Author Topic: Slikanje aure  (Read 68929 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
Re: Slikanje aure
« Reply #60 on: October 06, 2007, 12:57:44 PM »
Jaz tudi  ;D Karkoli pač opaziš.
lp
T.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #61 on: October 06, 2007, 03:17:58 PM »
A pa te to kaj utrudi?

To je pa dobro vprasanje.

To pa tudi mene zanima? Oziroma, kako potem polnis svoje "energije"?

Offline Simbio

• Uporabnik
  • **
« Reply #62 on: October 07, 2007, 10:27:20 PM »
V bistvu je takole. Prišel sem tako daleč da sem odkril da imamo ljudje neke vrste 2 zavesti, ki istočasno delujeta. Podzavest "zavedem" tako, da si naštimam glasbo ali pa je glasno v družbi potem pa lahko z drugo gledam na daljavo, ker je samostojna in jo 1. ne omejuje.
Primer, če je že kdo opazil. Ko si recimo utrujen in se ti nič več ne da, zapreš oči pa ti kr neki skače pred očmi. Neko "polzasanjano" stanje? To je to. Skozi ta mali prostor jaz gledam na daljavo. Pomeni da ko gledam na daljavo sem v neki fazi budnega sanjanja. Zato pa paše da je okoli đumbus, ki mi zavede 1. zavest, da lahko druga dela. Ker če je tiho mora biti čist tiho da 1 ne moti. Sicer mi 1 išče vzorce, ki se ponavljajo, rešuje uganke...

Kot bi recimo med štoki v hiši odkril skriti prostor. In noter 101 stvar.

Zato me to ne utruja. Utruja me če moraš koga v živo zdravit, če pa delam na daljavo mi je dosti lažje. Najlažje si je to predstavljati takole. Ali sam koplješ jamo,... ali pa imaš daljinca bager in to dela namesto tebe. Tko nekak...

Offline Princes

• Mojster
« Reply #63 on: October 08, 2007, 09:31:52 AM »
[
Skratka Simbio, če imaš voljo in čas, mi še kaj napiši, prosim.
 :)
[/quote]

Simbio, a si name pozabil ???
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Simbio

• Uporabnik
  • **
« Reply #64 on: October 08, 2007, 12:42:13 PM »
-mail. ::)

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #65 on: October 08, 2007, 08:06:35 PM »
Simbio,

če lahko, bi te tudi jaz prosila za tvoj vpogled. Zanimivo, zelo zanimivo je tole vse skupaj.  :D Zanima pa me ljubezen, kaj pa drugega; v kateri smeri naj še delam na sebi, kako kaj vidiš?  ;D Sem ti poslala na ZS svoj mail. Hvala ti  ;)

Taja

Offline Princes

• Mojster
« Reply #66 on: October 08, 2007, 09:08:11 PM »
Dragi kolegi, tisti, ki samo berete forum in tisti ki ga ustvarjate. Z vami moram deliti neprecenljivo izkušnjo z našim Simbiom.

Danes mi je na moj mail poslal sporočilo, v katerem me je dobesedno poskeniral od glave do pete in ugotovil VSE moje tegobe, ki me pri mojem EMŠO-ju pestijo - celo prekomerno telesno težo ???. NEVERJETNO :).

Celo moja dohtarca tega pri vseh izvidih ni sposobna. Pa, da ne bi mislili, kako bolna sem. Daleč od tega. Dotaknil se je vseh tistih tegob, ki me vsakodnevno pestijo. Skratka za bežnega poznavalca nevidnih energij NEVERJETNO amapak RESNIČNO.

Dragi Simbio, HVALA, da te imamo na forumu in hvala za tvojo sposobnost. Resnično si dober. Vem, da boš marsikomu pomagal.

"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Tita

• Uporabnik
  • **
« Reply #67 on: October 08, 2007, 09:31:04 PM »
Aha, potem lahko vidi(š) tudi neko splošno stanje in ne le trenutno? Ja, to bi znalo pa mnogim pomagat.
Moja astro karta:
http://shrani.si/?mojaastrok10kwh.gif

9zvezdni KI: 261

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #68 on: October 08, 2007, 09:36:24 PM »
Dragi kolegi, tisti, ki samo berete forum in tisti ki ga ustvarjate. Z vami moram deliti neprecenljivo izkušnjo z našim Simbiom.

Danes mi je na moj mail poslal sporočilo, v katerem me je dobesedno poskeniral od glave do pete in ugotovil VSE moje tegobe, ki me pri mojem EMŠO-ju pestijo - celo prekomerno telesno težo ???. NEVERJETNO :).

Celo moja dohtarca tega pri vseh izvidih ni sposobna. Pa, da ne bi mislili, kako bolna sem. Daleč od tega. Dotaknil se je vseh tistih tegob, ki me vsakodnevno pestijo. Skratka za bežnega poznavalca nevidnih energij NEVERJETNO amapak RESNIČNO.

Dragi Simbio, HVALA, da te imamo na forumu in hvala za tvojo sposobnost. Resnično si dober. Vem, da boš marsikomu pomagal.

Ah, Princes .... to smo mi o njem že vedeli  ;D Spremljal nas je namreč že na starem forumu, mogoče si ga tam spregledala  ;)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #69 on: October 08, 2007, 11:00:10 PM »
Eh ja nekateri žal starega foruma nismo odkrili... :-\. No važno, da smo novega ;) :)
lp
T.
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Simbio

• Uporabnik
  • **
« Reply #70 on: October 09, 2007, 10:44:05 AM »
Sej starga "ni več" :D

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #71 on: October 09, 2007, 11:46:36 AM »
No, ko je bil. Verjetno že ni bil pravi čas. Sicer pa preteklosti se ne da spreminjat, važno je da si naredimo čim lepšo sedanjost in prihodnost ;).
lp
T.
Tranziti in progresije
Solarna

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #72 on: October 09, 2007, 01:08:56 PM »
Vsak v svojem življenju kaj zamudi.
Največ pa tisti, ki se boji, da bo kaj zamudil!

Offline Simbio

• Uporabnik
  • **
« Reply #73 on: October 09, 2007, 09:11:16 PM »
moj mail je maximumm1@gmail.com. Pa lahko tam četam, če kdo želi...

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #74 on: October 15, 2007, 08:02:29 PM »
En predlog (nasplošno), noge (okoli gležnjev) si namaži s kako kremo in daj noge v toplo vodo, med tem ko bereš knjig gledaš tv. Probaj ene parkrat pa boš sama videla razliko (zaprte imaš čakre v podplatih).

Ej, Simbio, a veš, da res deluje?  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™