Pika, ne se preveč obremenjevat. Uživaj 
Ooooooooo, z AC :de nej neham analizirat, obračat, komplicirat in kombinirat, al kaj??

Moram dat možgane na pranje... al pa horoskop. 
R
mi pa še vso zgodovino v enačbe vključi. Pol smo pa tam. ???
Zelo težko boš kombinirala in kalkulirala, saj je trenutno najpomembnejša tema tvoje karte Luna - se pravi kdo si kot ženska, mati, žena
- kje je tvoja varnost in dom
- kako se spremeniti na najgloblji in intimni način in svojo intimnost živeti /ne mislim samo sex/
posledično se spremeni status /kariera in osebni status/
spremeni se kraj bivanja
spremeni se okolje, prijatelji, znanci in družba
Jupiter obeta napredovanje
oooo, Tea, hvala za tole!!

Ma kalkuliram in kombiniram stalno. Tako mi možgani delajo in se mi zdi, da niti Luna ne pozna tega stikala za vklop in izklop.
Drugače pa lahko potrdim, kar si napisala:
- ja, vprašanja in odgovori in preizkušnje na temo, kdo sem kot mati, žena, ženska... Ogromno se pogovarjam o "ženskih" temah, tudi z moškimi... precej debat z njimi na temo odnosov itd. Hecno je pa, da zadnje čase stalno prihajajo k meni moški, ki mi izpovedujejo svoje ljubezensko življenje. Sem postala poslušalec...
- ja, varnost in dom, ukvarjam se s tem. In to zelo intenzivno.
- ja, kako živeti svojo intimnost. Na izpopolnjujoč način. Haremu (najbrž) nisem dorasla.

Sploh pa zame intimnost še zdaleč ni samo sex. Sem lahko intenzivno intimna tudi bez tega. Ja, vprašanja... komu in na kakšen način se odpreti... so zelo aktualna, tudi kako komunicirati...
- status...kariera... se dogaja, ja. Spremembe... Nove priložnosti, čiščenje starega, zaključevanje, prostor za novo...
- kraj bivanja... bomo videli. Se pa naenkrat navdušujem nad skandinavskim načinom ureditve skrbništva. Ko bo dovolj sredstev za to.
- "čiščenje" prijateljev oz. tistih, za katere nimam občutka, da mi želijo dobro, niti nimam občutka, da se ob meni dobro počutijo. Zelo intenzivno dogajanje. Sem pa v nekakšni izolaciji. Množic se bolj izogibam, ne hodim na otvoritve, rabim mir. Čiščenje... Tudi komuniciram bolj slabo, težko se izrazim... oz. je tukaj bolj aktualna tema - komu, do kam in na kakšen način se odpret.
- Jupiter - napredovanje - super!

Kaj pa mrk na MC?

Kdo bo koga??