IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Jaz se tudi lahko pohvalim..... seveda tudi zahvalim..... hvala
Quote from: Neska on May 28, 2010, 04:41:18 PMHvala draga Gaja in hvala vsem, ki ste bili zraven Gaja, kakšno posebno sporočilo zame? Tokrat si nisem zapisovala nobenih sporočil, edino, medtem, ko sem delala tebi me je prešinilo: "Kaj pa Roket"?
Hvala draga Gaja in hvala vsem, ki ste bili zraven Gaja, kakšno posebno sporočilo zame?
Quote from: Gaja on May 29, 2010, 11:33:16 PMQuote from: Neska on May 28, 2010, 04:41:18 PMHvala draga Gaja in hvala vsem, ki ste bili zraven Gaja, kakšno posebno sporočilo zame? Tokrat si nisem zapisovala nobenih sporočil, edino, medtem, ko sem delala tebi me je prešinilo: "Kaj pa Roket"? Roket spi Pri meni se pa denarnica debeli Hvala še enkrat
Polnjenje deluje sto na uro, še enkrat hvala
DOBILA ČEEEEEEEK! Goga, dobiš za koffee! Hvala ti!
Quote from: romy on June 03, 2010, 08:00:46 AMDOBILA ČEEEEEEEK! Goga, dobiš za koffee! Hvala ti!Opa, a unga iz Amerike al druzga?
Quote from: Gaja on June 03, 2010, 09:48:19 AMQuote from: romy on June 03, 2010, 08:00:46 AMDOBILA ČEEEEEEEK! Goga, dobiš za koffee! Hvala ti!Opa, a unga iz Amerike al druzga?Novega, od istega pošiljatelja! Tisti se pač ni našel...