, 05:21:57 PM »
Mene pa še vedno najbolj zanima natalni saturn v moji karti, ki je na DSC in vpet v T kvadrat z luno/uran in ASC.
Vladar 12.hiše je SATURN in pade v moj 7.hišo/DSC/
Moti me, ker ne maram ljudi, ker sem samotarka neke vrste..
Za moj okus vsi ljudje preveč govorijo in se ukvarjajo z nepomembnimi stvarmi...ne sovražim jih, ampak premalo se ukvarjam z njimi...
Je saturn glavni krivec za to stanje?Ali naj iščem še kje drugje "krivce"?

Upam, da mi kdo odgovori.,

Hvala!

Pa srečno in zdravo leto 2011!
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
  • Tam kjer ni nič je vsega dovolj
« Reply #408 on: January 02, 2011, 10:52:19 AM »
 :Sa  :kon DSC se povezuje z občutkom, da nas drugi ljudje kontrolirajo, strah, da imajo oz. bi imeli nadzor nad nami. Prav tako lahko pride do strahu pred tem, da nikoli ne bomo našli zveze ali do ravno obratne situacije, da se bojimo biti v zvezi.

Kakorkoli že,  :Sa v 7. otežuje svobodno in sproščeno interakcijo z ljudmi, predvsem kar se tiče vzpostavljanja poznanstev.

Karto bi blo dobro videt...

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #409 on: January 03, 2011, 09:25:06 AM »
:Sa  :kon DSC se povezuje z občutkom, da nas drugi ljudje kontrolirajo, strah, da imajo oz. bi imeli nadzor nad nami. Prav tako lahko pride do strahu pred tem, da nikoli ne bomo našli zveze ali do ravno obratne situacije, da se bojimo biti v zvezi.

Kakorkoli že,  :Sa v 7. otežuje svobodno in sproščeno interakcijo z ljudmi, predvsem kar se tiče vzpostavljanja poznanstev.

Karto bi blo dobro videt...

Bojan, hvala za odgovor, ki delno drži.
Strah povezan z zvezami je na srečo že minil.Saturnov povratek je prinesel svoje lekcije, ki so se obrestovale.
Težava pri meni je, da nisem družabno bitje..zelo rada sem v samoti..Ljudi imam rada, ampak le določene pustim v svoje živlejnjene.Najmanj sem sproščena v službi in med večjim številom ljudi.
Na zasebno sem ti napisala svoje rojstne podatke, ker trenutno ne morem prilepiti svoje natalne karte na forum/težave z računalnikom/.
Upam, da še kaj napišeš . ;)

Offline ana67

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #410 on: January 06, 2011, 11:55:22 AM »
Pozdravljeni in najprej vsem želim dobro leto 2011!

Tea, nedavno sem v Vivi prebrala tvoj članak o vplivu sončevih in luninih mrkov na določena nebesna znamenja in na leto nasploh, pa sem se kar ustrašila, saj sem rojena v znamenju dvojčkov. Ker pa se v astrologijo ne spoznam več kot na to, da imamo osnovno znamenje zodiaka in ascendent, bi te prosila, če lahko pogledaš mojo natalno karto in mi poveš, kaj pomenijo ti mrki zame v letošnjem letu.

Že vnaprej najlepša hvala in LP!

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #411 on: January 06, 2011, 02:37:01 PM »
Pozdravljeni in najprej vsem želim dobro leto 2011!

Tea, nedavno sem v Vivi prebrala tvoj članak o vplivu sončevih in luninih mrkov na določena nebesna znamenja in na leto nasploh, pa sem se kar ustrašila, saj sem rojena v znamenju dvojčkov. Ker pa se v astrologijo ne spoznam več kot na to, da imamo osnovno znamenje zodiaka in ascendent, bi te prosila, če lahko pogledaš mojo natalno karto in mi poveš, kaj pomenijo ti mrki zame v letošnjem letu.

Že vnaprej najlepša hvala in LP!

spomini se 18 let nazaj, pa ti bo situacija ki se bo dogajala v tem letu bližja. Energije in občutja bodo zelo podobna.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
  • Tam kjer ni nič je vsega dovolj
« Reply #412 on: January 06, 2011, 05:54:55 PM »
Težava pri meni je, da nisem družabno bitje..zelo rada sem v samoti..Ljudi imam rada, ampak le določene pustim v svoje živlejnjene.Najmanj sem sproščena v službi in med večjim številom ljudi.
Zakaj bi bila težava, da nisi družabno bitje? Zakaj to, da si rada v samoti?

OK, štekam, rada bi bila bolj sproščena, kadar "moraš" biti.
Ko se boš bolje počutila s svojo nedružabnostjo boš postala bolj sproščena.

