PhoebusEGF Bioeffect in Purity herbs sta paradna konja Phoebusa.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Tejka on November 26, 2013, 10:19:17 PMPol najbol da še kkšno leto počakava. Ja cel kakec no. Sicer nama itak špila in vprašanje kako in kdaj se bo papirna vojna zaključila... Eh.Sredina Julija šele konec retro zmede Ja krščenduš no. Oki kaj pa če se določene zadeve pač ne da vplivat? Mislim ni ravno od mene odvisno kdaj se papirji uredijo... Ajme, a bom še preklinjala retro začetke anedale Ja zakaj pa kar zdaj takoj v novembru nisi reagiralaRes ni važno, kdaj se papirji uredijo, važno je, kdaj ti daš papirje v urejanje Četrtek bi bil od 8 - 10 ure še OK datum - razmeroma s tem da vržeš uč na tranzitno Venero kakšen aspekt ti naredi in če je Luna v Tehtnici kompatibilna s tabo in dejavnostjo
Pol najbol da še kkšno leto počakava. Ja cel kakec no. Sicer nama itak špila in vprašanje kako in kdaj se bo papirna vojna zaključila... Eh.Sredina Julija šele konec retro zmede Ja krščenduš no. Oki kaj pa če se določene zadeve pač ne da vplivat? Mislim ni ravno od mene odvisno kdaj se papirji uredijo... Ajme, a bom še preklinjala retro začetke anedale
Papirji so šli že zdavnaj v urejanje. Samo kdaj bodo urejeni je druga zadeva. Birokracija in sistem. Nama ostane bolj ali manj samo še čakanje.
Quote from: Tea on November 27, 2013, 07:35:29 AMQuote from: Tejka on November 26, 2013, 10:19:17 PMPol najbol da še kkšno leto počakava. Ja cel kakec no. Sicer nama itak špila in vprašanje kako in kdaj se bo papirna vojna zaključila... Eh.Sredina Julija šele konec retro zmede Ja krščenduš no. Oki kaj pa če se določene zadeve pač ne da vplivat? Mislim ni ravno od mene odvisno kdaj se papirji uredijo... Ajme, a bom še preklinjala retro začetke anedale Ja zakaj pa kar zdaj takoj v novembru nisi reagiralaRes ni važno, kdaj se papirji uredijo, važno je, kdaj ti daš papirje v urejanje Četrtek bi bil od 8 - 10 ure še OK datum - razmeroma s tem da vržeš uč na tranzitno Venero kakšen aspekt ti naredi in če je Luna v Tehtnici kompatibilna s tabo in dejavnostjoA tale cetrtek lahko tudi jaz izkoristim za tozbo?
Quote from: Jane on November 27, 2013, 09:41:07 AMQuote from: Tea on November 27, 2013, 07:35:29 AMQuote from: Tejka on November 26, 2013, 10:19:17 PMPol najbol da še kkšno leto počakava. Ja cel kakec no. Sicer nama itak špila in vprašanje kako in kdaj se bo papirna vojna zaključila... Eh.Sredina Julija šele konec retro zmede Ja krščenduš no. Oki kaj pa če se določene zadeve pač ne da vplivat? Mislim ni ravno od mene odvisno kdaj se papirji uredijo... Ajme, a bom še preklinjala retro začetke anedale Ja zakaj pa kar zdaj takoj v novembru nisi reagiralaRes ni važno, kdaj se papirji uredijo, važno je, kdaj ti daš papirje v urejanje Četrtek bi bil od 8 - 10 ure še OK datum - razmeroma s tem da vržeš uč na tranzitno Venero kakšen aspekt ti naredi in če je Luna v Tehtnici kompatibilna s tabo in dejavnostjoA tale cetrtek lahko tudi jaz izkoristim za tozbo?Nisem čisto sigurno Jane. Ker gre za R venero v senci - ki je sicer vladarica 7 in s tem tožb. Ampak glej, če imaš nek rok, potem je vredno reskirat.Kot sem že napisala poglej kakšno ima karto tvoj - kjer je ta Venera v njegovi in kako ima tudi sicer natalno obljubo, da tožbe dobi.
Ti firmo že imaš - se pravi ne gre za nič novega, še posebno, če so bile ideje že prej
Quote from: Tea on November 29, 2013, 07:53:01 AMTi firmo že imaš - se pravi ne gre za nič novega, še posebno, če so bile ideje že prejTea. Ampak eni stiki s potencialnimi kupci so pa prvi. Andres