Author Topic: Theta healing. Izkušnje in vprašanja. peti del.  (Read 135373 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Lovely

• Novinec
  • *
Re: Theta healing. Izkušnje in vprašanja. peti del.
« Reply #180 on: August 04, 2010, 01:15:42 PM »

Jaz nisem še prišla do sobotnega dnevnika - moram še po elektronski izvedbi pobrskat. Če najdem pripnem link.

Hvala vsem za podporo za mojega možeka, pregled včeraj je šel gladko skozi in ni nič resnega oz. kroničnega, v torek ima manjši posegec in to bo to. Čakamo še izvid gastroskopije in bo za nami ta uradni medicinski del :)
Lovely

Offline Luna

• Mojster
« Reply #181 on: August 04, 2010, 01:18:23 PM »

Jaz nisem še prišla do sobotnega dnevnika - moram še po elektronski izvedbi pobrskat. Če najdem pripnem link.

Hvala vsem za podporo za mojega možeka, pregled včeraj je šel gladko skozi in ni nič resnega oz. kroničnega, v torek ima manjši posegec in to bo to. Čakamo še izvid gastroskopije in bo za nami ta uradni medicinski del :)

Super :-*

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #182 on: August 04, 2010, 04:19:31 PM »
Ojla,
iščem prepričanja za kazalec na levi roki. Tokrat sem si ga že drugič zvila :-\ Našla sem za prste na nogah (ja tudi leva, palec ga je krepko nastradal), za roke pa nikjer.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #183 on: August 04, 2010, 04:45:46 PM »
Pri meni piše, da kazalec predstavlja ego in strah, ker je na levi roki, bi rekla težave s sprejemanjem, kar dodatno potrjuje še leva noga, pa pretestiraj še malo svojo ženskost, ker leva stran predstavlja ženski del.
9ZK 674

Offline Mitra

• Novinec
  • *
« Reply #184 on: August 04, 2010, 05:10:10 PM »
Ojla,
iščem prepričanja za kazalec na levi roki. Tokrat sem si ga že drugič zvila :-\ Našla sem za prste na nogah (ja tudi leva, palec ga je krepko nastradal), za roke pa nikjer.
Meni je prišel odgovor .:-Sprejemam se v popolnosti takšna kot sem ;D
Po poti stopaj pokončno, in pogled usmeri v nebo, da lahko vidiš kakšen zaklad ti Bog polaga na pot po kateri hodiš.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #185 on: August 04, 2010, 05:49:54 PM »
Pri meni piše, da kazalec predstavlja ego in strah, ker je na levi roki, bi rekla težave s sprejemanjem, kar dodatno potrjuje še leva noga, pa pretestiraj še malo svojo ženskost, ker leva stran predstavlja ženski del.

Bi znalo bit ja. Bom prečekirala. Itak je pri meni vse povezano s sprejemanjem, strahom in koraki naprej ::)
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Lovely

• Novinec
  • *
« Reply #186 on: August 05, 2010, 09:53:45 AM »

Super :-*

Ne najdem :(
Lovely

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #187 on: August 17, 2010, 06:29:37 PM »
Prepričanja za opekline??? Mi je hrenovka eksplodirala, ko sem jo dajala v vodo in imam celo desno roko popečeno :-\
Tranziti in progresije
Solarna

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #188 on: August 17, 2010, 06:32:55 PM »
Prepričanja za opekline??? Mi je hrenovka eksplodirala, ko sem jo dajala v vodo in imam celo desno roko popečeno :-\

tejka, opekline so običajno jeza, razvnemanje, ker pa so na desni roki, so lahko povezane z dajanjem. desna stran je tudi moška  ;)
9ZK 674

Offline amisu

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #189 on: August 20, 2010, 06:52:45 PM »
Pozdravljeni!

