IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Tea on October 25, 2007, 06:13:18 AMZdaj moram poskrbet, da bo nekdo namesto mene pospravljal sobe naslednje dni, ko me ne bo Se kdo javi Tea z veseljem, da malo vidim koliko so sploh sobe zasedene pa kakšne goste imamo.
Zdaj moram poskrbet, da bo nekdo namesto mene pospravljal sobe naslednje dni, ko me ne bo Se kdo javi
Quote from: nensi on October 25, 2007, 08:06:50 AMQuote from: Tea on October 25, 2007, 06:13:18 AMZdaj moram poskrbet, da bo nekdo namesto mene pospravljal sobe naslednje dni, ko me ne bo Se kdo javi Tea z veseljem, da malo vidim koliko so sploh sobe zasedene pa kakšne goste imamo. Hvala Nensi, upam, da ne bo pretežko. Sicer pa se lahko vedno obrneš na Portirja, ki ima vse pod kontrolo
Če se ne motim je ne nosiš .lpT.
No še moja malenkost v posli sn čisto navadn nagi dedec. Pidžame se mi ne da vsak večer trikrat slačit.
po moje, bi vecina rekla, da te noce videt, potem bi pa vsi takole spegali
Izredno me veseli, ker se ob dopustih kar sami sporazumete o menjavah. No, ko ne bo Bika se utegne zgoditi le dvoje. Nerganje zaposlenih zaradi drugačnega razporeda v baru, ali pa bo prišlo do podvojenega stroška v hotelu. Vaš Portir:Andres
Danes sem pa tako dobre volje, da vsem pošiljam en velik objem in sporočam, da danes delam sladice po želji.