Author Topic: Angelske karte VI. del  (Read 147623 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
Re: Angelske karte VI. del
« Reply #615 on: June 29, 2010, 02:12:19 PM »
Neška, a bi še meni eno karto izvlekla, prosim ...tudi če mi samo naslov karrte napišeš, bo dobro.

najlepša hvala  :-* :-* :-*

Offline Neska

• Veteran
  • It is always time to change...
    • aurora
« Reply #616 on: June 29, 2010, 02:53:42 PM »
Neška, a bi še meni eno karto izvlekla, prosim ...tudi če mi samo naslov karrte napišeš, bo dobro.

Dobiš vse v paketu draga ;)

Prebudi Spečega

A te mučijo obžalovanja nad neraziskanimi sanjami? Se sprašuješ, kaj bi se zgodilo, če bi ubrala drugačno pot? Ali žaluješ za izgubljenimi priložnostmi, za katere čutiš da si jih že zdavnaj predala verujoč, da je prepozno?
Ne, ne muči te preteklost, spodbujana si, da jo podoživiš, da dvigneš prah z namenom, da najdeš izgubljeni zaklad ;) . Duh življenja se dotika tvoje rame in zahteva tvoje popolno sodelovanje...

Tvoje dušno poslanstvo sedaj je, da ločiš kar je mrtvo od tistega kar je samo v mirujočem stanju. Pokopaj kar je mrtvo in se ne oziraj na to z obžalovanjem. Nato izroči vse kar je neaktivno, z namenom da to oživiš bodisi skozi umetnost, svoje odnose ali lastno zdravje.

Dušna lekcija: Najdi pogum za opuščanje vsega kar več ne obstaja. Kot je Kristus rekel: "Naj mrtvi pokopajo mrtve." Posveti vso svojo pozornost v sebe, v tisto kar v tebi hoče živeti, kar si do sedaj zanikala ali nepodpirala. Dovoli da se izrazi tvoja notranja ljubimka, umetnica, avanturistka in prenehaj uporabljati svoj intelekt ali Ego za ugašanje teh kreativnih delov sebe.
Ta TI, ki skuša na plano, ti prinaša novo vitalnost v življenje. ang: :-*
ThetaHealing Practitioner™
Masaže

http://shrani.si/f/3g/3u/2vZ38ih7/astro2at01snezana7288415.gif
DZK 555

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #617 on: June 29, 2010, 03:23:21 PM »
Joj, jaz bi tudi, prosim! Hvala! :-* :-*

Pika, Univerzum te podpira, ampak samo ko je stanje uma in duha naravnano na pravo smer. Univerzum te bo povedel, a se ne bo strinjal s teboj, zato, preden vprašaš za vpogled, moraš biti iskrena v želji, da si želiš odgovor ;)

Tvoja dušna poslanstvo ta trenutek je, da sprejmeš, kar ti Univerzum ponuja. A si pripravljena poslušati, slišati Višje Usmeritve, tudi če bi to pomenil, da boš morala spremeniti svoje načrte? Ali si pač želiš, da se Univerzum preprosto strinja s teboj in da svet ustvari stvari po tvojih željah? Če je odgovor slednji, izgubljaš čas.
Dušna lekcija:  Spusti vse svoje predsodke, prepričanja in odnos do tega, kako bi stvari morale biti, in prepusti, da ti Univerzum pokaže pravo pot. Zaupaj da ima Univerzum boljši načrt. Tvoja naloga na dušnem nivoju je, da mentalno, čustveno in fizično zaviješ s poti, ki si si jo začrtala, z namenom da ti lahko Višja Modrost pokaže pravo pot. Popolnoma očisti svoje misli in počakaj na vodstvo. Prišlo bo in te presenetilo ter nagradilo s svojim ang: vpogledom.

Najlepša hvala, Neska.
Sem sicer zmedena, ker ne razumem, ali se odgovor nanaša na čustveno ali poslovno področje. Ali se upiram nečemu, kar mi univerzum velikodušno ponuja, morda kot najboljšo opcijo zame, jaz pa tega ne vidim oz. nočem videt?

Če boš utegnila in če ti ni odveč, bi prosila še za eno karto v zvezi s konkretnim vprašanjem na konkretno temo, ki jo imam zdajle v glavi. In, ja, želim odgovor!  ;)
Iz srca hvala!  :-* :-*

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #618 on: June 29, 2010, 03:27:17 PM »

Dobiš vse v paketu draga ;)

Prebudi Spečega

A te mučijo obžalovanja nad neraziskanimi sanjami? Se sprašuješ, kaj bi se zgodilo, če bi ubrala drugačno pot? Ali žaluješ za izgubljenimi priložnostmi, za katere čutiš da si jih že zdavnaj predala verujoč, da je prepozno?
Ne, ne muči te preteklost, spodbujana si, da jo podoživiš, da dvigneš prah z namenom, da najdeš izgubljeni zaklad ;) . Duh življenja se dotika tvoje rame in zahteva tvoje popolno sodelovanje...

