Author Topic: poklic v astrološki karti  (Read 85879 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Re: poklic v astrološki karti
« Reply #90 on: January 12, 2008, 03:02:55 PM »
Še imam oči v jamicah  :o
LOčila sta se,ko sem imela 6 ali 7 let.
Očim,ja...Bravo! /color]

Ufff, sem se oddahnila. Hvala za povratno info, Katja.  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #91 on: January 12, 2008, 05:05:44 PM »
Bravo Relgina!! Men so oči skoraj padle iz jamic, ko sem brala tvojo razlago, še preden sem prabrala Katjin odgovor.  :)
Od kje ti to? Iz ta novih dveh knjig?  ;)

Lep dan!

Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #92 on: January 12, 2008, 06:47:25 PM »
Hvala Iza,  ;D Tudi sama sem zelo vesela tega "pravega" odgovora, ker odkrito priznam, da sem pošteno brskala po vseh predalih, preden sem ga odkrila. Nisem ga našla v svojih novih knjigah, enkrat je bila debata nekje na netu, pa sem si zapisala.  ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Katja999

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #93 on: January 12, 2008, 07:06:03 PM »
Ker je Merkur od Sonca ožgan,  je to oviralo njen razvoj /pogoste bolezni, predvsem vročina, iznajdljivost/Uran, AC in v kvadratu na Pluton/ v želji, da bi šokirala, po drugi strani pa jo je aspekt silil v ospredje in krepil njenega tekmovalnega duha.

To mi ni najbolj jasno...pogoste bolezni(psihične?).
Vročina?...

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #94 on: January 12, 2008, 07:13:33 PM »
Ne psihične, temveč fizične v smislu tega, da si se znaša po svoje, ko si hotela vzbudit pozornost. Recimo, če si dobila vročino, si bila "glavna" pri hiši. ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Princes

• Mojster
« Reply #95 on: January 12, 2008, 07:15:11 PM »
Quote from: Regina link=topic=253.msg28663#msg28663
Mislim, da je Katja očeta že zelo zgodaj (pri starosti 2-3 let ločitev staršev) izgubila /Uran na 25 stopinj, AC 23 stopinj/, njegovo podobo pa si je v fantaziji "nadomestila" z neko drugo moško osebo, ki bi lahko bil njen očim, učitelj, stric...

Regina super, ampak ni mi jasno kaj je ločitev ali uran na 25.st, ali ASC na 23.st(vodnarjeva stopinja).
Sicer ločitev staršev nakazuje sonce kvadrat luna, če ne ločitev pomeni tudi nerazumevanje staršev - hladni odnosi.
« Last Edit: January 12, 2008, 07:19:41 PM by Andres »
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #96 on: January 12, 2008, 07:26:02 PM »
uran na 25.st, ali ASC na 23.st
Razlika v stopinjah naj bi označevala, koliko je otrok bil ob dogodku star. Če se ta ne ujema, je bilo razloženo, da je možna frka v uri rojstva in zato pride do odmika.
www.sepet-sanj.com

Offline Katja999

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #97 on: January 12, 2008, 07:35:33 PM »
Ne psihične, temveč fizične v smislu tega, da si se znaša po svoje, ko si hotela vzbudit pozornost. Recimo, če si dobila vročino, si bila "glavna" pri hiši. ;D
To pa ne bo držalo.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #98 on: January 12, 2008, 07:45:01 PM »
Ne? Je mama tako rekla? Ne znam se "branit", čeprav je pri naši hiši bilo čisto normalno, da je bil sin že brez teh aspektov alfa in omega, ko je dobil stekleni pogled, kaj šele takrat, ko je vročino res dobil.  ;D Najbolje, da mi razjasniš te pojme, ker se bom iz "žive" izkušnje še največ naučila. ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Katja999

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #99 on: January 12, 2008, 09:32:12 PM »
Imela sem mlajšo sestro,mama je prihajala pozno popoldne,ko je še doma kaj postorila...naši so bili večeri,ko smo skupaj brale.
Ko pa sta začela z očimom skupaj živeti,pa se je itak življenje vseh precej spremenilo...zato sem vprašala,če mogoče gre za psihično bolezen.Ni bilo niti možnosti,da bi tekmovala za pozornost.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #100 on: January 12, 2008, 09:44:32 PM »
Točno to o čemer ti zdaj pišeš, meni jamra hčerka v zadnjem času. Bivša žena je dobila drugega in naenkrat ni več nič pozornosti usmerjeno na oba otroka.  Hčerka mi jamra, da bi rada z mamo spala, a je on pri njih in so dali njo v dnevno sobo.  Pravi tudi, da se je mama veliko spremenila, skratka podobno kot pri tebi. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #101 on: January 12, 2008, 10:23:36 PM »
Ups, komaj sedaj vidim, da to sploh ne paše več v to temo.  Se opravičujem.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #102 on: January 12, 2008, 11:20:47 PM »
Imela sem mlajšo sestro,mama je prihajala pozno popoldne,ko je še doma kaj postorila...naši so bili večeri,ko smo skupaj brale.
Ko pa sta začela z očimom skupaj živeti,pa se je itak življenje vseh precej spremenilo...zato sem vprašala,če mogoče gre za psihično bolezen.Ni bilo niti možnosti,da bi tekmovala za pozornost.

Ah, tu je aspektov malo morje,  v bistvu pa sem odgovorila samo na Teino vprašanje, kot sem pač najbolje znala.  Saj sem rekla, da se komaj učim in jasno mi je, da je treba upoštevat še marsikaj drugega, kot sem jaz opisala s par stavki. Verjetno obstaja tudi kakšen čisto drugačen izraz kot je tekmovanje za pozornost. V vročini bi lahko bila tudi preprosta kompenzacija za tisto, kar praviš sama, da niti ni bilo možno izterjat, kaj pa je bilo v resnici, pa bi morala pogledat še kam drugam. Tudi za zdravje ne gre kar tako, kot sem rekla na hitro. Tvoja 1. in 6. hiša, pa znamenja in vsi vladarji, planeti v njih in aspekti, pa Sonce in Luna, itd. bi povedali več. Vročino sem omenila pač kot eno izmed možnosti,  ker Uran niti nima neke pomembne organske povezave, ampak je vezan bolj na dogodke. Sem pa ne sodi samo vročina, ampak tudi zoboboli, glavoboli, težave z očmi, občutljivost, nervoza, pa tudi psihične težave in kaj vem kaj še vse, kar je pač povezano z Luno v tvoji hiši zdravja in Bikom, pa da ne naštevam dalje v prazno. Ampak ej, da ti jaz to vse opišem, rabim tri dni in tri noči. Prosim vzemi samo tisto od mojega odgovora, kar ti ustreza, ostalo bodo povedali pa strokovnjaki.
Pozdravlja te učenka Regina  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Katja999

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #103 on: January 13, 2008, 01:57:44 AM »
Ne,ne Regina-SUPER  :-*
Pokomentirala sem vglavnem zato,ker sem potihem upala,tu na drugi strani,da boš mogoče še kaj dodala,poglobila...  ;D

Ojoj.........ko bom jaz tako daleč...

Andres,si se že  "naključno" znašel v tej sobi  ;)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #104 on: January 13, 2008, 09:35:24 AM »
Saj prav, da si pokomentirala, celo zaželjeno je, nadaljevala pa nisem, ker bi se zapletla med vsemi temi bajtami. Itak že gledam tvojo karto bolj kot svojo, pa bom raje počakala na šefico Teo, da vidim v katero učilnico nas bo poslala.  ;D
www.sepet-sanj.com