:Lu :Sk ne mara trivialnosti in površinskih stvari, kar pa je ponavadi esenca službenih in splošnih socialnih pogovorov.  :Me :vo je stimuliran k dialogu, ko ga nekaj fascinira, prebudi emocionalno reakcijo v osebi. Zaradi  :tr :U ti rutinski pogovori in neka ustajenost prav nič ne pašeta. Nenazadnje tudi AC  :vo in močni  :Ma v 1, hiši dodata dobršno mero nekonformnosti.

Torej imamo poglobljeno, emocionalno poganjano osebo, ki ne mara rutisnkosti in predvidljivosti.

Mogoče tukaj  :Sa DC predstavlja prav vse te ljudi, ki te - v tvoji percepciji - omejujejo pri samoekspresiji in daje občutek, da se moraš venomer prilagajati, da se vklopiš v družbo. Kar te potem seveda mori.

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #413 on: January 06, 2011, 10:49:42 PM »
Hvala Bojan.
Imaš prav, najprej bo treba sebe sprejeti takšno kot sem.Saj v bistvu mi nič ne manjka... ;)
Včasih si pa res želim, da bi bila bolj družabna, da bi znala bolj z ljudmi . :(
Veliko lažje bi bilo...

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #414 on: January 10, 2011, 02:53:00 AM »
Tole temo se zapira, oziroma je že odprta istoimenska z dodatkom četri del. Pravzaprav lahko po  23. strani novo odprete tudi sami, kar ne velja le za astrološke forume.

http://www.nenavadno.com/forum/index.php/topic,2777.new.html#new

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #415 on: September 09, 2019, 08:54:39 AM »
Hm, pa se je našel spet eden, ki me sili k razmišljanju  :) Fino.

Karmična naloga? V ta namen sem zbral vse odstavke o :LM v :Sk in/ali 1. hiši, kar sem jih našel na netu. Rezultat: tule
Moram rečt, da namesto recepta v stilu „vzami 500g moke tip 500, 6.5g morske fino mlete jodirane soli, 12g pecilnega praška... mešaj 23 minut, daj v pekač dimenzij 25×18×4,5 cm in peci 18 minut na 189,6°C“ pri vseh astroloških interpretacijah dobiš prej sledeče napotke: „iz prehrambenih artiklov v prahu, kosih ali tekočini zamešaj nekaj pacastega in po pečenju bo ali pa ne bo za jest.“

Razčiščevanje odnosov? Mediacija? Priznam, da me na prvi pogled ne zamika. Ko sem  brskal po rezultatih iskanja v googlu, me tudi na drugi pogled ni zamikalo. Na prvo žogo je moj pojem mediacije, da sprti strani zakleneš v betonsko sobo brez oken in eno žarnico, ki visi na dveh žičkah. Vsakemu daš svoj pipec in tisti, ki pride živ ven, je zmagal. Poraženca se reciklira s primerno količino šote v humus, ki se ga odpelje v vrtnarijo, kjer gojijo solato in paradižnik. (Mimogrede, res me zanima, kateremu aspektu se imam zahvalit za krutost. Verjetno :U :kv ( :Ma :kon :Sa ), mogoče še :U :kv MC )
V realnosti ne bi zares pričakoval, da bo samo eden prišel iz sobe, sem pa popolnoma sposoben drastičnih prijemov z namenom, da sogovorniku razbijem vkopanost v njegova stališča.

Kaj bi me osebno izpopolnjevalo. Temu sem posvetil par ur danes. Na škodo drugega dela, ampak se mi zdi pomembno, da enkrat določim to lastnost. Ugotovil sem, da me storitvene dejavnosti, kjer se moram prilagajat strankinim željam niti slučajno ne izpopolnjujejo. Nasprotno – s čedalje večjim odporom se spravim kaj naredit.
Iz komerciale, kjer moraš druge posiljevat z idejami, kaj podjetje meni, da bi morali kupit, sem se umaknil v računalniško programiranje, kjer me drugi posiljujejo z njihovimi idejami, kaj bi radi imeli. Zadnjih nekaj let sem  živel v prepričanju, da hočem delat nekaj, kjer ne bom imel kontakta s strankami, pa mi je danes postalo jasno, da mi gre pravzaprav na živce le, ko pričakujejo, da bom nekaj napravil po njihovi zamisli.
Če pomislim, sem še najbolj srečen, ko me kdo pride vprašat za napotek v pravo smer. In mediacija ni hudo daleč od tega. V bistvu je še lažja, ker imajo stranke že same vse odgovore. Le ego jim moraš pomagat zatret.

:laugh: :laugh:
Kako pogrešam takele...