Author Topic: Uslužbenci hotela SS III  (Read 76204 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline apemaya

• Veteran
Re: Uslužbenci hotela SS III
« Reply #165 on: October 20, 2007, 09:40:15 AM »

jaz bi enooo kavo

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #166 on: October 20, 2007, 10:14:45 AM »

jaz bi enooo kavo

Evo kavica s smetancu.
hihihihi

Pa seveda čokoladka zravn.
Theta Practitioner™

Offline Tita

• Uporabnik
  • **
« Reply #167 on: October 20, 2007, 11:38:26 AM »
Andres
Jaz nimam nobene zadolžitve, tako da mene najdeš na plaži ali v morju; skratka uživam. :D

Hja Pikica. Če nimaš nobene zadolžitve ti pa kakšno najdemo.  Kot sem rekel že predhodno, pri nas v fascikle ne nabijamo papirjev, torej spričeval.  Gradimo na zmožnostih.  In česa bi se ti upala lotiti tule pri nas.  Ne vem, če je kakšna metla še frej. :)

Andres

Jaz vam pa lahko kakšne piškote s koščki čokolade spečem ali pa pečen puding, kak zavitek, rožičevo potico, mogoče mi celo prekmurska gibanica uspe. :D Pa lahko skrbim za kakšne mačke, če tavajo lačne naokoli. In pse tudi.
Moja astro karta:
http://shrani.si/?mojaastrok10kwh.gif

9zvezdni KI: 261

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #168 on: October 20, 2007, 11:53:40 AM »
Andres
Jaz nimam nobene zadolžitve, tako da mene najdeš na plaži ali v morju; skratka uživam. :D

Hja Pikica. Če nimaš nobene zadolžitve ti pa kakšno najdemo.  Kot sem rekel že predhodno, pri nas v fascikle ne nabijamo papirjev, torej spričeval.  Gradimo na zmožnostih.  In česa bi se ti upala lotiti tule pri nas.  Ne vem, če je kakšna metla še frej. :)

Andres

Jaz vam pa lahko kakšne piškote s koščki čokolade spečem ali pa pečen puding, kak zavitek, rožičevo potico, mogoče mi celo prekmurska gibanica uspe. :D Pa lahko skrbim za kakšne mačke, če tavajo lačne naokoli. In pse tudi.

He, he Pikica takšnih, ki bi za nikogaršnje mačke poskrbeli tudi prav grozno primanjkuje. Le na zajezitev naraščaja ne pozabi ;)
Sladic pa se (vsaj jaz) tudi ne bomo branili. Bo Portir povedal, če imaš zeleno luč ;)
lp
T.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #169 on: October 20, 2007, 02:49:39 PM »
Ne vem al je to čudež ampak staknu sn limonin sladoled, vodka je že v hladilniku vabljeni v bar na sorbeto po obilnem ksilu.

Theta Practitioner™

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #170 on: October 20, 2007, 06:23:26 PM »
Ni čudež. Slučajno sem na poti po Uzbekistanu našel drugačen sladoled od drugih in ga tako prinesel ter dal na skrivaj v hladilnik.  Dober tek.  ;D ;D

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #171 on: October 20, 2007, 09:54:08 PM »
Andres

Andres

Pikica.  Me izredno veseli, da si navedla svoje sposobnosti.  Kot opažam v našem hotelu še nimamo slaščičarja.  Bik se muči z rogljički in hodi k sosedom, da dobi še zjutraj sveže. Priporočam, da se medsebojno dogovorita za te rogljičko oz, za sladico nekega dne pač. 
Dobrodošla torej v hotel s tvojim novim nazivom dela: Slaščičarka hotelske ponudbe-ustvarjalka desertev.
Opis dela tvojih sodelavcev lahko vidiš v prvem postu te teme.

Tvoj Portir:

Andres
« Last Edit: October 20, 2007, 10:08:46 PM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #172 on: October 21, 2007, 11:17:04 AM »
Andres

Andres

Pikica.  Me izredno veseli, da si navedla svoje sposobnosti.  Kot opažam v našem hotelu še nimamo slaščičarja.  Bik se muči z rogljički in hodi k sosedom, da dobi še zjutraj sveže. Priporočam, da se medsebojno dogovorita za te rogljičko oz, za sladico nekega dne pač. 
Dobrodošla torej v hotel s tvojim novim nazivom dela: Slaščičarka hotelske ponudbe-ustvarjalka desertev.
Opis dela tvojih sodelavcev lahko vidiš v prvem postu te teme.

Tvoj Portir:

Andres

Andres vidim,
 da  pravi portir si
 ki se okrog po svetu podi
v hotelu vse ured
 mani pa paše to
da pikica zmeša kako testo
 in napravi dobro sladko.
 Meni v dobro bo
 da za poltom mi ostalo več časa bo.

Lep dan hihihi
Theta Practitioner™

Offline Tita

• Uporabnik
  • **
« Reply #173 on: October 21, 2007, 11:32:06 AM »
:D :D :D

Danes za sladico po kosilu: jabolčni zavitek, en z rozinami, en brez. Če kdo izrecno želi, lahko tuid skutinega naredim.  8)
Moja astro karta:

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #174 on: October 21, 2007, 05:26:00 PM »
Mislim, da bo takšen štrudl padel kot sekira v med vsem tistim, ki do našega hotela dostopajo iz službe in jih bo tako kar zjutraj na pol prazen želodec pričakalo nekaj kar niso pričakovali.  Opaćam, da imaš veliko delovnega zagona  Pikica in sem ti na tej podlagi dodeli aplavz v tvojo karmo.  No, to itak lahko dodelujete vsi kar je sicer tudi najbolj pošteno. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #175 on: October 21, 2007, 08:38:26 PM »
same sladice-  :D

Saj naceloma bi ubijala za sladice, ampak danes sem ze pila vroco cokolado in imam cukra vec kot dovolj. A imate kaj kislega, grenkega, slanega :D

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #176 on: October 21, 2007, 09:53:21 PM »
Apemaya.  Pikica je omenila tudi Prekmursko gibanico. Mislim, da so notri rozine in skuta. Ah sem že pozabil.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tita

• Uporabnik
  • **
« Reply #177 on: October 21, 2007, 10:04:40 PM »
Res je. Prekmurska gibanica ima plast maka, plast orehov, plast skute, vmes so pa še rozine. Je pa bolj sladka kot kisla/grenka/slana. Da pomislim..........slan skutin zavitek mogoče? :D
Moja astro karta:

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #178 on: October 22, 2007, 12:03:16 AM »
Joj Pikica, se bookiram na eno tako.  Kar v živo, bržkone naslednje leto.  Bog si ga vedi kateri zlobnež je tebi prilimal eno negativno oceno v karmi. :) :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #179 on: October 22, 2007, 07:05:16 AM »
Jutro novi teden se začenja. Kavica bo čaka prve hotelske goste. Pikica je pa že poskrbela za prigrizek štrudlj no gibanica pa še ni.

Lep začetek tedna in lep vetroven dan.
Theta Practitioner™