IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Ojla,no za telefon si mi že na FB odgovorila... Tistega za 1€ tokrat žal ne morem vzet, ker mi aneks še ni potekel... Gledam cene in vedno bolj študiram da bom otroku zaplenila, si sposodila, vzela rabljenega,... Imam pravzaprav bolj pomemben datum za poiskat. Moj muc Dexter je pridelal polcentimeterske kamne v mehurju in mora v zelo kratkem času na operacijo... Revež je in treba bo čimprej. v senci itak verjetno nima veze? Kakšno luno naj iščem. Mehur in voda sta že tako sama po sebi luna, sklepam da je padajoča boljša opcija, samo bo predolgo...? Sem imela namen kar jutri ali v petek, mi tale opozicija s potem ni preveč všeč.
In da pomislim, da se dva kolega poročita 26. aprila...
Quote from: sasa on November 26, 2013, 01:04:08 PMIn da pomislim, da se dva kolega poročita 26. aprila...ne miselt sploh na to ... in še z natančnim Plutonskim in Uranskim kvadratom zraven - hočem rečt jaz se delam, da tega ne vidim
Pogojno je ok sicer čisti začetek februarja. Sam ne ravno za poroko. Mislm prav nema enga datuma za to oslarijo narest no
Pol najbol da še kkšno leto počakava. Ja cel kakec no. Sicer nama itak špila in vprašanje kako in kdaj se bo papirna vojna zaključila... Eh.Sredina Julija šele konec retro zmede Ja krščenduš no. Oki kaj pa če se določene zadeve pač ne da vplivat? Mislim ni ravno od mene odvisno kdaj se papirji uredijo... Ajme, a bom še preklinjala retro začetke anedale