Author Topic: STOPINJE V ASTROLOGIJI  (Read 110934 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: STOPINJE V ASTROLOGIJI
« Reply #105 on: July 29, 2010, 08:28:41 AM »
No pa še moja 4 hiša

Začne se v znamenju  :dv - pomeni da je bila v strnjenem naselju blizu trgovina pa tudi vaška knjižnica in mimo ceste promet / :Me v 9 hišo - cesta je vodila do 3 km oddaljenega mejnega prehoda za Avstrijo/ bila je tudi nekaj korakov od križišča, ko se je cesta odcepila za Italijo - torej simbolika  :Me v 9 /na meji - no jaz celo v bližini tromeje/

Hiša je imela še zunanje stopnišče  :dv in je bila pravzaprav razdeljena na več delov /živeli s starimi starši/  in bila iz ene strani precej visoka / :U  :kv :Me z veliko odprto podstrešno  :U

:Me je R zato prihaja iz 20° ki je škorpijonska in gre tudi v  :Sk in tudi 4 hiša se začne na  :Sk stopinji, kar pomeni, da je imela veliko klet oz. mi smo ji rekli poduta in meni kot otroku je zgledalo tisto resnično kot neka votlina, saj je bila klet z oboki in pajčevinami, najbolj pa mi je vzbujala domišljijo /9h/ da me bo pojedel kakšen pajk / :PL/ kadar sem po kazni morala ždeti v tistih prostorih.

Po drugi strani pa sem tam doživljala tudi lepe trenutke ob starem atu  :Me :kon :So :sek :Sa ki je pripravljal drva  za zimo  :Sa, jih žagal in cepil  :Ma v  :rak

Da je bila  :Sk energija res tako izražena, je bilo to, da je naselje ob Zelencih /triglavski nacionalni park/ - torej močvirnatih predelih kjer smo kot otroci lovili žabe, ki jih je bilo v mojem otroštvu na pretek. Lezle so okrog hiše in mnogokrat sva z bratom posvojila kakšno krastačo, ki je skrbela, da v malem vrtičku ni bilo slepcev in beloušk  :Sk

Hiša je stala na hribčku /ne sicer sama/ pač pa z lepim razgledom iz zgornjega nadstropja  :Me :kon :So, pa vendarle so bile stene vlažne  :Me :kon :So :kon :NE

Hišo sta na starih temeljih obnovila lastnoročno moja starastarša  :Me :sek :Sa,  :Me :tr :Ma v raku, vendar zaradi  :Sa :op :Ma tudi večkrat povedala da bo red tak, kot bosta ona hotela, zato sem kaj hitro pobrala šila in kopita
 :Me :op :Lu  :kv :U in se šla poročit  :U v7 - pa padla nazaj v isto konfiguracijo

selitev 6 hiša  v znamenju  :rak /obstajala družinska hiša/ ki jo je bilo treba popravi  :Ma :op :Sa

No mogoče samo to, kot vladar 6  :rak je hiša dejansko stala na travniku  :Lu  :B zaradi opozicije na  :Me se je simbolika ponovila /močvirje mi ne uide hehe/. Bilo je sicer presigahojče jezero, šlo je tudi za podzemne vode  :PL, ki so in presihajo, šlo je za izvir  :rak Save Dolinke.
Prelep pogled na hribe  :Me :So :sek :Sa
 :Lu :B v 3  - v okolici sosedje  sami živinorejci in predelovalci mleka  in seveda moj križ, ki gre z to  :Lu tam ni našel svojega mesta

Zdaj pa neham, ker če vse naštejem kam sem se selila, bo zmanjkalo prostora ...... ;)

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #106 on: July 29, 2010, 08:35:13 AM »
Od kje pa pobirate opise?

