No pa še moja 4 hiša
Začne se v znamenju

- pomeni da je bila v strnjenem naselju blizu trgovina pa tudi vaška knjižnica in mimo ceste promet /

v 9 hišo - cesta je vodila do 3 km oddaljenega mejnega prehoda za Avstrijo/ bila je tudi nekaj korakov od križišča, ko se je cesta odcepila za Italijo - torej simbolika

v 9 /na meji - no jaz celo v bližini tromeje/
Hiša je imela še zunanje stopnišče

in je bila pravzaprav razdeljena na več delov /živeli s starimi starši/ in bila iz ene strani precej visoka /

z veliko odprto podstrešno

je R zato prihaja iz 20° ki je škorpijonska in gre tudi v

in tudi 4 hiša se začne na

stopinji, kar pomeni, da je imela veliko klet oz. mi smo ji rekli poduta in meni kot otroku je zgledalo tisto resnično kot neka votlina, saj je bila klet z oboki in pajčevinami, najbolj pa mi je vzbujala domišljijo /9h/ da me bo pojedel kakšen pajk /

/ kadar sem po kazni morala ždeti v tistih prostorih.
Po drugi strani pa sem tam doživljala tudi lepe trenutke ob starem atu

:So

ki je pripravljal drva za zimo

, jih žagal in cepil

v
Da je bila

energija res tako izražena, je bilo to, da je naselje ob Zelencih /triglavski nacionalni park/ - torej močvirnatih predelih kjer smo kot otroci lovili žabe, ki jih je bilo v mojem otroštvu na pretek. Lezle so okrog hiše in mnogokrat sva z bratom posvojila kakšno krastačo, ki je skrbela, da v malem vrtičku ni bilo slepcev in beloušk

Hiša je stala na hribčku /ne sicer sama/ pač pa z lepim razgledom iz zgornjega nadstropja

:So, pa vendarle so bile stene vlažne

Hišo sta na starih temeljih obnovila lastnoročno moja starastarša

,

v raku, vendar zaradi

tudi večkrat povedala da bo red tak, kot bosta ona hotela, zato sem kaj hitro pobrala šila in kopita

in se šla poročit

v7 - pa padla nazaj v isto konfiguracijo
selitev 6 hiša v znamenju

/obstajala družinska hiša/ ki jo je bilo treba popravi

No mogoče samo to, kot vladar 6

je hiša dejansko stala na travniku

zaradi opozicije na

se je simbolika ponovila /močvirje mi ne uide hehe/. Bilo je sicer presigahojče jezero, šlo je tudi za podzemne vode

, ki so in presihajo, šlo je za izvir

Save Dolinke.
Prelep pogled na hribe

v 3 - v okolici sosedje sami živinorejci in predelovalci mleka in seveda moj križ, ki gre z to

tam ni našel svojega mesta
Zdaj pa neham, ker če vse naštejem kam sem se selila, bo zmanjkalo prostora ......