Čustvena punčka je to, bo pa pazljiva in preudarna pri tem, komu bo pokazala najbolj intimen del sebe (Luna kozorog).
Glede kariere kaže zelo dobro, po mojem mnenju. MC v delovni in perfekcionistični devici, ki je v konjunkciji z odločnim Marsom, ki je hkrati vladar 6. hiše. Poleg tega večino 6. hiše še zaseda dolgoročno naravnan in stabilen bik.
Težava bi se znala pokazati pri zaključevanju stvari, kajti devica sicer veliko in dobro dela, a težko dokonča projekt, ker nikoli ni do povsem zadovoljna.
Močan sekstil med Marsom in Jupitrom ji da veliko energije in še ojača odločnost, Jupitrova pozicija po hiši in znamenju pa mi kaže, da bi se pri njej pri "službi" lahko vrtelo nekaj okoli duhovnosti, psihologije, subtilnih področij, tistega kar ni raziskano, tistega kar je mistično...
Ta aspekt se tudi lahko tolmači v smislu, da bo ognjevito in odločno zastopala, promovirala svojo življenjsko filozofijo in/ali vero. Na to kaže tudi močna 9. hiša.
Glavna osebna planeta, Sonce in Luna, sta oba pod pritiskom. Luna sicer ne tako, ker je konjunkcija s Plutonom zelo široka, pa še v različnih znamenjih sta. To zna biti težaven aspekt za ženske in skoraj vedno v neki navezi z mamo. Jaz bi ti svetoval, da si pozorna na to, da ne vršiš pritisk na njo in da ji pustiš dihati. Tudi če imaš najboljše namene za njo, to še ne pomeni, da je to dejansko tudi prav za njo oz. ji to ustreza. Čustvena je ta tvoja punca, a hkrati skrivnostna in zadržana kar se občutkov tiče. Tako, da ti morda ne bo vedno rekla kar ona želi, ampak zaradi neke odgovornosti, to kar ti želiš slišat.
Močna konjunkcija Sonce Saturn kaže ravno na to odgovornost. To je edino kar ima v ognjenem znamenju (generacijski pluton lahko spregledamo v tem kontekstu) in kot tako nekoliko odstopa od njene siceršnje pojave oz. tega kako se ona čuti. Saturn kaže, da bo morala veliko delat, da pride do lastne identitete, a da bo ta zelo močna, ko bo to enkrat dosegla.
Da bo težje do tega prit, kaže tudi ravno to, da so vsi ostali elementi njene osebnosti precej različni od tega kakšno je Sonce in morda ne bo želela ali znala priznati/ugotoviti, da je to zelo pomemben del nje.
Skratka, poslovno ne vidim težav, boš ji pa morala pomagati pri kreiranju osebnosti. Nežno, s posluhom in občutkom, spodbujaj jo, da sama odkriva kar jo privlači, ti pa jo potem lahko usmerjaš v to smer.