Saša še zame, če lahko ..... nekaj mi je poslovno šinilo v glavo. Ta premik na drugo lokacijo, bo v redu al ...........
sam če lahko v slovenščini, kitajščine ne razumem 
Evo Tea, zate pa kar po kmečk

SOOČI SE S SVOJIMI NASPROTNIKI
Ali ostajaš pasivna pred očmi ljudi ali okoliščin, ki te moralno, etično ali celo fizično žalijo ali ne spoštujejo? Ali se zavedaš nepravičnosti ali neizplonjenih obveznosti, ki spodkopavajo tvoj občutek varnosti ali samozavesti, pa jih kljub temu ignoriraš? Se sprašuješ, ali bi spregovorila ali ostala tiho, da bi se izgonila resnemu soočenju? To je močan stik v razvoju tvoje duše, kjer se moraš brzdati, da se izogneš pretiravanju ali napadu, pri tem pa ne zanikaš same sebe ali se predaš zlorabam.
Tvoj trenutni dušni namen je, da stopiš stran od vseh motečih ali grozečih situacij, pri morebitnem soočenju z njimi pa vseeno ostaneš zbranega srca in uma.
Tvoja dušna lekcija: Bodi objektivna karseda pri interpretaciji zlorab, ki jih srečaš. Upoštevaj nevtralne in pametne nasvete drugih. Izpostavi dejstva in jih preuči skupaj z usposobljenim zaupnikom, ko boš iskala podzavestne vzorce tako pri sebi kot pri svojem nasprotniku. Poskušaj razumeti motive nasprotnika, hkrati pa moraš stremeti k razjasnitvi svojih lastnih želja in razlogov, ko se boš skušala izogniti obsojanju in hinavstvu. Z drugimi besedami, poslušaj svoje srce, toda ravnaj z glavo.
Hm.... mislim, da bi ti tole lahko ratalo, toda vseeno boš naletela na par ovir pri tej selitvi na drugo lokacijo. Vsaj tako jaz razumem vse skupaj...