Author Topic: Hujšamo z astrologijo  (Read 90580 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
Re: Hujšamo z astrologijo
« Reply #150 on: September 05, 2014, 10:25:57 AM »
Tole velja do 50 leta hahaha

Pol kvečjemu suši kosti in skup lezeš po višini - širina riti ni nič manjša  ;D

Po 50. vsak planet "teži". Rit se ne manjša, joške se pa  ;D :P :D

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #151 on: September 05, 2014, 10:29:40 AM »
Tole velja do 50 leta hahaha

Pol kvečjemu suši kosti in skup lezeš po višini - širina riti ni nič manjša  ;D

Po 50. vsak planet "teži". Rit se ne manjša, joške se pa  ;D :P :D

... joške se pa odpravijo na potovanje proti jugu. :laugh: Sicer že pred 50im, vendar takrat menda pospešeno
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #152 on: September 07, 2017, 10:16:21 PM »
saj ne vem kam naj napišem......bom kar tukaj.
Kaj pa recimo hrana? jaz recimo obožujem testenine, ribjih in morskih stvari pa sploh neeee.
a je katera že kdaj kaj o tem študirala? po mojem bi se tudi to moralo najt v astro karti.
V bistvu me to najbolj zanima zaradi otroka, ker je ful neješča, in bi jo mogoče s pomočjo te analize bilo lažje s ćim našmickat.
trenutno živi iz krompirja, bučk in cvetače...pa palačinke z nutelo pridejo tudi v poštev seveda  :laugh:

Gloria sem te sem prestavila. Daj od tamale karto tukaj v to temo. Bom pogledala.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #153 on: June 17, 2018, 06:05:23 PM »
Ravno spet malo preučujem prehranjevanje skozi luno. No lune v biku (moja luna) imajo rade stabilnost, rutino tako doma kot tudi pri prehranjevanju. Rade jemo hrano, ki nam da neko težo v želodcu. Saj se tudi na tak način počutimo bolj varne. Za lune v biku definitivno niso diete, kjer bi morale stradati ali pa jesti malo po večkrat. Ker imamo len metabolizem je celo bolj priporočljivo jesti 1-2 krat na dan in takrat več.
Največkrat imamo težave z izgubo maščobe okrog trebuha - ta maščoba je tudi znana kot maščoba, ki jo dobiš zaradi stresa. Torej za luno v biku je res priporočljivo, da je čim bolj varna in stabilna, če ne bo hitro predelala kak kilogram viška, sploh če je luna v kontaktu s plutonom, takrat se lahko prenažiramo.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #154 on: June 18, 2018, 08:11:30 AM »
Jane poznaš lchf prehranjevanje?
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #155 on: June 18, 2018, 08:33:38 AM »
Jane poznaš lchf prehranjevanje?

poznam, nisem se pa poglabljala v to, ker ne jem mesa tam je pa skoz na jedilniku meso. Se drzim drugi metod. Astroloske in ene druge po kateri lahko jes vse, razen pocakati moras da se ti razkroji v zelodcu zadnja hrana.

Moja astro karta

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #156 on: June 18, 2018, 08:39:54 AM »
Ideja LCHF prehranjevanja morda izhaja od sovražnikov ogljikovih hidratov. Upravičeno ali ne, ne bom razglabljala. Če ni nekega posebnega zdravstvenega (dokazanega) razloga, uživanje OH ni škodljivo ali prepovedano.
Pri LCHF (Low Carb, High Fat) dieti se dnevni vnos kalorij vnese s povečanim vnosom maščob.
1 g OH ima 4 kalorije, medtem ko ima 1 g maščob 9 kalorij in te številke je potrebno poznati in upoštevati, da se ne je kar na pamet, ker kalorijski suficit vedno povzroča večaje telesne teže, ne glede na to, iz katerih hranil ga vnesemo v telo. Prepričanja, da redijo samo OH, so zmotna.
Vprašanje pri vsaki dieti, ki izključuje ali "zlorablja" določeno vrsto hranil (LCHF, ketonska, visoko beljakovinska ... ) je, koliko presežek določenih hranil po nepotrebnem obremenjuje naše telo. Pretiran vnos beljakovin npr. vpliva na ledvica. Maščob pa potrebujemo le toliko, da podpirajo delovanje hormonskega sistema (0,8 do 1 g na kg telesne teže). Najboljši vir za zagotavljanje dovolj visokega energijskega vnosa so še vedno OH. So najlažje prebavljivi (govorimo spet o ljudeh, ki nimajo nekih opaznejših, ne namišljenih, zdravstvenih težav), okusni in najcenejši.
« Last Edit: June 18, 2018, 08:41:59 AM by Maja »
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #157 on: June 18, 2018, 08:48:00 AM »
Hvala Maja, tudi moje mnenje je tako, da se OH potrebuje.

Moja astro karta

Offline Manja

• Veteran
« Reply #158 on: June 18, 2018, 09:00:58 AM »
Meni recimo lchf full ustreza. Sicer se ne prehranjujem več po tej metodi, sem se pa počutila super, ko sem se, tako da razmišljam, da bi spet začela.
Seveda je pa od vsakega posameznika odvisno, kaj mu ustreza.