Nekaj simbolike boš našel na opisih ki sem jih dala na forum:
natalna karta: oven, bik,dvojček itd....str 1
www.Astro-Star.net

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
« Reply #107 on: July 29, 2010, 08:35:52 AM »
No pa še moja 4 hiša

Zdaj pa neham, ker če vse naštejem kam sem se selila, bo zmanjkalo prostora ...... ;)

Hahahahaa, ja lepo si tole opisala Tea, se vse poklapa, očitno pa dvojčkova hiša že itak kaže na veliko selitev. Očitno se vsi mi s tako četro hišo tudi lažje prilagodimo spremembam, oz. selengi.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #108 on: July 29, 2010, 08:36:53 AM »
No pa še ena naloga

Zakaj sem se večkrat selila in ali sem se kdaj selila nazaj na staro mesto in zakaj oz kako se to vidi iz moje karte
www.Astro-Star.net

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #109 on: July 29, 2010, 08:40:04 AM »
Od kje pa pobirate opise?

Nekaj simbolike boš našel na opisih ki sem jih dala na forum:
natalna karta: oven, bik,dvojček itd....str 1

Nekaj pa dobiš tudi na http://www.astradamus.net/zodiak_11.html
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #110 on: July 29, 2010, 08:40:46 AM »
No pa še ena naloga

Zakaj sem se večkrat selila in ali sem se kdaj selila nazaj na staro mesto in zakaj oz kako se to vidi iz moje karte

Hm Tea tista tvoja karta meni dela malo težave, če bi hotla zaupat datum, da jo lažje pogledam  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #111 on: July 29, 2010, 08:43:36 AM »
Jo dam v podpis
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #112 on: July 29, 2010, 09:15:31 AM »
No pa še moja 4 hiša

Hahahahaa, ja lepo si tole opisala Tea, se vse poklapa, očitno pa dvojčkova hiša že itak kaže na veliko selitev. Očitno se vsi mi s tako četro hišo tudi lažje prilagodimo spremembam, oz. selengi.

Hvala Lunca. Ja, definitivno uran kot vladar AS v križu na Lunu, vladarja 4 in Kirona v 1 dela svoje.
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #113 on: July 29, 2010, 09:24:54 AM »
Pa mogoče še ena kost na temo 4 hiše in zelo izražene škorpijonske teme

V mojem otroštvu so me spremljali sami  :Sk
stara mama  :Sk
mama  :Sk as
brat  :Sk as
jaz  :Sk

Pa še moj oče

4 hiša v  :dv - oče  :dv po soncu -  :Me v 9 ki se je preselil v tujino - v  :Sk na  :Sk stopinji v veliko pristaniško mesto
Njegov grob  :Sk 4 hiša je tudi tam
Nisem ga poznala, čeprav sem ga ene 3x videla v svojem življenju  :Me :kon :So :kon :NE bil mi je večna skrivnost in tabu  :Sk tema v družini
po poklicu je bil kurjač še na starih vlakih, torej  :Sk energija se je izrazila na vseh področjih.
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #114 on: July 29, 2010, 09:50:27 AM »
Ok, pa se pejmo igrat  ;D

Torej moja 4. hiša se začne v  :ov

Dežele: Nemčija, Anglija, Danska, Francija
Definitivno Anglija!!!  :D

Kraji in prostori: divji, samotni in neraziskani kraji, neobdelana zemlja, površine primerne za obdelavo, kurilnica, garaža, delavnica, sušilnica, mehanična delavnica, pekarna, zobozdravstvene ambulante, proizvodni obrati, vojašnica, začasna bivališča
Res je. Prva tri leta svojega življenja sem preživela tam, kjer ima oči delavnico in smo bili samo začasno tam. Aja, ima pa neke vrste mehanično delavnico, bi se temu lahko tako reklo  ;D Ko sem bila stara tri leta, sem se mogla preseliti.

Moja 6. hiša se začne v  :B
Kraji in prostori: ravnina, podeželje, pašniki, narava, parki, vrt, hlevi, posestva, kašče, banke, zavarovalnice, kuhinja, jedilnica

No ja, sicer smo bili prej v bloku, lahko bi tudi tega štela za neke vrste začasno bivališče, čeprav smo tam živeli kar 15. let. to pa zato, ker sedaj zadnjih 6 let živimo v totalni naravi, sredi gozda, na podeželju za našo hišo je ogromen travnik, uglavnem, naše trenutno bivališče res ustreza zgornjemu opisu.