Tvoje dušno poslanstvo sedaj je, da ločiš kar je mrtvo od tistega kar je samo v mirujočem stanju. Pokopaj kar je mrtvo in se ne oziraj na to z obžalovanjem. Nato izroči vse kar je neaktivno, z namenom da to oživiš bodisi skozi umetnost, svoje odnose ali lastno zdravje.

Dušna lekcija: Najdi pogum za opuščanje vsega kar več ne obstaja. Kot je Kristus rekel: "Naj mrtvi pokopajo mrtve." Posveti vso svojo pozornost v sebe, v tisto kar v tebi hoče živeti, kar si do sedaj zanikala ali nepodpirala. Dovoli da se izrazi tvoja notranja ljubimka, umetnica, avanturistka in prenehaj uporabljati svoj intelekt ali Ego za ugašanje teh kreativnih delov sebe.
Ta TI, ki skuša na plano, ti prinaša novo vitalnost v življenje. ang: :-*

Iz srca hvala Neska, kako resnično in v pravem trenutku zame. Res sem v intenzivnem procesu opuščanja, rezanja starega, ki me ovira, duši in se pripravljam na nov začetek, skok v neznano...pa še kako čutim avanturistko v sebi  :D

pa še tvoj post je št. 616 in 5555 vpogledov ang:   ;D

hvala  :-* :-* :-*

Offline lou

• Novinec
  • *
« Reply #619 on: June 29, 2010, 04:00:26 PM »
bi lepo prosila Lou za eno karto iz kupčka Wisdom of Avalon ::) nekaj čakam, pa mi to zelo zelo težko pade  ::)

hvala hvala  :-*

Draga Taja, najprej sorry ker si me čakala. Nisem mogla prej pogledati, danes pa sem prišla iz službe ob 14,30. No za tebe Avalon sporoča:
WEALTH - This is the marker of abundance and success, and the achievement of a goal. it can refer to real riches and tangible results, such as money or possessions, but it can also portend a time of emotional satisfaction. It's always a reminder that all things can be attained.
Know that wealth includes sharing, for this card is also a reminder to give something awayto help anothe- be it money, time or anything of value. Sharing will always ensure the flow of wealth. This marker is  vey fortunate omen.

Če ne znaš angleško, ti povej pa bom prevedla.

Offline lou

• Novinec
  • *
« Reply #620 on: June 29, 2010, 04:17:11 PM »
Ooo Neška, jaz bi tudi prosila za eno karto iz novega decka. Sicer jaz sem dobila te dni karte Wisdom of Avalon in The Answer Is Simple in moram priznati, da so mi Avaloni bolj legli na dušo. Nekako ne dobim ta prave odgovore od ta drugih.
Povejte ali je potrebno dati kakšen ukaz KVKJ za vpogled drugima? Če ja kakšna zainteresirana za vpoglede v te karte - sem prostovoljka. ;D

Lou, draga za te pa POMLADITEV ;)

Se počutiš izžeto? Pričakuješ in zahtevaš preveč od sebe, ne da bi si vzela čas za revitalizacijo??

Tvoje dušno poslanstvo ta trenutek je, da dodaš energijo in poživiš svojega duha z oddihom, rekreacijo in nestrukturiranim časom. Vodnjak je prazen, vrt je zaraščen in bančni račun osiromašen...ČAS JE ZA PRENOVO. Enostavno odloži vse, kar tvojo dušo črpa ali žalosti.
Dušna lekcija:  Vrednoti užitek. Ne omejuj uživanja na en teden na leto, privošči si ga neaj trenutkov na dan. Spoznaj, da je tvoja nepripravljenost narediti korak nazaj in se sprostiti, v resnici strah, ki skuša ustaviti tvojo dušo. Nahrani svoj notranji jaz s tem da greš ven in dovoliš da se tvoje telo zlije s toploto in žarki sonca. Ta življenska moč bo naravnala kar je narobe in pozdravila kar ni v ravnovesju. Bolj ko si boš jemala čas za pomladitev, revitalizacijo, bolj boš pritegovala uspeh. Včasih je pač brezdelje, najmočnejša stvar, ki jo lahko počneš ;)
Bolj kot boš sproščena, bolj boš v svoje življenje privabljala tisto za kar si prizadevaš. ang:

Lou...relax and play :-* :-* :-*

Ob priliki mi prosim povleci eno karto iz "The Answer Is Simple" ;)

Neška hvala. Intuitivno sem to vedla in včeraj naredila en lep in dolg sprehod in uživala v naravi.

