Author Topic: Angelske karte 8. del  (Read 194942 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline pikica53

• Uporabnik
  • **
Re: Angelske karte 8. del
« Reply #420 on: October 11, 2010, 11:12:32 PM »
Hvala, sem vzela na znanje, da si  ang: s prevajalnikom  ;D ;D v realnost  8)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #421 on: October 12, 2010, 07:04:33 AM »
Saša še zame, če lahko ..... nekaj mi je poslovno šinilo v glavo. Ta premik na drugo lokacijo, bo v redu al ...........

sam če lahko v slovenščini, kitajščine ne razumem  ;D

Evo Tea, zate pa kar po kmečk  ;D

SOOČI SE S SVOJIMI NASPROTNIKI
Ali ostajaš pasivna pred očmi ljudi ali okoliščin, ki te moralno, etično ali celo fizično žalijo ali ne spoštujejo? Ali se zavedaš nepravičnosti ali neizplonjenih obveznosti, ki spodkopavajo tvoj občutek varnosti ali samozavesti, pa jih kljub temu ignoriraš? Se sprašuješ, ali bi spregovorila ali ostala tiho, da bi se izgonila resnemu soočenju? To je močan stik v razvoju tvoje duše, kjer se moraš brzdati, da se izogneš pretiravanju ali napadu, pri tem pa ne zanikaš same sebe ali se predaš zlorabam.
Tvoj trenutni dušni namen je, da stopiš stran od vseh motečih ali grozečih situacij, pri morebitnem soočenju z njimi pa vseeno ostaneš zbranega srca in uma.
Tvoja dušna lekcija: Bodi objektivna karseda pri interpretaciji zlorab, ki jih srečaš. Upoštevaj nevtralne in pametne nasvete drugih. Izpostavi dejstva in jih preuči skupaj z usposobljenim zaupnikom, ko boš iskala podzavestne vzorce tako pri sebi kot pri svojem nasprotniku. Poskušaj razumeti motive nasprotnika, hkrati pa moraš stremeti k razjasnitvi svojih lastnih želja in razlogov, ko se boš skušala izogniti obsojanju in hinavstvu. Z drugimi besedami, poslušaj svoje srce, toda ravnaj z glavo.

Hm.... mislim, da bi ti tole lahko ratalo, toda vseeno boš naletela na par ovir pri tej selitvi na drugo lokacijo. Vsaj tako jaz razumem vse skupaj...
 ang:

Saša  :-* :-* :-*

Zelo močno sporočilo. Vsekakor mi je razsjasnilo mnogo vidikov in plati. Hvala  ang:
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #422 on: October 12, 2010, 07:40:06 AM »
Saša še zame, če lahko ..... nekaj mi je poslovno šinilo v glavo. Ta premik na drugo lokacijo, bo v redu al ...........

sam če lahko v slovenščini, kitajščine ne razumem  ;D

Evo Tea, zate pa kar po kmečk  ;D

SOOČI SE S SVOJIMI NASPROTNIKI
Ali ostajaš pasivna pred očmi ljudi ali okoliščin, ki te moralno, etično ali celo fizično žalijo ali ne spoštujejo? Ali se zavedaš nepravičnosti ali neizplonjenih obveznosti, ki spodkopavajo tvoj občutek varnosti ali samozavesti, pa jih kljub temu ignoriraš? Se sprašuješ, ali bi spregovorila ali ostala tiho, da bi se izgonila resnemu soočenju? To je močan stik v razvoju tvoje duše, kjer se moraš brzdati, da se izogneš pretiravanju ali napadu, pri tem pa ne zanikaš same sebe ali se predaš zlorabam.
Tvoj trenutni dušni namen je, da stopiš stran od vseh motečih ali grozečih situacij, pri morebitnem soočenju z njimi pa vseeno ostaneš zbranega srca in uma.
Tvoja dušna lekcija: Bodi objektivna karseda pri interpretaciji zlorab, ki jih srečaš. Upoštevaj nevtralne in pametne nasvete drugih. Izpostavi dejstva in jih preuči skupaj z usposobljenim zaupnikom, ko boš iskala podzavestne vzorce tako pri sebi kot pri svojem nasprotniku. Poskušaj razumeti motive nasprotnika, hkrati pa moraš stremeti k razjasnitvi svojih lastnih želja in razlogov, ko se boš skušala izogniti obsojanju in hinavstvu. Z drugimi besedami, poslušaj svoje srce, toda ravnaj z glavo.

Hm.... mislim, da bi ti tole lahko ratalo, toda vseeno boš naletela na par ovir pri tej selitvi na drugo lokacijo. Vsaj tako jaz razumem vse skupaj...
 ang:

Saša  :-* :-* :-*

Zelo močno sporočilo. Vsekakor mi je razsjasnilo mnogo vidikov in plati. Hvala  ang:

Prosim!

