Author Topic: Uslužbenci hotela SS III  (Read 76207 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: Uslužbenci hotela SS III
« Reply #150 on: October 16, 2007, 02:24:52 PM »
Uf po tolikem delu sn zaspal ku top. Nism vedu da vam bo to pasalo. Ste pa bli res potrebni tega napitka. Zdej ste pa mene namatrali da sn spal ku top namesto da bi doma še ki napravu.
Sicer pa vam sn na uslugo in zdej veselo naprej.

Za jutranji obrokič vam danes priporočam mali hemendex in Indiski čaj za poplaknt sej prohibicija še zmeraj pr nas vela

Pa seveda lep dan vam želim.

Bik.  Glede na tvojo marljivost v našem hotelu ti to pot dodeljume bonus. Ta je v obliko extra četrtinskega izplačila + pol mesečno negovanje tvoje mlade duše. To slednje obvlada moja osebna negovalka. ;D ;D

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #151 on: October 16, 2007, 06:59:59 PM »
Uf po tolikem delu sn zaspal ku top. Nism vedu da vam bo to pasalo. Ste pa bli res potrebni tega napitka. Zdej ste pa mene namatrali da sn spal ku top namesto da bi doma še ki napravu.

Za jutranji obrokič vam danes priporočam mali hemendex in Indiski čaj za poplaknt sej prohibicija še zmeraj pr nas vela

Bik.  Glede na tvojo marljivost v našem hotelu ti to pot dodeljume bonus. Ta je v obliko extra četrtinskega izplačila + pol mesečno negovanje tvoje mlade duše. To slednje obvlada moja osebna negovalka. ;D ;D

Andres

Fala portirčr tega si nism nadeju z veseljem pa bom sprejel še posebno če uporablja neagresivne negovalne kreme.  ;D

No bi prosu da o plačilnem dnevu me prej obvestiš, da prej moju dušu lepo stuširam.

hihihih

V pričakovanju plačila te lepo pozdravljam.
Bik7
Theta Practitioner™

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #152 on: October 16, 2007, 07:47:13 PM »
Vabljeni na večerni klepet in na raznoliko ponudbo piva, ki sn ju za današnji večer pripravil.
 ;D
Predvsam predlagam Laško ki ma novo flaško.

Pa lep večr ob pivi vam želim. ??? ??? ???
Theta Practitioner™

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #153 on: October 18, 2007, 07:06:39 AM »
Pa sn zopet na mojem delavnem mestu. Avtomat za kavo je pripravljen džezva pristavljena in sevedadanes so rogljički z jagodno marmelado.

Seveda lep dan vam želim.
Theta Practitioner™

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #154 on: October 18, 2007, 08:26:16 AM »
Mjami .... jagode  :P 
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #155 on: October 18, 2007, 07:08:55 PM »
Joj, kaksen dan- kar zacelo je na ful padat :-\ Saj ne da jambram (kot morda izgleda :)), samo po radiu sem slisala, da se bo snezna meja spustila do nekje med 400m in 700m. To pomeni, da bom jutri sla delat v snegu, no morda bolj verjetno v brozgi >:(

Ce ne drugega imamo nas hotel in vsak ga v svojih sanjah postavlja na želen kraj- v moji fantaziji je tik ob pesceni plazi. 

Zato si Bika sedaj predstavljam vedno v havajskih krilcih, Tea zraven sreba koktejlcke  , portir v portirnici oblecen v mornarsko oblekico špega z daljnogledom  , Regina zadnje case pije samo caj in jo vidim obleceno v netipicno havajsko obleko- sal, rokavice in rdec nos    :D :D :D

Vsi ostali pa nekaj od tega delamo: , , , ,    

Offline Tita

• Uporabnik
  • **
« Reply #156 on: October 18, 2007, 07:12:02 PM »
Jaz nimam nobene zadolžitve, tako da mene najdeš na plaži ali v morju; skratka uživam. :D
Moja astro karta:
http://shrani.si/?mojaastrok10kwh.gif

9zvezdni KI: 261

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #157 on: October 18, 2007, 07:14:28 PM »
jaz imam tudi bolj "tako" zadolzitev- ne vem vec kaj tocno, tako da tudi mene najdes na plaži :D

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #158 on: October 18, 2007, 09:22:18 PM »
Sej je prou taku dekleta naprej. V senci pr baru vas čakaju ležalniki za članice koktelj s sokom in dežničkom slamcu pa seveda domorodec z palmovim listom v roki za učlane pa domorodkinje z migajočimi boki brez palmovih listov. Mene pa dobite za točilnim pultom paprosim ne gledajte pod pultom.