Zate "The Answer Is Simple" pravi:
RISE AND SHINE - Begin today with your Spirir leading the way. Rise above the dreary outlook of your ego and let the light of your Spirit shine through. Release all the mental and emotional filters that ego has constructed in your view. No matter what happened yesterday, today is a fresh start. Begin the day shining like a sunrise at sea. Don't allow your ego to dim your light within you. Let yesterday's experience go, and shine fresh in the world.
In honor of your Spirit, don't just rise up-spruce up as well. Put on your most beautiful outfit, fix your hair, polish your shoes, and most of all don your brightes smile. Refuse to let yesterday's fog drift into today. No matter what has passed before, you're free to create a new day.
Only the ego holds on to the past. in the Divine realm, there isn't any such thing. The Spirit rises andshines and lives in prsent time. It's free from all that has transpired before. So rise with the present and shine your Spirit for all to enjoy ...especially you.

Offline Neska

• Veteran
    • aurora
« Reply #621 on: June 29, 2010, 04:27:42 PM »

Iz srca hvala Neska, kako resnično in v pravem trenutku zame. Res sem v intenzivnem procesu opuščanja, rezanja starega, ki me ovira, duši in se pripravljam na nov začetek, skok v neznano...pa še kako čutim avanturistko v sebi  :D

pa še tvoj post je št. 616 in 5555 vpogledov ang:   ;D

hvala  :-* :-* :-*

Sem vesela za avanturistko ;)
 :-*
Masaže

DZK 555

Offline Neska

• Veteran
    • aurora
« Reply #622 on: June 29, 2010, 04:30:50 PM »
Neška hvala. Intuitivno sem to vedla in včeraj naredila en lep in dolg sprehod in uživala v naravi.

RISE AND SHINE - Begin today with your Spirir leading the way. Rise above the dreary outlook of your ego and let the light of your Spirit shine through. Release all the mental and emotional filters that ego has constructed in your view. No matter what happened yesterday, today is a fresh start. Begin the day shining like a sunrise at sea. Don't allow your ego to dim your light within you. Let yesterday's experience go, and shine fresh in the world.
In honor of your Spirit, don't just rise up-spruce up as well. Put on your most beautiful outfit, fix your hair, polish your shoes, and most of all don your brightes smile. Refuse to let yesterday's fog drift into today. No matter what has passed before, you're free to create a new day.
Only the ego holds on to the past. in the Divine realm, there isn't any such thing. The Spirit rises andshines and lives in prsent time. It's free from all that has transpired before. So rise with the present and shine your Spirit for all to enjoy ...especially you.

Hvala iz srca draga :-* :-* :-*
Res na mestu, sploh pa odlična potrditev, saj sem danes iz mojega kupčka povlekla "reach for the stars", "look forward" in "shine your light"

Lepo bodi in uživaj v sebi ;)
Masaže

DZK 555

Offline lou

• Novinec
  • *
« Reply #623 on: June 29, 2010, 04:41:16 PM »
Ooo Neška, jaz bi tudi prosila za eno karto iz novega decka. Sicer jaz sem dobila te dni karte Wisdom of Avalon in The Answer Is Simple in moram priznati, da so mi Avaloni bolj legli na dušo. Nekako ne dobim ta prave odgovore od ta drugih.
Povejte ali je potrebno dati kakšen ukaz KVKJ za vpogled drugima? Če ja kakšna zainteresirana za vpoglede v te karte - sem prostovoljka. ;D

Če ti gredo vpogledi zase, potem je enako tudi za druge. Spet si polna dvomov. In seveda mi komot lahko narediš vpogled.

:-* Gaja

Gaja zate Wisdom of Avalon pravi:
THE QUEEN - Fertility, beauty, female sexual energy, earthly pleasures and friendships among women-the Queen summons you to bestow her gifts upon you so that you can revel in the beauty of life.
The YQueen appears to remind you of the importance of self-esteem, self-worth and holdingyour head high. Now is the time to set boundaries with others with gentle authority, yet try not to be isolated from them in the process. The Queen knows how to delegate authority when she needs to. Summon your inner Queen and ask for what you need.
The Queen also asks whether you're having fun. Maybe you need to read a good book with a cup of cocoa, go to a spa, or make plans with your pals. Look after yourself and rememberto nurture your friendships. The Queen knowsthat she needs allies in the world to sustain her and in return she shares her wealth with you.
If you are inquiring about a specific female and your relationship to her, the Queen stands to represent her, which will bode well or not so well, depending on which other cards flank her.
This card also represent pregnancy, either as a metaphor or as the true miracle of life itself. The Queen is always a powerful omen and ally.

