NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Princes on April 18, 2010, 05:51:40 PMQuote from: taja6 on April 18, 2010, 03:55:18 PMPunce lepo lepo prosim, če mi ena izvleče eno sporočilce..res to potrebujem iz srca hvala TajaČarobne morske deklice in delfiniOSEBA, PRIPRAVLJENA POMAGATINekdo vam želi pomagati. Pomislite, kdo bi to bil in navežite stik z njim. iz srca hvala Princes, bom to storila
Quote from: taja6 on April 18, 2010, 03:55:18 PMPunce lepo lepo prosim, če mi ena izvleče eno sporočilce..res to potrebujem iz srca hvala TajaČarobne morske deklice in delfiniOSEBA, PRIPRAVLJENA POMAGATINekdo vam želi pomagati. Pomislite, kdo bi to bil in navežite stik z njim.
Punce lepo lepo prosim, če mi ena izvleče eno sporočilce..res to potrebujem iz srca hvala Taja
Daj, Princes, ko že vlečeš, prosim potegni še zame. Gaja
Quote from: Gaja on April 19, 2010, 11:20:26 AMDaj, Princes, ko že vlečeš, prosim potegni še zame. GajaZ veseljem, ampak šele popoldne. Zdaj jih nimam s seboj.
Quote from: Gaja on April 19, 2010, 11:20:26 AMDaj, Princes, ko že vlečeš, prosim potegni še zame. GajaMorske deklice in delfiniPostavite si višje zahteve - Povečajte svoje zahteve in pričakujte več od sebe. Ne pristanite na manj!
Danes sem vam na voljo za angelsko sporočilo
Quote from: Tea on April 20, 2010, 08:51:49 AMDanes sem vam na voljo za angelsko sporočiloTea, prosim še zame eno sporočilce.