Author Topic: Tarot III. del  (Read 62506 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Remeny

• Trenutno v uvajanju
  • *
Re: Tarot III. del
« Reply #60 on: October 31, 2007, 10:48:02 PM »
Tar_Mar pozdravljen,

mene pa zanima kaj se dogaja z mojim dragim prijateljem, najin odnos zadnje čase ni več niti počenega groša vreden za razliko od tega, kakršen je bil prej. Skrbi me čemu je tako / kaj se dogaja / kaj bo iz tega ??? če me ni "tam" mu ni prav, če sem, pa vse prevečkrat dobim občutek, da se "vsiljujem" ... nimam pojma več kaj si želi.

Lepa hvala in lp :-*

Offline Tamara

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #61 on: November 02, 2007, 06:28:08 PM »
Tar_Mar

enga sončka zate!  :D

Ja, zdravo!

"Ne vem če bi sploh kaj napisal". Karte so karte in kažejo in so kazale, da ne boš za dolgo odsotna itd. itd.

torej  :-* ;) :)

Tar_Mar

Pridem, grem, opazujem ....; vmes pozdravim tebe Tar_Mar;  ;) ;D :-*
Stella

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #62 on: November 03, 2007, 05:18:30 PM »
Pozdravljen Tar_Mar!

Konec leta se bo nekaj zakonov spremenilo, kar bo vplivalo tudi na pogodbo, s katero sedaj delam. To pomeni, da na tak nacin ne bom vec mogla delat. Sedaj tuhtam kako in kaj naprej. Pred casom sem te ze sprasevala ali se je smiselno podat na "svoje" in razvit neko poslovno idejo- zaenkrat samo toliko, da bom od tega lahko zivela. Tvoj odgovor je bil, naj vse dobro premislim in naj se tega lotim konec leta. In sedaj se priblizuje konec leta. Kaj sedaj?

razmisljam o s.p. ali d.o.o. Mene zanima: ali bom imela vec dela naslednje leto ali ne? Katera oblika je boljsa zame (davcno, zakonsko to priblizno ze vem- zanima me glede dela)? Kakrsen koli namig bo dobrodosel!

Hvala!

Lp apemaya

Offline Isabell

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #63 on: November 03, 2007, 06:24:43 PM »

Ne ni s tvojim delom.
Gre za razumevanje "sveta" in "okolja" na drugače zastavljen in pojmovan svet, in tudi sebe. Seveda v pozitivenm smislu.

:)

Tar_mar
[/quote]

Hm zanimivo  :), kej novega je zmerej dobrodošlo, čeprav vem, da sm v zadnjih letih močno dojela svoje življenje in se spremenila totalno, novi pogledi so vedno dobrodošli  ;)

hvala lepa in lp

Isabell

Patrik

• Guest
« Reply #64 on: November 05, 2007, 04:42:18 PM »
Hej, Tar_mar! :)

Zdajle pa se moram malo tebe pokomentirat! ;) Tvoje karte so res zakon, saj si mi napovedal zadeve, ki so se resnicno uresnicile. Med drugim tudi studij v tujini in zdaj sem tukaj. Upam, da se bo vse srecno koncalo, saj nikdar ne ves, kaj te caka! :) Napovedal si mi lep konec mature in vpis tukaj! Vse je stimalo! :)

Zdaj pa bi se ponovno obrnil nate s prosnjo, da mi samo malo pogledas v karte glede mojega studija tukaj! Kako se bo razvijalo oz. kako kaj kaze? :)

Hvala ti ze v naprej in lep, lep pozdrav;

Patrik

Patrik

• Guest
« Reply #65 on: November 06, 2007, 06:59:02 PM »

Hej, hej Tar_mar! :)

Full ti hvala za vpogled! Ja, morali smo proslaviti koncano maturo, veliko pa sem si privoscil tudi na dopustu! ;D A zdaj pa sem kar pridno poprijel vajeti in sibam, da napravim letnik! Bom se moral truditi, kot si dejal, kar je pri meni zdaj bistvo oz. dejstvo!!!

Torej, delati, se uciti in piflati do konca, ne??? :D :D :D Pa bo! :)

Hvala in lep, lep pozdrav*

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #66 on: November 06, 2007, 09:41:53 PM »

Zdravo!

