Author Topic: Tarot III. del  (Read 61364 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline neliada

• Trenutno v uvajanju
  • *
Re: Tarot III. del
« Reply #120 on: December 16, 2007, 06:01:28 PM »
POZDRAVČEK!

DRAGI TAR-MAR,KO SI NA TLEH,KO ENOSTAVNO NE VIDIŠ POTI V PRIHODNOST,VSAJ NE LEPIH OZ.SREČNIH,KO DEL DUŠE,SRCA,..TONE V TEMNO GLOBINO,....
NIKOLI NISEM POMISLILA,DA BOM KDAJ SAMA V TEJ SITUACIJI..A SEM BILA.
NO,DA NEBOM PREDOLGA.V MOJE ŽIVLENJE JE VSTOPIL NEKDO,ZARADI KATERGA SE CELIJO MOJE RANE,TER ME OSREČUJE .ZANIMA ME,A JE TO RES PRAVA ISKRENA  LJUBEZEN, MORDA USODA,A JE TO TA OSEBA  OB KATERI BOM ZARES SREČNA? SEM SE PRAV ODLOČILA,DA SEM DALA MOŽNOST NJEMU,TER  NE OSEBI IZ PRETEKLOSTI,ČEPRAV ŠE JE VEDNO NEK DEL MOJEGA SRCA OSTAJA  TAM?

ZA ODGOVOR SE ŽE VNAPREJ LEPO ZAHVALJUJEM!
POZDRAVČEK,BALERINA.

Offline kasandra

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #121 on: December 17, 2007, 01:28:20 PM »
Lep pozdrav Tar-Mar!

Prosim, če mi lahko sporočiš, kaj vidiš glede moje službe. Kako se bo vse skupaj izteklo?

hvala in lep pozdrav, K

Offline oona

• Novinec
  • *
« Reply #122 on: December 18, 2007, 03:24:12 PM »
Se mi bo kaj dogajalo? Gledano za en teden? Dobro ali slabo?

XXI - SVET
VII - KOČIJA
Kralj palic

Offline Remeny

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #123 on: December 20, 2007, 05:52:44 PM »
Za novo leto si želiiiiiiiiiiim :P da bi se uresničila ena izmed Tar_Mar-jevih nedavnih napovedi pod točko A :D in pod točko B, da bi vedela kje in s kom naj pričakam novo leto. Imam namreč 2 ponudbi, ponudbo tujina in ponudbo domaće, bi mi karte znale pomagati pri odločitvi?

:D

PS: Sam da bo zdravja :-*

Offline zaspana

• Novinec
  • *
    • Turistična agencija Kam pa Kam
« Reply #124 on: December 21, 2007, 06:51:10 PM »
pozdravcek Tar_Mar

zadnje dni se mi je moja dobra volja nekam skrila, kje naj jo najdem? :) Malce heca, sedaj pa eno resno vprašanje.... Ali se kažejo spremembe na mojem ljubezenskem področju? Stvar je v tem, da me nekaj močno v srcu mori in sama ne vem točno kaj,.... zdi se mi da se mi moj fant vedno bolj oddaljuje.... Kakšen predlog mogoče?

Najleša hvala za odgovor.

Offline Lilith

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #125 on: December 22, 2007, 06:19:58 PM »
Tar-mar, pozdravljen. Dolgo se že nisva slišala. Veš kaj me zanima - ali ta napoved, ki si mi jo dal pred tremi meseci, še zmeraj velja za prihodnost, glede na to da mi sedaj finančno ni izšlo odpotovati kam daleč.
Pa lep Božič in kup darilc pod smrekico ti želim.

Glede dopusta zelo dobro planiraš. Če boš šla v "neznano", bi se lahko imela čudovito, celo spoznala boš čudovitega moškega, če ga boš pa vzela s seboj, boš na tem dopustu odkrila njegove čare in nežnost.

Vse lepo

Tar_Mar

Offline Tamara

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #126 on: December 23, 2007, 01:19:02 AM »
Zdravo Tar_Mar, kaj praviš na tele karte:
III diski
As palic
Les Etoiles (zvezda)

Namig, tebi - zate.
Stella

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #127 on: December 28, 2007, 03:15:16 PM »
Tar-a bomo se majcken morali pocakat ...  ::)
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #128 on: December 30, 2007, 03:45:58 PM »
Tar_Mar,

sem še jaz prišla po en odgovor in enega lupčka  ;D. Prosim te ali mi lahko poveš, kaj se sedaj dogaja pri meni in kaj mi svetuješ v povezavi s tem? Ničesar ne razumem več, zato tudi ne vem kaj storiti  ::) Kja pomenijo te spremembe...ali čisto vse narobe razumem...nič mi ni jasno  ::)  :D

želim ti pa vsekakor vse lepo v novem letu, naj ti bo toplo pri srcu zaradi ljubezni katero oddajaš in jo prejemaš,

hvala ti, ker si z nami  :-*

Taja

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #129 on: December 30, 2007, 04:13:43 PM »
Tar_Mar,

sem še jaz prišla po en odgovor in enega lupčka  ;D. Prosim te ali mi lahko poveš, kaj se sedaj dogaja pri meni in kaj mi svetuješ v povezavi s tem? Ničesar ne razumem več, zato tudi ne vem kaj storiti  ::) Kja pomenijo te spremembe...ali čisto vse narobe razumem...nič mi ni jasno  ::)  :D

