Zdravo!
Takole je steboj. Zelo si naštudirala zadevo in jo res obvladaš. O tem ni dvoma. Si gospodar situacije, ko to delo opravljaš in ga zelo dobro opravljaš. Vendar se ti kaže, da se boš morala na zelo hiter način odločiti o tem delu. (Kaže se ti nagla - čez noč odločitev o potovanju) Predvsem gre tukaj za delo z tujino, ali tujcem oziroma nisi vezana na "domač teren".
Ne zaenkrat ne hodi na svoje. Veš nimaš še dovolj bistre predstve o podjetnišvu. Ni to kar misliš. Bi bila zaenkrat kar precej razočarana in izigrana s "strani pokvarjeni levov"
Če že odpiraš firmo razmišlajaj o tem da odpreš d.o.o. in nič drugega. Lahko začneš enkrat po novem letu z registracijo d.o.o - (prej se posvetuj z menoj)
Drugače pa šušmari, če le moreš - tu se ti kaže nekaj dodatnega denarja.
Kartice ti tako pokazale

Tar_Mar
Hvala, Tar_ mar!
Bi rada izpostavila najprej eno stvar (z vsem spostovanjem do tebe, se razume).
Ti vedno govoris, da obvladam situacijo in da delo dobro opravljam. Zakaj pa imam jaz ravno nasproten obcutek? Kot da mi vedno se kaj manjka, da bi vse dobro izpeljala. Ok, eno je, da mi je to delo vsec, ker sem med ljudmi, drugo pa je da se mi ne zdi, da dajem vse od sebe.
Delo s tujino bi mi bilo zelooo vsec (sploh pa ce me se kam popelje). Zivet pa moram vsak dan, itak

. Dejstvo je, da d.o.o. ze obstaja, samo ponovno ga je potrebno zagnat. Jaz se ne bi vrgla takoj levom v zrelo, bolj bi pobirala ostanke. Potem pa bi videla kje oz kako stojim.
hvala, vedno!

apemaya