Takole je steboj. Zelo si naštudirala zadevo in jo res obvladaš. O tem ni dvoma. Si gospodar situacije, ko to delo opravljaš in ga zelo dobro opravljaš. Vendar se ti kaže, da se boš morala na zelo hiter način odločiti o tem delu. (Kaže se ti nagla - čez noč odločitev o potovanju) Predvsem gre tukaj za delo z tujino, ali tujcem oziroma nisi vezana na "domač teren".
Ne zaenkrat ne hodi na svoje. Veš nimaš še dovolj bistre predstve o podjetnišvu. Ni to kar misliš. Bi bila zaenkrat kar precej razočarana in izigrana s "strani pokvarjeni levov"
Če že odpiraš firmo razmišlajaj o tem da odpreš d.o.o. in nič drugega. Lahko začneš enkrat po novem letu z registracijo d.o.o - (prej se posvetuj z menoj)

Drugače pa šušmari, če le moreš - tu se ti kaže nekaj dodatnega denarja.

Kartice ti tako pokazale

:) ;) :-*

Tar_Mar

Hvala, Tar_ mar!

Bi rada izpostavila najprej eno stvar (z vsem spostovanjem do tebe, se razume).
Ti vedno govoris, da obvladam situacijo in da delo dobro opravljam. Zakaj pa imam jaz ravno nasproten obcutek? Kot da mi vedno se kaj manjka, da bi vse dobro izpeljala. Ok, eno je, da mi je to delo vsec, ker sem med ljudmi, drugo pa je da se mi ne zdi, da dajem vse od sebe.

Delo s tujino bi mi bilo zelooo vsec (sploh pa ce me se kam popelje). Zivet pa moram vsak dan, itak :). Dejstvo je, da d.o.o. ze obstaja, samo ponovno ga je potrebno zagnat. Jaz se ne bi vrgla  takoj levom v zrelo, bolj bi pobirala ostanke. Potem pa bi videla kje oz kako stojim.

hvala, vedno!

:-*
apemaya

Offline Remeny

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #67 on: November 07, 2007, 08:18:20 PM »
Zdravo!

Tvoj partener se je iskazal za kar grobega in včasih nepremišljenega. Poleg tega je vajina zveza na preizkušnji, saj je med vama kar precej neiskrenosti.
Skušala bosta na "silo" istisniti še nekaj iz te veze, ki pa bo sčasoma splahnela ter dokončno se bosta oddaljila drug od reugega. Mogoče bo celo eden od vaju "pobegnil" iz te veze.

Tar_Mar

Zelo drži!
Prijatelj torej - ne moj partner :) a vseeno glede neiskrenosti verjetno pomeni predvsem iz njegove strani, saj sem sama zelo iskrena v tem odnosu. Skratka zanimivo, da se ne bo obneslo, bomo videli, kdaj bo pobegnil, jaz zaenkrat še nimam begavih misli ;)

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #68 on: November 09, 2007, 02:03:25 PM »
Neki tipi so začeli skakat okrog mene, en črni bik pa en rjav ribak, kaj je zdaj to? ;) ;D

Offline Remeny

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #69 on: November 11, 2007, 01:01:20 PM »
Mogoče ne bo "pobegnil" to moram malo koregirati mogoče hodi kam drugam?!, ali h keri drugi-(ne vzemi dobesedno). V hlavnem gre za odtujevanje v prihodnje.

Tar:Mar

Morda ;) le kdo ve, kaj se skriva za tisto neiskrenostjo ;D ja... je že tako namenjeno!

:-*

Offline Princes

• Mojster
« Reply #70 on: November 11, 2007, 06:08:06 PM »
Tar_mar, povedati moram, da sem se na študij vpisala, vendar se še ne ve, ali bo dovolj kandidatov. Tako da vse visi v luftu. Obiskovalcev predstavitvenih predavanj je veliko, vpisov pa bore malo.

Zanima me, ali bo študijsko leto sploh steklo (na odgovor naj bi čakala celih 14 dni).
HVALA

Zdravo!

Ta študij, se iskaže kot, da "ni za studij za dušo", ker ni program takšen kot pričakuješ in bi te "šolniki" čisto v drugo smer zapeljali in odpeljali.
Tako, da še premisli.
Si pa sposobna narediti ta študij

Tar_Mar

že zadnjič sem ti namihnil kako je s tem. Vse je "ena sama žalost" z tem vpisom. Tako, da če bo stekel ne bo vse teklo kot bi moralo. Vse do zadnjega trenutka se ne bo vedelo.
Bo pa po kartah. Naj bi bilo to leto. Če ne, drugo leto sigurno.