Prijeten počitek in prijeten vetrič ob glazbi valovitega morja.

Theta Practitioner™

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #159 on: October 18, 2007, 09:58:02 PM »
Apemaya, ti bi lahko mirno prevzela hotelsko knjigo pohval in pritožb. Tik ob peščeni plaži bi te vsak opazil. :D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #160 on: October 19, 2007, 04:19:12 AM »

Andres

Fala portirčr tega si nism nadeju z veseljem pa bom sprejel še posebno če uporablja neagresivne negovalne kreme.  ;D

No bi prosu da o plačilnem dnevu me prej obvestiš, da prej moju dušu lepo stuširam.

hihihih

V pričakovanju plačila te lepo pozdravljam.
Bik7

Za dušo mnoge naše članice naredijo veliko. Glede obljubljenega plačila pa bo šlo to po dogovoru. Moja osebna negovalka Regina ti lahko ponudi svoje roke, sam pa se v tem času odpovem kakršni koli hotelski negi.   Poleg tega imaš potem še nekaj bonusa v dobrem, tako da izbira je tvoja. Samo na dopust ne hodit prosim. ;D

Tvoj Portir:

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #161 on: October 19, 2007, 04:22:56 AM »
Vabljeni na večerni klepet in na raznoliko ponudbo piva, ki sn ju za današnji večer pripravil.
 ;D
Predvsam predlagam Laško ki ma novo flaško.

Pa lep večr ob pivi vam želim. ??? ??? ???

Uh, samo en dan me ni bilo na delovnem mestu in se že s pivom točite. Kdo bo pa jutri delal?

Andres
Jaz nimam nobene zadolžitve, tako da mene najdeš na plaži ali v morju; skratka uživam. :D

Hja Pikica. Če nimaš nobene zadolžitve ti pa kakšno najdemo.  Kot sem rekel že predhodno, pri nas v fascikle ne nabijamo papirjev, torej spričeval.  Gradimo na zmožnostih.  In česa bi se ti upala lotiti tule pri nas.  Ne vem, če je kakšna metla še frej. :)

Andres
« Last Edit: October 19, 2007, 04:32:23 AM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #162 on: October 19, 2007, 04:26:53 AM »
jaz imam tudi bolj "tako" zadolzitev- ne vem vec kaj tocno, tako da tudi mene najdes na plaži :D

Enako kot za Pikico velja tudi za tebe Apemaja.  Mislim, da tudi Nensi nebi smela ostati brez dela.
Torej po hitrem postopku bomo morali dodatno odpreti nova delovna mesta. 

Nekako sem se odločil, da iz seznama delovnih mest pobrišem psihologa. Tega pri nas rabil ni še nihče, sicer nebi toliko pili v zadnjem času. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #163 on: October 19, 2007, 08:37:02 AM »

Enako kot za Pikico velja tudi za tebe Apemaja.  Mislim, da tudi Nensi nebi smela ostati brez dela.
Torej po hitrem postopku bomo morali dodatno odpreti nova delovna mesta. 

Nekako sem se odločil, da iz seznama delovnih mest pobrišem psihologa. Tega pri nas rabil ni še nihče, sicer nebi toliko pili v zadnjem času. 

Andres

A tebi delujem brez dela?!
Ja se vidi, da te že dolgo ni bilo v kuhinji, delamo sto na uro, nam ni dolgčas, je vse "zgloncano", pa novo posodo smo kupili, tri mikserje, zdej ko so koktejli pa šejki "in" v baru. Tudi zračenje smo popravili... skratka delamo same stroške.
Sem mislila da imaš tudi naše prostore malo bolj pod komando, pa vidim da smo kuharji in pomočnice precej samostojna enota, ni čudno da se tako dobro počutim na tem delovnem mestu...  ::)

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #164 on: October 20, 2007, 07:43:04 AM »
Jutro vesoljna slovenija in islandija. Ku vsaku jutro kofi v vsah možnih variacijah. V tem prelepem sončku se bo prilegel na terasi ob buhteljnih.

Ker bo danes še lep dan pred vesoljnim dežjem se bo zravn prilegla še kaka penina seveda v novih kozarcih ki smo jih dobili od sponzorjev.

V nadalje ker so temperature padle pa bo na volju polno toplih napitku. Od raznovrstnega čaja pa do kuhanega vina.

Zato prej ku začnete delat oglasite se na terasi pri baru da neki spijemo in kdor kadi še enega pržne.

Lep dan
Theta Practitioner™