Pozdravljeni,
danes "žugam" z vodniki, če koga zanima.
Obkrožena sem pa tudi z boginjami.
Po želji.

Prosim. Za naju z možem. Rabiva nekaj pozitivnega. Vprašanje imam v glavi, če je dovolj, drugače pošljem ZS.
Ribica,
odzvala se je MARIJA MAGDALENA s karto BREZPOGOJNA LJUBEZEN
"LJUBITE SEBE, DRUGE IN VSAKO SITUACIJO, NE GLEDE NA ZUNANJO PODOBO."
Ti bom kar celo sporočilo prepisala:
"Nisem to, kar večina ljudi misli, da sem. Vendar bi se s tem, da bi se branila, spustila na nižjo raven, kot bi mi bilo prav. Sem eno z Božanskim, prav tako kot ste vi, in tu sem se odločila ostati. Nižje ravni človeških prepirov, obsojanj in zmede so le to - nižje ravni. Odločila sem se, da opravljam svoje delo z ravni višje zavesti, kjer ljubezen vlada neomejeno. Tu se da narediti največ dobrega in nagovarjam vas, da storite isto. Kjer je postavljen temelj vaše zavesti, tam vi resnično bivate. Zato se osredotočite na dobro v ljudeh in se dvignite nad vse drugo."
Različni pomeni te karte:
Ne skrbite, kaj mislijo ali pravijo drugi. Ozdravite to situacijo z ljubeznijo. Pošljite ljubezen tistim, ki so vam povzročili bolečino ali vas napačno presodili. Odpustite si za vse, kar mislite, da ste naredili ali niste naredili. Osvobodite se starih, neodpuščenih zamer do drugih, in si tako pomagajte k ozdravitvi in premiku naprej.
Draga Ribica, pokličita Marijo Magdaleno, ko potrebujeta pomoč pri odpuščanju in ko si želita odpreti srce, da bi prejela več ljubezni.
Kolikor vidim, dobivata vedno enaka oz. zelo podobna sporočila na situacijo, ne glede, ali je to sporočilo vodnikov ali boginj. Vsi vaju vzpodbujajo, da razmišljata pozitivno, se osredotočata na svetlobo, ki je v vsem in vsakemu, da pošiljata ljubezen in se zanjo odpirata.
Srečno!