Author Topic: poklic v astrološki karti  (Read 85940 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Re: poklic v astrološki karti
« Reply #210 on: August 03, 2011, 09:13:16 AM »
Danes imam sicer še kar nekaj opravkov, bom pa naredila karti, ju printala in se jutri na bazenu (no vsaj plan je tak) poigrala...  ;)

Hvala Tejka ang: :-* ang:
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
  • Tam kjer ni nič je vsega dovolj
« Reply #212 on: August 04, 2011, 11:17:27 AM »
sin
22.01.1988 ob 16.30 Lj

Samo da preverim če sem dobro vnesel podatke, ASC na 28° :rak:Lu na 19 :ri°?

Pri njemu je  :So pomemben faktor, ker je edini kotni planet, pa še na midpointu od  :J/ :PL je, ki tvorita sicer zunanji točki planetarnega vzorca. Ko je  :So na DC-ju se opaža predajanje moči in nadzora drugim, ali pa občutek, da se naša lastna moč in izraznost konstantno izpodbija. Pri ljudeh z AC-jem :rak sem opažal pasivnost, kar se tiče medosebnih odnosov, ne prevzemajo vodilne vloge, ne iniciirajo dejanj.  :Lu in  :Ve v :ri nekako dopolnjujeta bolj indirekten način življenja, če se tako izrazim.
Kombinacija  :So in :Me v :vo, tudi ko ni konjunkcija, je vsekakor pokazatelj, naprednega in bistrega uma, zaradi močne :ri je vodnarska lastnost humanosti in sploša skrb za druge verjetno precej izražena. Nenazadnje sta tudi planeta tudi v 7. hiši.

:J :ov ima v 10. hiši, tako da je status in efekt na ljudi zanj pomemben za dober občutek v lastni koži in tukaj je tudi želja po tem, da se stvari nekam premakne prisotna.

Tukaj pride potem v igro  :Ma :st ki je že sam po sebi moški, aktiven planet, poleg tega pa edini osebni v ognju in kot tak, bo še najbolj primeren za pomoč  :J. Načeloma ta pozicija pomeni, da je rad uspešen in da želi biti dober in opazen in kreativen in sproščen in aktiven. Vendar je tukaj tudi  :Sa, ki omejuje te občutke in svobodo izražanja. In tako se mi zdi ta dinamika kar pomembna, kar se tiče kariere. V smislu da najde pravo mero tukaj. Tu je še kvadrat na Venero in vpliv Neptuna...

Nek rezime zdaj treba, ne?
Vsekakor nek suhoparen poklic ne bo šel skos, on črpa motivacijo in inspiracijo iz čustvenega sveta in nezavedno je močan faktor. Če upoštevamo samo tole, bi ga dal v umetniške vode, kjer bi njegovo delo imelo namen vzbuditi reakcije med ljudmi ali celo šokirati. Vendar je potrebno upoštevati planeta v  :vo in generalno močno vlogo medosebnih odnosov v karti.  :vo tukaj nakazuje na prodornost in nekonvencionalnost, da razmišlja v neobičajne smeri.

Iskreno, ne vem se konkretno odločit. Povej kaj več o njem, bo vsekakor v pomoč

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #213 on: August 04, 2011, 11:38:04 AM »
Njegov Mars je na fiksni zvezdi Antares.
Je to kaj pomemben podatek?
Čist iz firbca vprašam...

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #214 on: August 04, 2011, 11:50:56 AM »
Njegov Mars je na fiksni zvezdi Antares.
Je to kaj pomemben podatek?
Čist iz firbca vprašam...

Fiksnih zvezd ne poznam, tako da ne vem kaj naj bi to pomenilo.
Bom pa vesela komentarja od drugih glede te zvezde.
Hvala ang: :-* ang:
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #215 on: August 04, 2011, 11:59:13 AM »
Kolikor sem prebrala, da če so planeti v konjunkciji teh zvezd, to ojača planetu vpliv. Antares je ena izmed kraljevskih zvezd.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #216 on: August 04, 2011, 12:12:12 PM »
sin
22.01.1988 ob 16.30 Lj

Samo da preverim če sem dobro vnesel podatke, ASC na 28° :rak:Lu na 19 :ri°?

