Imela sem mlajšo sestro,mama je prihajala pozno popoldne,ko je še doma kaj postorila...naši so bili večeri,ko smo skupaj brale.
Ko pa sta začela z očimom skupaj živeti,pa se je itak življenje vseh precej spremenilo...zato sem vprašala,če mogoče gre za psihično bolezen.Ni bilo niti možnosti,da bi tekmovala za pozornost.
Ah, tu je aspektov malo morje, v bistvu pa sem odgovorila samo na Teino vprašanje, kot sem pač najbolje znala. Saj sem rekla, da se komaj učim in jasno mi je, da je treba upoštevat še marsikaj drugega, kot sem jaz opisala s par stavki. Verjetno obstaja tudi kakšen čisto drugačen izraz kot je tekmovanje za pozornost. V vročini bi lahko bila tudi preprosta kompenzacija za tisto, kar praviš sama, da niti ni bilo možno izterjat, kaj pa je bilo v resnici, pa bi morala pogledat še kam drugam. Tudi za zdravje ne gre kar tako, kot sem rekla na hitro. Tvoja 1. in 6. hiša, pa znamenja in vsi vladarji, planeti v njih in aspekti, pa Sonce in Luna, itd. bi povedali več. Vročino sem omenila pač kot eno izmed možnosti, ker Uran niti nima neke pomembne organske povezave, ampak je vezan bolj na dogodke. Sem pa ne sodi samo vročina, ampak tudi zoboboli, glavoboli, težave z očmi, občutljivost, nervoza, pa tudi psihične težave in kaj vem kaj še vse, kar je pač povezano z Luno v tvoji hiši zdravja in Bikom, pa da ne naštevam dalje v prazno. Ampak ej, da ti jaz to vse opišem, rabim tri dni in tri noči. Prosim vzemi samo tisto od mojega odgovora, kar ti ustreza, ostalo bodo povedali pa strokovnjaki.
Pozdravlja te učenka Regina