Offline lou

• Novinec
  • *
« Reply #624 on: June 29, 2010, 04:44:25 PM »

Hvala iz srca draga :-* :-* :-*
Res na mestu, sploh pa odlična potrditev, saj sem danes iz mojega kupčka povlekla "reach for the stars", "look forward" in "shine your light"

Lepo bodi in uživaj v sebi ;)

Objeeem  :-* :-* :-*

Offline Neska

• Veteran
    • aurora
« Reply #625 on: June 29, 2010, 04:50:19 PM »
Najlepša hvala, Neska.
Sem sicer zmedena, ker ne razumem, ali se odgovor nanaša na čustveno ali poslovno področje. Ali se upiram nečemu, kar mi univerzum velikodušno ponuja, morda kot najboljšo opcijo zame, jaz pa tega ne vidim oz. nočem videt?

Če boš utegnila in če ti ni odveč, bi prosila še za eno karto v zvezi s konkretnim vprašanjem na konkretno temo, ki jo imam zdajle v glavi. In, ja, želim odgovor!  ;)

Za tole konkretno vprašanje, konkreten odgovor:

ODPRI SE LJUBEZNI

Tvoje dušno poslanstvo v tem trenutku je, da se naučiš ljubezni skozi intimne odnose. Predaj nadzor in svoje srce odpri tem lekcijam. Ignoriraj mnenja in opozorila drugih in se predaj intimnosti.

Tvoja dušna lekcija: Ne poskušaj se izogniti bolečini in razočaranju z odtegovanjem svojega srca in predanosti. Razmisli in odloči se, kakšno vrsto ljubezni si želiš od drugih in nato jo zahtevaj. Če ne veš kaj iščeš, ne moreš pričakovati, da bi to drugi vedeli, zato bodi iskrena in vzami si svoj čas. Če se bojiš intimnosti ali te je strah zavrnitve, si to priznaj. In ne dajaj drugim več, kot bi si želela, samo za to, da kasneje obžaluješ, ker dobiš manj od pričakovanega. ;) ang:
Masaže

DZK 555

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #626 on: June 29, 2010, 05:08:03 PM »
Lahko še zame, lepo prosim ...  :-*
9ZK 656

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #627 on: June 29, 2010, 06:13:09 PM »
bi lepo prosila Lou za eno karto iz kupčka Wisdom of Avalon ::) nekaj čakam, pa mi to zelo zelo težko pade  ::)

Draga Taja, najprej sorry ker si me čakala. Nisem mogla prej pogledati, danes pa sem prišla iz službe ob 14,30. No za tebe Avalon sporoča:
WEALTH - This is the marker of abundance and success, and the achievement of a goal. it can refer to real riches and tangible results, such as money or possessions, but it can also portend a time of emotional satisfaction. It's always a reminder that all things can be attained.
Know that wealth includes sharing, for this card is also a reminder to give something awayto help anothe- be it money, time or anything of value. Sharing will always ensure the flow of wealth. This marker is  vey fortunate omen.

hvala  draga Lou za sporočilo  :-* res je to sedaj aktualno pri meni, dajenje, sprejemanje predvsem materialno  ;)  :Sa v moji 2 hiški dela svoje  ;D It's always a reminder that all things can be attained.....res je  ;)

hvala še enkrat  :-*

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #628 on: June 29, 2010, 06:35:34 PM »
Najlepša hvala, Neska.

Za tole konkretno vprašanje, konkreten odgovor:

ODPRI SE LJUBEZNI

Tvoje dušno poslanstvo v tem trenutku je, da se naučiš ljubezni skozi intimne odnose. Predaj nadzor in svoje srce odpri tem lekcijam. Ignoriraj mnenja in opozorila drugih in se predaj intimnosti.

Tvoja dušna lekcija: Ne poskušaj se izogniti bolečini in razočaranju z odtegovanjem svojega srca in predanosti. Razmisli in odloči se, kakšno vrsto ljubezni si želiš od drugih in nato jo zahtevaj. Če ne veš kaj iščeš, ne moreš pričakovati, da bi to drugi vedeli, zato bodi iskrena in vzami si svoj čas. Če se bojiš intimnosti ali te je strah zavrnitve, si to priznaj. In ne dajaj drugim več, kot bi si želela, samo za to, da kasneje obžaluješ, ker dobiš manj od pričakovanega. ;) ang:

Hvala!  :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Offline lou

• Novinec
  • *
« Reply #629 on: June 29, 2010, 08:10:19 PM »

hvala  draga Lou za sporočilo  :-* res je to sedaj aktualno pri meni, dajenje, sprejemanje predvsem materialno  ;)  :Sa v moji 2 hiški dela svoje  ;D It's always a reminder that all things can be attained.....res je  ;)

hvala še enkrat  :-*
Prosim. Vajo lahko ponovimo še kdaj.