Pri njemu je  :So pomemben faktor, ker je edini kotni planet, pa še na midpointu od  :J/ :PL je, ki tvorita sicer zunanji točki planetarnega vzorca. Ko je  :So na DC-ju se opaža predajanje moči in nadzora drugim, ali pa občutek, da se naša lastna moč in izraznost konstantno izpodbija. Pri ljudeh z AC-jem :rak sem opažal pasivnost, kar se tiče medosebnih odnosov, ne prevzemajo vodilne vloge, ne iniciirajo dejanj.  :Lu in  :Ve v :ri nekako dopolnjujeta bolj indirekten način življenja, če se tako izrazim.
Kombinacija  :So in :Me v :vo, tudi ko ni konjunkcija, je vsekakor pokazatelj, naprednega in bistrega uma, zaradi močne :ri je vodnarska lastnost humanosti in sploša skrb za druge verjetno precej izražena. Nenazadnje sta tudi planeta tudi v 7. hiši.

:J :ov ima v 10. hiši, tako da je status in efekt na ljudi zanj pomemben za dober občutek v lastni koži in tukaj je tudi želja po tem, da se stvari nekam premakne prisotna.

Tukaj pride potem v igro  :Ma :st ki je že sam po sebi moški, aktiven planet, poleg tega pa edini osebni v ognju in kot tak, bo še najbolj primeren za pomoč  :J. Načeloma ta pozicija pomeni, da je rad uspešen in da želi biti dober in opazen in kreativen in sproščen in aktiven. Vendar je tukaj tudi  :Sa, ki omejuje te občutke in svobodo izražanja. In tako se mi zdi ta dinamika kar pomembna, kar se tiče kariere. V smislu da najde pravo mero tukaj. Tu je še kvadrat na Venero in vpliv Neptuna...

Nek rezime zdaj treba, ne?
Vsekakor nek suhoparen poklic ne bo šel skos, on črpa motivacijo in inspiracijo iz čustvenega sveta in nezavedno je močan faktor. Če upoštevamo samo tole, bi ga dal v umetniške vode, kjer bi njegovo delo imelo namen vzbuditi reakcije med ljudmi ali celo šokirati. Vendar je potrebno upoštevati planeta v  :vo in generalno močno vlogo medosebnih odnosov v karti.  :vo tukaj nakazuje na prodornost in nekonvencionalnost, da razmišlja v neobičajne smeri.

Iskreno, ne vem se konkretno odločit. Povej kaj več o njem, bo vsekakor v pomoč

Bom bolj na kratko,da bodo še drugi lahko kaj pokomentirali,več pa sem ti napisala na privat.
V mladosti do 20 leta je bil aktiven športnik-vsak dan po 2 uri treningi, vsak vikend tekme.
Meni se zdi zelo zasanjan. Nikoli se ni odločno postavil zase, nikoli prepiral, nikoli stepel, v družbi bil vedno zelo priljubljen. Ob njem se človek počuti umirjeno.
Trenutno študira informatiko, prej pa neuspešno 3 leta računalništvo. Pravi, da pravzaprav ne ve točno kaj ga zares veseli, da bi potem to tudi počel v življenju. Vedno je verjel,da bo aktiven in uspešen športnik, pa se je potem žal kariera predčasno zaključila.
Res ne vem kako bi mu pomagala, da bi se bolj našel.
Hvala ang: :-* ang:

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #217 on: August 04, 2011, 12:13:23 PM »
ura oddanega posta 12:12:12 ang: ang: ang:

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
« Reply #218 on: August 04, 2011, 01:28:17 PM »
Kaj pa če bi šel za trenerja ali pa kaj športno pedagoškega?
Tukaj ima šport ( :Ma), analiziranje, strateškost, tudi inovativnost lahko ( :So :Me :vo), ima tudi osebne odnose in socialno-pedagoški element (3. kvadrant +  :Lu :Ve :ri).

