Author Topic: poklic v astrološki karti  (Read 85989 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Princes

• Mojster
Re: poklic v astrološki karti
« Reply #180 on: January 14, 2010, 09:36:33 AM »
Hvala Tea :-*
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #181 on: January 14, 2010, 09:40:54 AM »
Prosim ...  :-*
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #182 on: January 15, 2010, 01:23:13 AM »
Če se lahko mogoče še jaz v tole malo vmešam z vprašanjem. Princes je vprašala o postavitvah če želimo odpreti s.p in tvoj odgovor Tea je zelo dober.  Sem šel ponovno brskati tudi po moji karti in še kateri drugi.  Kaj pa glede poročnega datuma?  Po moje bi moralo veljati podobno, saj če se dva vzameta  potem naprej skupaj družino vodita, kar je podobno kot posameznik, ki v nekem delu življenja odpre s.p. ali d.o.o. in potem drug z drugim delata. Oziroma drug za drugega.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #183 on: January 15, 2010, 06:54:44 AM »
Če se lahko mogoče še jaz v tole malo vmešam z vprašanjem. Princes je vprašala o postavitvah če želimo odpreti s.p in tvoj odgovor Tea je zelo dober.  Sem šel ponovno brskati tudi po moji karti in še kateri drugi.  Kaj pa glede poročnega datuma?  Po moje bi moralo veljati podobno, saj če se dva vzameta  potem naprej skupaj družino vodita, kar je podobno kot posameznik, ki v nekem delu življenja odpre s.p. ali d.o.o. in potem drug z drugim delata. Oziroma drug za drugega.

Andres

10 hiša je kariera, zato se gleda pri osebi to kot prva hiša njegove firme

7 hiša je partnerstvo in pogodba, pa naj bo to osebna ali poslovna

5 hiša je pa ljubezen kot taka

Namreč v 5 hiši se dva spoznata, lahko gre za avanturo, igrivost, lahko se rodi ljubezen, ki se potem potrdi z dogovorom o skupnem življenju, ki je v 7 hiši in skupnem denarju, ki je v 8 hiši - torej partnerjevi 2 hiši.

Kar se tiče pa družine. Da. 4 in 10 hiša že tako označujeta očeta ali mamo. 10 hiša je partnerjeva 4 hiša, torej njegovo dojemanje doma in družine.
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #184 on: January 15, 2010, 07:02:04 AM »
Vam napišem nekaj indirektnih pomenov hiš

1. hiša: prijateljev sosed, smrt domače živali, otrokovo potovanje ali študij, možev ali ženin poslovni partner, pravnuk, otrok svaka oz. svakinje ipd.....

2. hiša: partnerjev dolg, ženina oz. moževa smrt, otrokova služba, bolezen vnuka lai svaka, očetova srčna želja itd...

3. hiša: otroci prijateljev, prijatelji otrok, materina bolezen, prijatejevo stanovanje, partnerjevo potovanje, partnerjev odvetnik ali odvetnik tožene stranke

4 hiša: sestrino ali bratovo imetje, možev oz. ženin poklic /služba, kariera/ smrt vnuka, bolezen prijatela ipd

5 hiša: imetje očeta, prijateljeva žena, bolezen tete, sestrino pismo, bratov telefonski razgovor, partnerjev prijatelj ipd

6 hiša: otrokovo imetje, mateino potovanje, sestrina hiša, bratova parcela, partnerjev skrivni sovražnik

7 hiša: očetovi predniki, sestrini oz. bratovi otroci /nečaki/ otrokov izlet, prijateljevo potovanje, sestrina ali sosedina nosečnost, materina služba

8 hiša moževo ali ženino imetje, otrokovo stanovanje, bratova ali sestrina bolezen, prijateljev poklicni uspeh, dobiček od partnerskega sodelovanja

9 hiša brat ali sestra zakonskega partnerja ter zakonski partner brata ali sestre, vnuki in vnukinje, bolezen očeta, materina hospitalizacija, moževo oz. ženino pismo itd

10 hiša imetje vnukov, bolezen otroka, hiša ali stanovanje partnerja, dolg brata ali sestre, dobiček od publikacij, študija ali potovanja

11 hiša zaslužek oz. dobiček od poslov, finančno stanje delodajalca, imetje matere, partnerjev otrok /oz. posvojeni otrok/ otrokov partner /zet snaha/ bolezen strica ali tete po očetovi strani ipd

12 hiša tete strici po materini strani, bolezen moža ali žene imetje zeta ali snahe, sestrina ali bratova služba, materin izlet, otrokova smrt, prijatevljev denar ipd....