Če pa pogledam še moje naslednje bivališče, da se poigramo malce s prihodnostjo, ker v tem kraju, kjer sem sedaj ne bom ostala,
Moja 8. hiša se začne v  :rak

Okolica rodovitno podeželje ali podeželsko posestvo, vodnato okolje, izviri, studenci, reke, jezera, morje, močvirje, lasten dom, dom staršev; kraj rojstva, naprave, vrtovi (posebno zelenjavni vrt); mesta, ki ležijo ob ali nedaleč od vode; restavracije, hoteli, prenočišča, mlekarna, zelenjavni vrt ali polja,

No, saj ne bom šla na kaj preveč drugačni kraj  :D Na hitro bi rekla, da bom staknila kakega primorca ali pa gorenjca z bleda  :P

nisem čist točno razumela: delavnica je bila v bloku
www.Astro-Star.net

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
  • Tam kjer ni nič je vsega dovolj
« Reply #115 on: July 31, 2010, 02:30:53 PM »
Da se vrnem še enkrat na duade in decane, sem namreč nekaj zanimivega opazil, kar mi je prej ušlo.

Namreč "interakcija"  :So in  :Lu
Ena duada traja 2,5° kar je identično temu, koliko rabi  :Lu da preide iz enega v drugi znak, namreč 2,5 dni. In to obodobje, 2,5 dni je koliko rabi  :So da preide iz ene duade v drugo.

Torej  :So in  :Lu vedno vsak mesec začneta na 0° v istem znaku, čez 2,5 dni je  :So v novi duadi,   :Lu pa v novem znaku.

Recimo:
 :So :Lu 0°  :rak
2,5 dni pozneje stopi  :Lu v  znak :Le,  :So pa v  :Le duado.

Na 4. strani imate tabelo duad, da lažje ugotovite kako so obarvani vaši planeti.

Decane pa se menjajo na 10°, s tem da tukaj gre za modalnosti (kardinalna, fiksna, spremenljiva).
Tako je npr. 0°-10°  :st spremenljivih, naslednjih kardinalnih in zadnjih fiksnih.
In kombinacija teh dveh "pravil" da zanimive razultate.

Bo treba malo bolj raziskat.

Tukaj mate še grafično prikazano

legenda:

« Last Edit: July 31, 2010, 02:36:45 PM by Bojan The Bojan »

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #116 on: August 23, 2010, 08:33:27 AM »
Sem se malo igrala še z njimi, pa mi je zanimivo to, da ima moj ASC na 12° ( :st )

Mi je padlo v oko na Astradamusu: psevdonim, ker dejansko ga večina pozna le pod vzdevkom pa še sama ga večinoma po vzdevku kličem ::) (moč navade) ; dušenje; težka sapa, astma jp definitivno...

Sicer verjetno še marsikaj drugega velja, bom študirala dalje, samo zdajle šibam...  ;)
So zanimive tele stopinje ja :)
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #117 on: August 24, 2010, 08:55:11 AM »
Sem se malo igrala še z njimi, pa mi je zanimivo to, da ima moj ASC na 12° ( :st )

Mi je padlo v oko na Astradamusu: psevdonim, ker dejansko ga večina pozna le pod vzdevkom pa še sama ga večinoma po vzdevku kličem ::) (moč navade) ;

GA - koga to?

www.Astro-Star.net

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #118 on: August 24, 2010, 03:05:13 PM »
Partnerja, Samovega atija ;) nisem hotela imena pisat na javen forum, ker imam občutek, da mu ne bi bilo prav ;)
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #119 on: August 25, 2010, 06:55:36 AM »
Mi je padla ideja s temi imeni, psevdonimi.

Dejmo se pozabavat s tem, zakaj nekdo izbere psevdonim ali zakaj ima kdo še dodatno ime, če ste zato.
www.Astro-Star.net