Author Topic: Slikanje aure  (Read 68302 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
Re: Slikanje aure
« Reply #120 on: February 05, 2008, 12:00:10 AM »
Hvala za nasvet, ga bom upoštevala.

Čeprav res ne vem... ni bilo poškodbe, ne zvina, niti operacije, kar tako na lepem .. zvečer greš spat, zjutraj se zbudiš in imaš otečeno koleno. Jejhata  :)

Poleg zelja zelo učinkovito vnetje lahko zdraviš z glino, ki jo zvečer namažeš na koleno, oviješ s folijo, pustiš čez noč, zjutraj spereš in ponoviš po potrebi še kak dan.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #121 on: February 05, 2008, 05:31:34 AM »
Oh, najlepša hvala za vaše odgovore.

Pravzaprav me koleno sploh ne boli, razen če ga obrnem v "miniskus". S četrtka na petek ponoči mi je oteklo tako malenkost. Oteklina je bolj izrazita bila na zgornjem delu kolena oz. nad kolenom in manj okrog vsega kolena.
Seveda sem v nedeljo prekolovratila vse Benetke podolgem in počes in včeraj obležala v postelji, ker je bila oteklina tako močna, da kolena sploh nisem mogla več skrčiti, boleče je bilo le, če sem sedela, ob hoji, sicer sem pazila, da nisem noge obremenjevala popolnoma, pa nič.

Danes, sedajle je oteklina popustila, spet pa opažam, da je ostala otečena tista mišica nad kolenom.

Hvala vsem in lep dan

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #122 on: February 05, 2008, 05:33:47 AM »
Mogoče si opazila, da imaš novo ubutev (oz. takšno ki je že lep čas nisi nosila)
Koleno sicer zateče tudi č eimaš vodo v kolenu če se ne motim...

V soboto sem si kupila nove air nike tekaške .... hihi, sam nisem jih še obula, hodim naokrog v gojzarcah ....še vedno.

hvala simbio
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #123 on: February 05, 2008, 05:40:27 AM »
Če te boli na sprednji strani kolena, še posebej pri vstajanju ali hoji po stopnicah (ponavadi je navzdol hujše) je možna Hondromalacija patele. No da te ne prestrašim, gre za preobremenitev sklepa med pogačico in spodnjim delom stegnenice. Včasih pride do sprememb na notranji strani pogačice in bolečina "kar tako" je tu. Če nisi ziher probaj pritisnit na zgornji del kolena in če zaboli bo verjetno kar pravo. Velikokrat se zraven pojavi še voda, ki se pri nekaterih reabsorbira, drugim pa jo je žal treba punktirati.
Če ni še kaj drugega zraven naprimer spremenjen nagib v kolenskem sklepu ali pa nestabilnost pogačice je treba redno izvajati vaje za stegenske mišice, da se okrepijo in ima pogačica posledično več podpore. Ob bolečini ga ni čez led, razen če si slučajno podvržena revmi. Pri hujših naporih pa je pametno nataknit ščitnik za koleno s stabilizatorjem za pogačico, ki se dobi v lekarni ali Sanolaborju.
Poročaj in vso kolensko zdravje ti želim
lp
T.

Ja stopnice so zdaj težava, ne morem skrčiti kolena. To je res malo boleče, sicer pa sedaj oteklina preprečuje, da bi koleno sploh stegnila. Navzdol grem tako korakoma, navzgor pa ni takega problema.
Sicer pa bolečin ne čutim, razen ko želim koleno skrčiti.

hvala tejka  :D
www.Astro-Star.net

Offline klarus

• Mojster
« Reply #124 on: February 05, 2008, 07:36:01 AM »
iz knjige življenje je tvoje od louise hay

koleno: predstavlja ponos in ego
možni vzroki: trmast ego in ponos
                  niste se sposobni upogniti
                  strah
                  neprožnost
                  ne popustite
novi miselni vzorci:
                  prožen sem in gibčen
                  odpuščanje
                  razumevanje
                  sočutje
                  podrejam se in se zlahka prepuščam toku
                  vse je dobro

že ene parkart, se je tale knjigica izkazala za zelo učinkovito....čeprav sem si na sažetko mislila bla bla :)
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822