Author Topic: Slikanje aure  (Read 68843 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Simbio

• Uporabnik
  • **
Re: Slikanje aure
« Reply #90 on: October 23, 2007, 10:53:11 PM »
Ne to je malo oftopic. Aura je samo povezana s stanjem in ne z vplivanjem na katere stvari.

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #91 on: October 24, 2007, 09:28:06 AM »
Se mi je zdelo. :)

meni se vcasih zgodi, da vem, kaj bo nekdo rekel in kako bo to izrekel. Ali pa sem si ze kaj tako mocno zelela, da se je tudi zgodilo. Npr. ko si zelis, da bi ravno v tistem trenutku nekdo vstopil v sobo, ali da bi telefon zazvonil.
Enkrat sem bila prav presenecena: medtem ko sem hodia proti faksu sem si zelela, da bi oba profesorja, ki sem ju imela 1. in 2. uro, bila ravno ta dan odsotna. Moznost je bila enaka 0, saj ta dva pa res nikoli nista manjkala. Pridem na faks, na oglasni deski pise, da oba manjkata. To je bilo tudi edinkrat ko sta manjkala.  ??? ???

Offline Simbio

• Uporabnik
  • **
« Reply #92 on: October 26, 2007, 10:38:40 AM »
To so znaki draga moja. Znaki in ti jih moraš  :o , da boš  :D js pa ti lahko samo  ;) z nasveti. Ti sam ??? če te kej  ::). Men pa je  8) dsa ti lahko :) in nisem nič  >:(

:D:D:D:D

Offline Princes

• Mojster
« Reply #93 on: October 26, 2007, 11:09:30 AM »
Čeprav odgovor ni namenjen meni, se mučim z razvozlanjem teh smeškov Simbio ???
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #94 on: October 26, 2007, 11:57:49 AM »
To so znaki draga moja. Znaki in ti jih moraš  :o , da boš  :D js pa ti lahko samo  ;) z nasveti. Ti sam ??? če te kej  ::). Men pa je  8) dsa ti lahko :) in nisem nič  >:(

:D:D:D:D
To so znaki draga moja. Znaki in ti jih moraš opazovati , da boš  vesela js pa ti lahko samo namigujem z nasveti. Ti sam vprašaj če te kej  muči. Men pa je dobro/kul dsa ti lahko spravim v dobro voljo? in nisem nič jezen.
Sem zadela s "podnapisi"?
lp
T.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Simbio

• Uporabnik
  • **
« Reply #95 on: October 26, 2007, 09:15:20 PM »
Sej sem napisal tako da bi brala "znake". Samo to je to. Ja podnapisi so " ;)"

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #96 on: October 27, 2007, 10:54:02 AM »
Tudi ce "jezik" razumem, vseeno berem se podnapise, za vsak slucaj ;)

Ne vem kaj naj vprasam, glede na to, da si vse skupaj vecinoma razlagam kot splet nakljucij. Pa zadnje case nisem opazila nic takega.

Daj se ti kaj povej, kaj se ti je takega zgodilo in kaj si naredil. Mogoce se mi porodi kaksno vprasanje :)

;)

Offline Simbio

• Uporabnik
  • **
« Reply #97 on: October 27, 2007, 11:22:17 PM »
No recimo men  :o zgleda Danilo kot nov predsednik. Zakaj? Ker ima številko, ki meni prinaša srečo. Če bo on predsednik nas bo za 10 let naprej "porinal"...

Lp

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #98 on: October 28, 2007, 10:42:51 AM »
Tudi meni se zdi da bo Turk novi predsednik.  :)

No, tega primera ne razumem najbolje. Sem se pa vceraj spomnila na se en dogodek, ki bi mu jaz rekla slucajnost:
S fantom sva pred leti gledala smucanje in so smucarke cakale, samo se da se zadnja spusti. Zanimivo je bilo, da sta si 1. mesto delili dve. In medtem ko se spusca zadnja, vprasam fanta: a se je ze kdaj zgodilo, da so si tri delile prvo mesto? On rece: mislim, da ne.
Se zadnja smucarka pripelje do cilja: TRI so si delile prvo mesto. :o

Ves, kaj ne razumem, v kaksnem staju mora biti clovek, da kaj takega zacuti? Ker se mi pa ze dolgo ni zgodilo kaj takega. Morda samo nisem toliko pozorna. ???