želim ti pa vsekakor vse lepo v novem letu, naj ti bo toplo pri srcu zaradi ljubezni katero oddajaš in jo prejemaš,

hvala ti, ker si z nami  :-*

V povezavi s tem ti svetujem po kartah seveda takole. Zastavila si si jasne cilje in ne odnehaj. Si ženska, ki premore energije toliko, da z lahkoto obaviš vse in vse rešiš, kar tudi boš. Da boš pa zadevo uredila, boš nekoga prizadela ali bo in tebe. NE MARAJ. To je cena, da bo potem vse v redu in da boš imela svoj lepi mir in boš v miru nadaljevala svojo pot. Tud pameti ti ne manjka tako, da se nimaš česa bat.
Torej vse lepo kaže. En del dneva v 7 dneh bo samo stresen ne maraj. Tako pozitivno naprej je vse ostalo.

Torej teb,i ko si prišla po enega tri dva na lička in ustene :-* :-* :-*

Tar_Mar

Taja

Hvala Tar-mAR...iz srca  :-* :-* :-*

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #130 on: December 30, 2007, 04:40:43 PM »
jaz bi tudi enega lupčka  ::)  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #131 on: December 30, 2007, 04:52:52 PM »
Le kaj bi brez moških, kaj? Samo, da je vse OK.  ;D
Hvala Tar_mar. Naj ti bo sladko 
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #132 on: December 30, 2007, 05:02:26 PM »
Tar-a bomo se majcken morali pocakat ...  ::)

Ker si me dočakala  ti bom povedal kaj te čaka na silvesterko noč.

Takole. Bila bos samo svoja kraljica, ki bo uresničila to kar si si želela. To pomeni, da boš v družbi tistega kot si si želela. Ena sama romantika in romanitika in romantika.
Tako bo čudovito in romantično da bo šel

moj poljub, ki ti ga sedaj pošilajm v pozabo :-*

Tar_Mar

Ha ha ha  ;D kaj naj bi to pomenilo, da bo sel? Bom ga odganala?  :D
Vsekakor pa hvala za napoved, ves - se se odlocam kam, ne vem kaj izbrati.  ::)
Glavno, da b fino, se bom spomnila na tvojo napoved.  :-*
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #133 on: December 31, 2007, 09:39:57 AM »
Tar_Mar,

spet jaz.  :) Upam, da nisem tecna :)

Imam par vprasanj: imam se en izpit-februarja. Tik pred koncem seveda ne bom popustila, me pa zanima kaj pravijo karte? In ali me v letu 2008 vidjo z diplomo v roki? :)

Pa rekel si naj susmarim- ocitno sem te vzela resno- eno samo susmarjenje me je.  :D Upam, da tale sluzba, ki si jo zadnjic omenil pride hitro ::)

Za novo leto ne vem, kje bom in ce sploh bom kje, glede na to da grem konec januarja na potovanje. Ce pa ze bom kje, se bom imela fajn? Ker zadnja leta je bolj povprecno tole praznovanje. :-\

Hvala!  :-*

Lp apemaya

Zdravo!

SE OPRAVUČUJEM ZADRŽANOSTI, PROSIM RAZUMITE!

No s teboj je pa takole. Ta ispit bi rada opravila na način, da bi rada "pretentala sebe lai profesorja! NE BO ŠLO. Sedaj ti pravim DA JE BOLJE DA SE NAUČIŠ. VSE NAŠTUDIRAJ SAMA.
Diploma pa še kašna lepa ne na vidiku. Zključek za diplomo ti je karta tarot IV Kralj - Emperator kar pomeni da boš s trmo in močno voljo prišla do cilja.

" Nisem rekel da šušmari, ""da me ne bo oblast zaprla" KARTE SO REKLE". IN TO DELAJ ŠE PRIDNO NAPREJ. Pa še lep denar se ti kaže. Saj po drugi poti ga ne bi bilo "toliko"

Glede potovanja ni sigurno da boš šla na ptovanje, če že drugo ne boš šla tam kot si planirala ali kot si želiš.

Veselo praznuj in enega ljubčka  :-*

Tar_Mar

Najprej vracam poljubcka in ti zelim srecno, zdravo in uspesno leto 2008!

Jaz "susmarim" legalno :D In drugega kot da susmarim, mi ne preostane :-\

Tole s potovanjem, me je pa malo vrglo s tira. Imam ze rezervirano vse- letalo in hotel, pa toliko sanjam o tem potovanju, da mi je za vse vseeno. To si pa res tako zelo zelim, kot si nisem se skoraj nic do sedaj! :'(
Upam, da je zadnji vpogled mislil na tisto drugo potovanje, ki ga imam namen izpeljati, ampak za katerega si kar ne morem najti casa in obenem tudi volje. :-[

Hvala, Tar_Mar! :-*

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #134 on: January 02, 2008, 09:44:38 PM »
grem na 4. stran:)
« Last Edit: January 02, 2008, 09:55:52 PM by tia »