Zdaj pa vsak lahko še malo doda v svoj seznam  :D
www.Astro-Star.net

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #185 on: January 15, 2010, 02:49:17 PM »
Hvala za obrazložitev Tea. Zelo podrobno napisano. Bom še jaz kaj pobrskal in bržkone kaj najdem tudi sam iz svoje karte, ali kart tistih, katerih življenje poznam zelo dobro.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #186 on: January 15, 2010, 04:20:39 PM »
Je za s.p. ali d.o.o. isto ali je kakšna razlika? Čisto tako iz firbca bi šla gledat karto nekoga iz družine, ki mu gre d.o.o. v stečaj...
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Princes

• Mojster
« Reply #187 on: January 15, 2010, 05:57:30 PM »
Je za s.p. ali d.o.o. isto ali je kakšna razlika? Čisto tako iz firbca bi šla gledat karto nekoga iz družine, ki mu gre d.o.o. v stečaj...

Za moje pojme je to enako, saj posameznik sam stopi na poklicno pot, samo oblika organizacije je drugačna oz. statusna oblika. V obeh primerih pa je lahko samo en zaposlen ali pa ima še druge zaposlene.
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Alex

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #188 on: January 15, 2010, 08:20:37 PM »

Popravte me če se motm, sam pomoj je s.p. v primeru dolgov bolj pod stresom sj odgovarja z celotnim svojim premoženjem (hiša, avtoček....), d.o.o pa lahko gre v stečaj, likvidacijo pa se odgovarja z vrednostjo firme.( obdrži hišo)

lp ;)

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #189 on: January 16, 2010, 11:09:23 AM »
hvala Tea, super detajlna razlaga  pomenov hišk...zelo koristno  :-*

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #190 on: January 16, 2010, 11:58:50 AM »

Popravte me če se motm, sam pomoj je s.p. v primeru dolgov bolj pod stresom sj odgovarja z celotnim svojim premoženjem (hiša, avtoček....), d.o.o pa lahko gre v stečaj, likvidacijo pa se odgovarja z vrednostjo firme.( obdrži hišo)

lp ;)

Doo ali sp ali kakršna koli druga oblika samostojnega dela se gleda isto

Aleks o tej denarni razliki pa je tudi zapisano v karti. Če bo bankrotiralo podjetje /11/ali tudi on osebno /8 in 2/

www.Astro-Star.net

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #191 on: January 16, 2010, 04:58:40 PM »
Hvala Tea za tale zgornji opis hiš,res zelo zanimivo. Bom se spravila malo proučit karte še s tega vidika.
Kaj vse se da razbrati,res neverjetno.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #192 on: January 18, 2010, 08:54:11 AM »
Seveda, astrologija je neizmeren vir informacij, če le znamo brati  ;)

Pri indirektnem pomenu hiš pa morate upoštevati še to:

- katera hiša je oče ali mati /vemo, da načeloma velja za moške in ženske karte obratno/ oz. moramo določiti po spolu planetov v morebitni 4 ali 10 hiši

- potem je treba vedeti, kateri otrok je to /1, 2 .... v kartah so tudi nerojeni/

- potem je lahko število porok tudi več kot 1  ;)

- lahko imamo več tet in stricev .... spet uporabimo štetje hiš

itd......
www.Astro-Star.net

Offline Alex

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #193 on: January 18, 2010, 03:30:11 PM »

lp ;)

Doo ali sp ali kakršna koli druga oblika samostojnega dela se gleda isto

Aleks o tej denarni razliki pa je tudi zapisano v karti. Če bo bankrotiralo podjetje /11/ali tudi on osebno /8 in 2/

Ma ne jz sm za splošno povedu.
« Last Edit: January 18, 2010, 03:42:38 PM by Alex »

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #194 on: January 25, 2010, 06:59:51 PM »
Morda imam danes malo drugačno vprašanje kot navadno.  Zanima če je v karti nekoga, ki se ukvarja s slabimi deli, pod kar štejem prodajo droge, orožja, ali nečesa kar ni legalno, vse to zapisano z nekim posebnim aspektom, ali kako drugače?

Ta post sem zapisal v Poklic v astrološki karti temo, saj druge primerne za to vprašanje nisem našel.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858