Če je recimo trener, lahko uporabi svoje občutke in impulze, ki bi jih lahko tukaj dobro vnesel.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #219 on: August 04, 2011, 02:50:27 PM »
Ja, tudi za trenerja sem mu že omenila, to so mu ponujali tudi določeni klubi, pa pravi, da ni ip, ki bi sekiral druge, da kot trener moraš imeti trdo roko, jih sekirati, matrati, skratka bolj gladiatorsko on to vidi, saj je tudi sam imel take treninge, šport je postal res neizprosen.
Predvsem pa moraš dati nekaj sam od sebe, mislim, da nima preveč zaupanja sam vase, ne vem, kot mama tako težko ocenjujem. Rekla bi, da nima energije za porinit se naprej.

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
« Reply #220 on: August 04, 2011, 03:30:30 PM »
To sem ravno razmišljal, da ni nek vodja, kar pa trener tudi mora biti...

Saj, že moja generacija je bila izgubljena - čeprav tvoj sin ni dosti mlajši od mene - in redkokdo ve kaj bi sam s sabo.
Kaj zdaj pametnega težko povedat... naj pride na forum pa se pomenimo  :P

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #221 on: August 04, 2011, 03:50:06 PM »
 Mu bom omenila forum, mogoče se še res pridruži :)

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #222 on: August 04, 2011, 07:55:46 PM »
Na hitrico, ker mi net lomi... Tudi MC v :ov govori o tem, da bi bil "vodilni" (trener to definitivno je) in v 5. = status/kariera iz hobija ;)
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
« Reply #223 on: August 05, 2011, 11:27:52 AM »
hči
29.04.1993 ob 12.00 LJ
To so malo zaokrožili uro ali štima tako?

Pri hčerki seveda prvo pade v oči  :Me na MC-ju, ki dobiva močna aspekta od  :U in :NE. Izražanje torej visoko kotira pri njej, s tem da ostala planete lahko tukaj dajeta zelo različne vplive, od nervoze in izgubljenosti, do kreativne fantazije in naprednih idej.

Hčerka je verjetno precej bolj direktna od sina, že sam AC v :Le ji daje opazen nastop in verjetno ima nek efekt na ljudi, kakršenkoli že. Skratka, se jo opazi.  :Ve :ov tudi  dobro ve kaj hoče in najboljše da to dobi že včeraj.

:Ma v 12. hiši je načeloma precej nestanoviten, včasih se pokaže v svoji pravi luči, potem pa spet obdobje ko je v defenzivi... vsaj take so moje izkušnje.
Ne vem pa točno kaj si naj o tej  :Lu mislim, pri tej karti je res pomembno, da štima ura rojstva.

Tale kvadrat med  :So in :Lu je neprijeten aspekt, posebej še v mladih letih. Dodatno še kvadrat na AC. Potem še močno prisoten ogenj. A je kaj nagnjena k nervozi in impulzivnih reakcijam? Se mi zdi kar tenzična karta, oz. si mislim, da se lahko tako kaže, pri teh letih.

Anyway... poklic... Se bo drla na varovance tvojga sina  ;D
Sorry, bad joke.

Torej brez dodatnih informacij bi rekel, da ji nekaj javnega odgovarja, nekaj kjer se ona izraža in to ljudje vidijo.

« Last Edit: August 05, 2011, 11:36:39 AM by Bojan The Bojan »

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #224 on: August 05, 2011, 11:29:48 AM »
Anyway... poklic... Se bo drla na varovance tvojga sina  ;D

:D :D :D :D :D :D :D :D :D
9ZK 674