Offline Simbio

• Uporabnik
  • **
« Reply #99 on: October 28, 2007, 01:19:17 PM »
To pride samo od sebe ko si v stanju sproščenosti. Recimo ti dam primer. V službi imam naročilo za 40.000€ in v "želodcu" čutim, da nekaj ni v redu. Včasih bi vseeno skušal skozi steno z glavo, sedaj pa bom raje naredil "počasi" in 100%. Kako se bo odvilo javim ;)

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #100 on: October 28, 2007, 03:39:02 PM »
Vcasih pa se kaj zgodi, tudi ko si pod stresom. Vsaj meni.

Porocaj kako se je izslo, me zanima.

Offline Simbio

• Uporabnik
  • **
« Reply #101 on: October 28, 2007, 10:46:34 PM »
No recimo, sedaj sem dobil znak, da se bo nekaj zgodilo. Pomešali so se mi priljubljene. Prva je bila 24ur in druga gmail. Iz tega bi sklepal naslednje. Na pošto bo prišlo nekaj "Informativnega", mogoče bo kdo stopil v stik, ki mi bo lahko pomagal ali pa jaz njemu.

Recimo prav tako vidim, da nekdo z imenom na J (v glavi imam Janko ipd) tukaj bere maile pa ne vem če je to bolj "tko tko" al pa je res.

Res je toliko kolikor sam verjameš. Itak kar verjameš upliva na tvoje spomine, misli,... Na koncu bodo spomini ubarvani tako kot si verjel. Ali z barvo optimista ali pesimista. In vsi vemo, da ima optimist vedno več barv.

Barve so povsod okoli nas. Tudi v auri in tisti, ki jih vidi je "malo" bolj obdarjen kot drug. Pri tem sem se zamislil že kot osnovnošolc. Kaj bi si želel nenavadnega, če bi lahko izbiral. In kar sem izbral sem "dobil". Čeprav je včasih neverjetno je toliko mogoče, kot zadeti na loteriji.In tistih par 100, ki zadanejo, verjamejo. Ostali pa so ponavadi bolj pesimistični. Vsi imamo dare, vendar jih nekateri sploh ne opazijo. Zato pa vedno opozarjam, bodite pozorni na znake. To že vsi vedeci/jasnovidci iz zgodovine počno...

P.s: send mail

Offline Simbio

• Uporabnik
  • **
« Reply #102 on: October 29, 2007, 11:06:11 PM »
To pride samo od sebe ko si v stanju sproščenosti. Recimo ti dam primer. V službi imam naročilo za 40.000€ in v "želodcu" čutim, da nekaj ni v redu. Včasih bi vseeno skušal skozi steno z glavo, sedaj pa bom raje naredil "počasi" in 100%. Kako se bo odvilo javim ;)

Ni slo skozi in sicer zaradi problema DDVja oz. fakturiranja. Tako kot je bilo prvotno mišljeno bi bilo potrebno 2x plačati davek. :D Tko da je v fazi 0 trenutno...

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #103 on: October 30, 2007, 09:40:13 AM »
Mene veckrat 6. cut opozori, da nekaj ni v redu. Kar cutim, da nekaj ni v redu oz me nekaj odbija.

Offline Tita

• Uporabnik
  • **
« Reply #104 on: November 19, 2007, 08:11:00 PM »
Sem si kupila filtrirnik vode in nov sesalec, upam, da bo aura boljša. :D Do hrušk se še prebijem. ;) Aja, morje in sončni zahod bosta morala pa še malo počakati, razen če kakšno potovanje v toplejše kraje zadanem ali pa kakšno 6+1. :D
Moja astro karta:
http://shrani.si/?mojaastrok10kwh.gif

9zvezdni KI: 261