Da ne odpiram nove teme. Danes sem po "naključju" odkrila vašo stran in moram reči, da prvič slišim sa theta zdravljenje. V predalu mi že par mesecev stoji knjiga Denar in zakon privlačnosti (vse prejšnje prebrala) in nikakor se ne morem spraviti k branju, zato sem malo posrfala in na strani odkrila debato na to temo. Malo preberem, potem se spravim brat vice. Theta foruma nisem odprla. Nato sem nekaj razmišljala o sanjah in se v trenutku spomnila, da sem danes že drugič sanjala trnek. Grem pogledat kaj to pomeni in piše, da moram po nečem poseči ali pa da sem ujeta v neke stare vzorce, ki se jih moram osvoboditi. V redu. Spet se vrnem na forum, da bi naprej brala vice a odprem theta forum. Ker je v temi zelo veliko strani in postov, me seveda začne zanimati kaj to je. In glej ga zlomka, (poleg vsega drugega) terapija za odpravljanje starih vzorcev in prepričanj! Kakšno naključje  :)
Rada bi se udeležila terapije, pa vidim en kup ponudnikov. V neki temi sem zasledila, da priporočate samo eno punco/gospo, ki naj bi imela licenco. Ne vem, če to še vedno drži (ne vem, koliko je bil star post).
Prosim vas, da mi svetujete na koga naj se obrnem.

Hvala in lp,

Alenka

Offline Princes

• Mojster
« Reply #190 on: August 20, 2010, 09:31:09 PM »
Pozdravljeni!

Da ne odpiram nove teme. Danes sem po "naključju" odkrila vašo stran in moram reči, da prvič slišim sa theta zdravljenje. V predalu mi že par mesecev stoji knjiga Denar in zakon privlačnosti (vse prejšnje prebrala) in nikakor se ne morem spraviti k branju, zato sem malo posrfala in na strani odkrila debato na to temo. Malo preberem, potem se spravim brat vice. Theta foruma nisem odprla. Nato sem nekaj razmišljala o sanjah in se v trenutku spomnila, da sem danes že drugič sanjala trnek. Grem pogledat kaj to pomeni in piše, da moram po nečem poseči ali pa da sem ujeta v neke stare vzorce, ki se jih moram osvoboditi. V redu. Spet se vrnem na forum, da bi naprej brala vice a odprem theta forum. Ker je v temi zelo veliko strani in postov, me seveda začne zanimati kaj to je. In glej ga zlomka, (poleg vsega drugega) terapija za odpravljanje starih vzorcev in prepričanj! Kakšno naključje  :)
Rada bi se udeležila terapije, pa vidim en kup ponudnikov. V neki temi sem zasledila, da priporočate samo eno punco/gospo, ki naj bi imela licenco. Ne vem, če to še vedno drži (ne vem, koliko je bil star post).
Prosim vas, da mi svetujete na koga naj se obrnem.

Hvala in lp,

Alenka

Pozdravljena Alenka,

na tem forumu sodeluje kar nekaj theta praktikov. Učiteljici sta dve Goga Pečnik (Gaja)  in Iza Login. Mogoče je še kdo učitelj, ampak se trenutno ne spomnik. Kontaktiraj ti dve učiteljici, da ti svetujeta.

ang:
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline romy

• Novinec
  • *
« Reply #191 on: August 31, 2010, 10:01:23 AM »
In glej ga zlomka, (poleg vsega drugega) terapija za odpravljanje starih vzorcev in prepričanj! Kakšno naključje  :)

BTW, nič ni naključje, naključij v življenju ni!  ;)

Offline Luna

• Mojster
« Reply #192 on: August 31, 2010, 09:26:50 PM »
A kdo mogoče ve kaj bi bila lahko prepričanja za gnoj v popku? :o

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #193 on: August 31, 2010, 10:24:17 PM »

Težave s starši, predvsem z mamo. Raziskuj malo v tej smeri.

Takšna 'instant' prepričanja so lahko fajn izhodišče, vendar je vsak človek zgodba zase in je lahko vzrok pri nekom čisto drugje kot pri drugi osebi.

:-* Gaja
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Luna

• Mojster
« Reply #194 on: September 01, 2010, 01:59:24 PM »

Težave s starši, predvsem z mamo. Raziskuj malo v tej smeri.

Takšna 'instant' prepričanja so lahko fajn izhodišče, vendar je vsak človek zgodba zase in je lahko vzrok pri nekom čisto drugje kot pri drugi osebi.

:-* Gaja

Hvala Gaja, se bo treba malo poglobiti ja:)