Tar_Mar

Tar_Mar, poročam:
iz vsega skupaj ni bilo nič. Premalo se nas je prijavilo. Ponudili so mi drugo smer, vendar se nisem odločila.
Že od vsega začetka si prav napovedal. ;)
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline neliada

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #71 on: November 14, 2007, 10:23:33 AM »
Pozdravljen,
Rada bi ti postavila vprašanje glede moje partnerske veze. Gre za veliko nezadovoljstvo iz moje, pa verjetno tudi iz partnerjeve strani. Pa še neka druga oseba je vpletena iz moje strani, sumim pa tudi partnerje....

Hvala za odgovor.
LP
N.

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #72 on: November 14, 2007, 05:42:29 PM »

Zdravo!

To je problem psihološkega profila "perfekcionistov", ki si zastavi za svoje delo zelo visoke kriterije. In ti jih imaš. To je po eni strani dobro, po drugi pa ne. Ker za določeno delo narediš včasih še to kar ni potrebo ali še kej več samo, da je v redu, oziroma, da je tebi parav ali drži sigurno. Ker samo na tak način si zadovoljna. Ne trpiš površnosti in nezanesljivosti, ki te spravlja v nesigurnost. Torej vse ok. daješ vse od sebe kot pišeš.
(Jaz osebno imam tudi zelo visoke kriterije pri vedeževanju do sebe. Vem, če bi šel to delat profesionalno bi komot zmagal na trgu, vendar ni to moj princip delati za denar. Delam po sistemu, če me najdeš, me najdeš. Ko me najdeš sem ti naklonjen in "sem tvoj" če pa nekomu ni usojeno, da me sreča, me pač ne. Torej ti si me tudi našla in sem ti na voljo.
Podejtje pa še zaenkrat ne zaženi, ker še ni pravi čas! V podjetništvu ne smeš pobirati ostankov, ker v tem primeru ne moreš preživeti.

Imej se lepo - počakaj še malo

Tar_Mar

Bom cakala. Ceprav bi se na trenutke zjokala zaradi te sluzbe. Recimo sedaj se mi zdi, da mi je situacija malo spolzela iz rok in je ne obvladam najbolje.
In me prime, da bi zacela pisat prosnje, ceprav me je groza pomislit, da bi se zaprla v eno pisarno, po moznosti z ljudmi, ki mi niso vsec. Potem si spet mislim: ja, saj znam jezike ( na trenutke se mi zdi, da se teh ne znam), potem pa vidim, da vsi zahtevajo se kaksna posebna znanja.

Upam, da bom imela tako sreco kot nekateri in mi bo kaksna fajn ponudba padla na glavo ;)

Offline Princes

• Mojster
« Reply #73 on: November 15, 2007, 06:10:33 AM »
Dragi Tar_Mar, spet se obračam nate s prošnjo za vpogled. Tokrat gre za mojega moža. Upokojil naj bi se v začetku drugega leta, vendar je do takrat še en kup dogajanja. Delovno mesto, kjer je delal se ukinja in bi moral iti delat več kot 100 km daleč še preostali čas. Sindikat priporoča, da ne podpiše aneksa k pogodbi, če se s prerazporeditvijo ne strinja  in tako se enostransko prekine pogodba o zaposlitvi. Po mnenju sindikata mu pripada normalna odpravnina za penzijo ob odhodu in odpovedni rok ter zavod za zaposlovanje do upokojitve. Problem pa je tudi ta, da dokumentov še ni dobil, prerazporeditev pa naj bi bila že čez 1 mesec. Tako je vse v "luftu".

Namesto, da bi se veselil odhoda v penzijo se pričenja zelo živčno obdobje, ko ne ve, kaj narediti oz. kako se bo obrnilo :'(.

Lepo prosim Tar_Mar za vpogled :)

"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Ana

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #74 on: November 15, 2007, 10:50:09 AM »
Pozdravljen Tar_Mar  ;)
kot vidim si pomagal že mnogim, da so si razjasnili določene situacije. Zato te tudi sama prosim za pomoč. Imela bi dve vprašanji:
1. Pred nekaj meseci sem zamenjala službo (to je bilo dobro zame, saj sem se rešila določenih psihičnih pritoskov), toda sem kamor sem prišla so se stvari začele obračati drugače kot mi je bilo obljubljeno (zmenjeno) - me je pričelo kar fajn mučit to ... pa me zanima, kako mi kaže tu (v novi službi) za naprej?
2. Ljubezen / kako mi kaže za naprej (trenutno sva s partnerjem malo na "bojni nogi"  ;D)?

Lep pozdrav  ;D