:-*
9ZK 674

Offline Opal

• Mojster
« Reply #423 on: October 12, 2010, 09:55:24 AM »
Pozdravljena, Saša

A lahko še zame eno karto, prosim  :)
Hvala!

Opal  :-*

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #424 on: October 12, 2010, 12:33:38 PM »
Saša, še jaz bi prosila za eno karto. Meni pa lahko v kitajščini. ;)

A ti pa bi po kitajsk, kaj  :P

Evo draga, še zate:

STRENGTHEN YOUR GIFTS
Your life is chaotic and overextended right now, so it's time to examine what's important to your spirit and forget the rest. Focus especially on your talents and gifts, and identify what would best serve to develop and support them. Don't let the negativity of the world override or sabotage your commitment, and resist drama-filled conversations that have a demoralizing effect. Such wasteful energy leads to the self-doubt that can cause you to abandon your inner fire, bringing more darkness into your life.
Your soul's purpose right now is to direct your talents and gifts to enhance your light for yourself and the world. Be diligent in blocking all doubt that could sabotage this purpose.
Your soul's lesson: Believe in yourself. Be faithful and consistent as you master your talents, and be patient with the demands they make on you. With your Divine Helpers working alongside you, your efforts will be worthwhile in the long run.
 ang:

Drži, ravno delam na tem. Hvala. :-* :-* :-*
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #425 on: October 12, 2010, 10:51:43 PM »
Pozdravljena, Saša

A lahko še zame eno karto, prosim  :)
Hvala!

Opal  :-*

Evo draga, še zate:

REFINE YOUR ATTENTION
The more that your soul begins to exercise direct influence over your conscious mind, the more you'll feel the importance of examining your present attitudes and behaviors. Are they receptive to your spirit and Higher Self, and supportive of inspiration and assistance from the other side? Or do they cut you off from these sources, shut out their direction, and cause you to ignore your guides?
Recognize limiting attitudes and behaviors that make you feel isolated and that leave you to pain and frustration. Observe how you focus your attention and what's consuming your mental energy. Do your thoughts center on what supports you on both a practical and spiritual level - or are you scattering your energies on useless imaginings and debilitating thoughts?
Your soul's purpose right now is to refine your attention to a higher, more focused intention so that you can use your Divine Power to create in a more effective and rewarding way.
Your soul's lesson: Recognize how your present focus grows the garden called your life. Is it bearing or is it overrun with weeds?
 ang:
9ZK 674

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #426 on: October 13, 2010, 07:52:00 AM »
Dragi moji, danes imam s seboj samoroge. Če hoče kdo njihovo sporočilo, kar v vrsto  ;)

:-*
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #427 on: October 13, 2010, 07:56:21 AM »
No pa dejmo, se postavljam v vrsto, hvala Saša  :-*
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Princes

• Mojster
« Reply #428 on: October 13, 2010, 07:56:28 AM »
Evo mene Saša. Lepo prosim ang:
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #429 on: October 13, 2010, 08:00:08 AM »
No pa dejmo, se postavljam v vrsto, hvala Saša  :-*

Ojla draga, tebi sta padli dve kartici, in sicer:

EN KORAK NAENKRAT
Veliko malih korakov je pot k uresničitvi velikih sanj.

ODPUSTI
Čas je, da pustiš jezo ali krivdo za seboj.

ang:
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #430 on: October 13, 2010, 08:01:00 AM »
Hvala Saša, pa še glede na uro tvojega posta je tole res močno sporočilo zame  :-*
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #431 on: October 13, 2010, 08:01:13 AM »

Naša princeska, zate pa:

NAJBOLJŠI PRIJATELJI
Pravi prijatelji držijo skupaj ne glede na vse.
9ZK 674

Offline Princes

• Mojster
« Reply #432 on: October 13, 2010, 08:04:09 AM »

Naša princeska, zate pa:

NAJBOLJŠI PRIJATELJI
Pravi prijatelji držijo skupaj ne glede na vse.

O, srce, hvala ti. To rabim ang: ang: ang:
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline pikica53

• Uporabnik
  • **
« Reply #433 on: October 13, 2010, 08:04:38 AM »
no tudi jaz bi Samorogovo sporočilo, prosim in hvala Saša

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #434 on: October 13, 2010, 08:08:30 AM »
no tudi jaz bi Samorogovo sporočilo, prosim in hvala Saša

Pikica, zate pa:

VAJA
Najboljši način, da si pri nečem dober, je, da vadiš tako dolgo, dokler ti ne uspe.

ang:
9ZK 674